cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vozite li auto u trudnoci?

clock-img

02.09.2010, 14:06

clock-img

voljena

pencil-img

357

IZVORNA PORUKA: frenkoza

ja sam vozila do zadnjeg dana..... napravila pauzu 40 dana poslije poroda - i nastavila voziti s bebijem.....
user posted image

ista sam bila i  u prošloj trudnoći a nadam se da ću i sad !!!

Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!

clock-img

03.09.2010, 22:09

clock-img

Yuna

pencil-img

236

Vozila sam, ali ništa pretjerano.

09.08.2007. veći
27.01.2010. manji

clock-img

06.11.2010, 10:46

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Ja imam još 10 dana do poroda i vozim nesmetano. Čak mi je lakše nego kad sam suvozač, jer s kim god da se vozim razdrndam se user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

06.11.2010, 10:53

clock-img

rose

pencil-img

8709

nisam neki vozac a sada posebno ne vozim nikako...zivim u centru posao 5 min od kuce, roditelji ista udaljenost, doktorica, bolnica...nemam potrebu, lakse dati 2,5 KM za taksi i ne razmisljat o parkingu...a kada skontam koliko mi noge oticu jos od 17-e sedmice...mislim da niti ne bih imala osjecaj ni za jednu od pedala user posted image mm ne vozi nikako...ali smo spremni...ugradili smo pojas na zadnje sjediste naseg seicenta koji je trenutno kod mog tate...kupili smo kolica s AS i spremni za prvo putovanje s bebicom do kaknja user posted image u posjetu drugoj nani, na proljece aBd user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

06.11.2010, 17:19

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

ja treba da udjem u 6. mj. za par dana i svakodnevno vozim...vidjecemo kako ce biti kasnije kad stomo bude veci user posted image

clock-img

06.11.2010, 21:48

clock-img

Mostarka*

pencil-img

135

Inace mi je trudnoca prosla veoma lagano (izuzmimo 30kg koje sam dobila i plakala poslje svakog vaganja kod doktora :D) vozila sam do zadnjeg dANA. Dosla kuci s posla oko 18h, naravno ja vozila a vodenjak mi pukao oko 20h. Kada smo posli u bolnicu ja ne razmisljajuci posla sjesti za volan ali pogled od mm je rekao sve tako da sam bez rijeci pretrcala do suvozacevog mjesta :D. 

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

Zadnji članci

article-img