Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Eh darage moje,moja Asura od 43 sastojka gotova Danas smo mm i ja postili,i sutra imamo nijet aBd,ako meni ne dodje Ja brojim sve sto stavim kao namirnice,i secer,i cimet,svaki zacin.....i stavljam meso,ali samo jedan listic suhog mesa,da se broji
Ih zaha napravila ašuru danas , a ašura sutra
rekla sam ti,bit ce bijena
Pa kud si "poletila"?!
12.11.2013, 21:02
Honey3
3035
Da znas,da nije mubarek dan,odnosno noc,sad bih ti se narugala
12.11.2013, 21:35
rerica
1296
IZVORNA PORUKA: DM
IZVORNA PORUKA: rerica
Ja ne pravim nesto sam hastali,al postim
Hajde dođi do mene i ja ti dam
hvala ti kao da si mi i dala
13.11.2013, 10:27
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
13.11.2013, 11:12
mum82
279
ja je pravila proslih godina,doduse mm mi pomagao ,,,ovaj put nisam,al postim danas,,,mm ev nekoliko dana vec...
a i ja pravim obicno slatke varijante,,,meso ne stavljam,ugl voce,suho i svjeze,zitarice,zacine,i bude bas dobra... zao mi sto ove god ne stigoh
13.11.2013, 21:56
rerica
1296
Danas postila,aBd i sutra,asuru nisam pravila al mi komsinica na poslu dala mmmmmmmm.....
da Allah ukabuli post asuru (bajram poslanika)
14.11.2013, 09:00
M kao Mama
5536
Nisam mogla postiti, iz objektivnih razloga i opravdanih, a npravila hašure i halvu, ne stavljam meso, samo voće i orašaste prolodove, rižu, i slično. Odlična mi je ispala.
14.11.2013, 09:08
Miracle*3
463
Hej Alma ja hocu da te zovem da vidim jesi li napravila. Ja prvi put cujem da neko stavlja meso....
14.11.2013, 09:09
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: mama_alma
Nisam mogla postiti, iz objektivnih razloga i opravdanih, a npravila hašure i halvu, ne stavljam meso, samo voće i orašaste prolodove, rižu, i slično. Odlična mi je ispala.
Almaaaaaaaaa posalji malo
14.11.2013, 09:22
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
Hej Alma ja hocu da te zovem da vidim jesi li napravila. Ja prvi put cujem da neko stavlja meso....
Jesam Bogomi, a Majči, kako, da si mi malkice bliže Bogami poslala bih ti, pa to i jeste bit Hašure da se podjeli rodbini, prijateljima, poznanicima, ja jutros donijela na posao, Bogami dobila sam pohvalu,