cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: "Torta" od pelena :)

clock-img

26.04.2011, 15:11

clock-img

10 mart 2009

pencil-img

458

Breskva, stvarno imaš smisla za dekoracije, svaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.04.2011, 22:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

au Breskva imas 5 godina da se jos ispraksašuser posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bjež' tam napravit ću ti avion od pelena do taduser posted image user posted image user posted image

10 mart hvalauser posted image

clock-img

26.04.2011, 22:32

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Bravo breskva user posted image user posted image user posted image user posted image . Torte su napravljene bas sa ukusom.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

08.05.2011, 15:09

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Breskva, ajde za svoju skolsku brzinski kako ti pravis ove torte. user posted image
Nemam vremena da setam po temi.
Zanima me jel ih stavljas na neku podlogu, kao tacnu ili ne?
I cime ih ucvrstis da ne spadaju jedna sa druge? Mislim spratovi da su cvrsti?
I naravno gdje uzimas dekoracije, gdje je najveci izbor?

Ljub, ljub! user posted image

clock-img

08.05.2011, 15:18

clock-img

Anoniman

Ne stavljam na podlogu imam ove neke trake koje sam kupila u Bingu na Šićkom odjel za cvijeće džidže midže...eh tu se zarovi ima svega samo ubacujem pelene u to čak ih ne vežem gumicama.
također spratove samo stavim jedan na drugi ne uvezujem ih jer na kraju ide celofan tako da ti on sve to drži...zentaš

clock-img

08.05.2011, 15:21

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Breskva

Ne stavljam na podlogu imam ove neke trake koje sam kupila u Bingu na Šićkom odjel za cvijeće džidže midže...eh tu se zarovi ima svega samo ubacujem pelene u to čak ih ne vežem gumicama.
također spratove samo stavim jedan na drugi ne uvezujem ih jer na kraju ide celofan tako da ti on sve to drži...zentaš

Ok, hvala. Mrsko mi vala na Sicki ici, valjda ima i na Sjenjaku tih  djidja.

clock-img

08.05.2011, 15:23

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ok, hvala. Mrsko mi vala na Sicki ici, valjda ima i na Sjenjaku tih  djidja.

slabo ...ali imaš ovih sitnih igračkica, u dm-u imaš sitne šampončiće, kupke, kremice

clock-img

08.05.2011, 15:26

clock-img

Anoniman

uuuuuuuuuuuu teta breskva...i ti bi mogla biznis razvitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mrak su user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2011, 15:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

uuuuuuuuuuuu teta breskva...i ti bi mogla biznis razvitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mrak su user posted image user posted image user posted image user posted image

ma stisla mi se ova prva mušterija Nunichiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2011, 15:28

clock-img

Anoniman

ma stisla mi se ova prva mušterija Nunichiuser posted image user posted image user posted image

hos da je ja nagovorimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2011, 15:29

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Mislila sam na DM, zbog onih silnih patkica, glodalica i ostalog u ponudi.
A ja cu ovaj put sa gumicama i stapicima za raznjice pokusati. Pa valjda ce stojati. user posted image
Ako ne odem dole po ovaj tvoj patent. user posted image

clock-img

08.05.2011, 15:30

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

hos da je ja nagovorimuser posted image user posted image user posted image

Odmah one protiv mene...samo jos ona noa da bane i gotova sam. user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2011, 15:35

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

breskvouser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

08.05.2011, 15:46

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene hocete da navucete. user posted image user posted image Ko ce koga nego svoj svoga.
Kad budem imala 2-3 djece i imala babine uposlicu je, a do tad, mogu ja to. user posted image

Salim se ba, ovo mi je vrrrrrrlo bitna beba i mama, tako da mi je gust praviti je.
Ali svakako mislim da bi trebala malo razglasiti Breskva o ovim tortama, napravi grupu na fb, profil na piku, sta znas mozda i krene.

clock-img

12.05.2011, 11:10

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Vidjela sam na pik.ba da zena pravi i prodaje ove torte, kostaju 60 km.

clock-img

18.05.2011, 20:07

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

to je sigurno breskvauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

18.05.2011, 21:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sonja

to je sigurno breskvauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam svega miuser posted image
Nagovaraju me, pa morat ću nešto pokrenuti i ja user posted image
Kad se ja budem oglašavala nećete ostat živeuser posted image

clock-img

20.05.2011, 15:02

clock-img

Koalinka

pencil-img

127

Pozdrav, evo i malo mojih "tortica"

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

P.S. Nunichi, baš sam te poželila!!!
Vidimo se u vrtiću :)))

clock-img

20.05.2011, 19:54

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Koalinka

user posted image
user posted image

P.S. Nunichi, baš sam te poželila!!!
Vidimo se u vrtiću :)))

Jao u ovu sam se zaljubila! user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja sam pozelila starih druzenja, ali dobro je i ono jutarnje u vrticu. Kratko, al slatko. user posted image

clock-img

21.05.2011, 14:57

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

fino  finouser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

22.05.2011, 08:16

clock-img

Koalinka

pencil-img

127

Nunichi, drago mi je da ti se sviđa!!!
Imaš li sliku svoje?

clock-img

22.05.2011, 11:48

clock-img

Anoniman

Koalinka i meni se ova roza sviđa (zadnja slika)-preslatka je...

a fakat Nunichi nije ti fer gdje je slika tvoje torteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2011, 14:04

clock-img

Coma

pencil-img

16

Pregledala sam sve stranice ove teme... i fakat je ova gore, roza, najljepša tortauser posted image
Meni se dobra frendica porodila baš u subotu...
Jučer sam kratko navratila da vidim bebaču user posted image , pa sam usput i pronjuškala da vidim šta još nema, koje proizvode koristi,  itd., da znam čime ću napuniti tortu...
Već je neko vrijeme kontam napraviti... danas poslije posla idem da uzmem sve potrebne stvarčice user posted image user posted image user posted image

Čak sam razmišljala da napravim i veliku zvečku od balona...
To sam vidjela na youtube... baš je simpa, i nije komplikovano...

clock-img

19.06.2011, 16:37

clock-img

Anoniman

Evo moje nove tortice za jednu malenu bebicu, jedva čekam da ga vidimuser posted image ...
user posted image

user posted image

clock-img

19.06.2011, 20:35

clock-img

Anoniman

user posted image breskva...aj lajk it veri macuser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img