Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
I od mene iskrene cestitke!!!! < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:51:42 > _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
čestitke od mene i moje princeze _____________________________mala princeza 12.06.2008 mali princ 11.02.2011
Pridruzujem se lijepim zeljama i cestitkama
sve najbojle i od nas. _____________________________LAURA 5.1.2008.
Da raste velika i puno srecna.Cestitke roditeljima _____________________________David sonceto na mama
čestitam i želim sve najbolje _____________________________strpljen - spasen
Sve najbolje za novu mamu i njenu prinezu _____________________________Pile mamino 17.06.2008.
iskrene cestitke za bebu i njene roditelje. _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
cestitke i od mene... sve naj, naj
i od mene sve najbolje _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Sve najbolje od mene i moje slatke curice _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
I mi se pridruzujemo cestitkama _____________________________Ajlica Sunchica 04.12.2008.
Sve čestitke i od mene i moje male princeze.Bebi želimo dug i sretan život.....SVE NAJBOLJE.
Cestitam roditeljima i sve najbolje vama i maloj djevojcici
ČEstitke i curici i roditeljima ! Stigao nestrpljivko
Drage moje, puno hvala na cestitkama < Poruku je uredio Dina RR -- 12.1.2009 13:52:07 > _____________________________Beba je dosla 22. decembra 2008.
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...