cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Ženska imena

clock-img

03.06.2010, 22:51

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: teacher75

malo mi je cudno da ima ovako malo katolickih imena a radi se o federaciji!

I meni je to cudno... Jer znam ovdje u Mostaru bas dosta imena kojih ovdje nema ni na mapi..... To sam primjetila i u muskim imenima.

clock-img

03.06.2010, 22:53

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Mi na 66 mjestu,a ja mislila nema nas medju ovih 100 u mom gradicu je ovo jako rijetko ime,samo moja djevojcica i jedna vec velika djevojka se tako zovu.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

03.06.2010, 23:10

clock-img

Anoniman

u zenskim imenima Sabine nema u prvih 100 a Ermin nam je na 63 mjestu...

meni je zensko ime najljepse Esma, a musko Hamza... ali niti jedno niti drugo nisam dala jer ipak nisam samo ja ta koja daje ime... Sabini smo dali zajedno, odnosno iskombinovali nasa imena, moje i mm... a Erminu je Sabina dala ime, jer joj se puno svidjalo... ja sam htjela Sabahudin jer je rodjen u sabah, ali eto nije im se svidjelo... ma nema veze, djeca su mi svabe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2010, 07:50

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

uh, mi 19!user posted image ne mogu da vjerujem da nas ima vise nego Ajši! trebala sam joj dati ime Dalia, koje je bilo druga opcija ili Mona pa bi bila unikat!

nebi bila unikat ni da je Mona...moja kolegica ima Monu od 2 godine...a ona u vrtiću čak dvije kolegice istoga imenauser posted image

nemoj biti tužna radi ovih podataka...to uopšte nije mjerilo ljepote imena...da je tako ja bih trebala biti tužna a ne ti...jer moja imena nisu ni u prvih 100-znači toliko su loša da ih niko ne dajeuser posted image

Znaci nismo unikat user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

04.06.2010, 09:48

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

moje isto nema  ,e štete .ja i volim da nije tako često ime.u Hrvatskoj je top 10.ali nije ni to važno ja sam dala djetetu ime sa kojim će biti ponosna.a ne ko moja kolegica nikad ne govori pravo ime.i sada je stid.a jes vala i ružno.user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

04.06.2010, 14:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: koka i po

Medina,definitivno.To je ime koje sam planirala dati svojoj kćerki.Ali eto nebi sudbine.

Iz djetinjstva mi ostala želja da se tako zovem,divno imeuser posted image
ali eto sad kad imam svoje curice ja nešto ohladila od tog imena.

clock-img

04.06.2010, 14:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

eto ni Farah nema u 2009 godini kao često ime...a Hanadi nema ni u jednoj godiniuser posted image user posted image user posted image user posted image
mama sebi posebne cure rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nisi ti Hanady to dobro pročitala,Farah je na 71 mjestu...ali je stvarno lijepo ime user posted image

clock-img

18.06.2010, 19:36

clock-img

dada23vk

pencil-img

14

Ja sam svojim curkama dala imena Samantha Vanessa i Tiffany,imam fetiš na strana imena... user posted image

clock-img

18.06.2010, 20:15

clock-img

many

pencil-img

400

IZVORNA PORUKA: dada23vk

Ja sam svojim curkama dala imena Samantha Vanessa i Tiffany,imam fetiš na strana imena... user posted image

prelijepa imenauser posted image user posted image

clock-img

03.08.2010, 12:21

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

Mi smo odlucili nasoj malo dati ime Amani.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

clock-img

05.08.2010, 04:12

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Amani prelijepo. Poznavala sam jednu zenu Amani, tako je bila elegantna, lijepa, pametna, imala je nesto u sebi. user posted image

clock-img

05.08.2010, 23:05

clock-img

te.amo

pencil-img

40

IZVORNA PORUKA: Djana

Ja sam nekako oduvijek znala da ukoliko budem imala djevojcicu nekada da ce se zvati Luna. Eh sada, kada bih ponovo trebala odabrati ime, tesko bi se odlucila iskreno govoreci. Ono sto mi se svidja, ili je vec dosta cesto ili je pak suvise rijetko. Definitivno mi se svidja Ema, Hana, Sara, Ines, Irma, Esma. Nisu posebno unikatna imena, ali meni licno lijepo zvuce user posted image .

user posted image
To je meni najljepse ime. I mi cemo tako nazvati nasu kcerku (ako je ikada budemo imali). To smo ime izabrali jos davno davno. Musko ime ide malo teze.

clock-img

10.08.2010, 13:44

clock-img

anidla

pencil-img

3683

zna li neko znacenje zenskog imena Ebru?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

10.08.2010, 13:46

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ne, znam ali imamo članicu čija se kćer zove Ebru pa mogu pitati,

a jel ti to nama nešto želiš kazati ili onako Ebru,

clock-img

10.08.2010, 13:49

clock-img

anidla

pencil-img

3683

hahahah, vidi nje sto odmah razmislja dvosmisleno user posted image

lijepo mi ime, ustvari prelijepo, pa eto interesuje me sta znaci, ali mislim da je porijeklo indijansko...zamisljam zasad da imam curicu, akBgda bice jednog dana, zasad nista user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

10.08.2010, 14:12

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Hanady bona ima Farah na 71 mjestu, ne paniči beze, hahahahahahah

clock-img

10.08.2010, 14:16

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: dada23vk

e dobro si

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

10.08.2010, 14:21

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Ajša na 27 mjestu, ljubi je majka, kad poraste biće sretna jer ima tako divno imeuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

10.08.2010, 14:23

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ajša na 27 mjestu, ljubi je majka, kad poraste biće sretna jer ima tako divno imeuser posted image

a Lana na 19. user posted image ni ja se nisam pokajala, to mi je najljepse ime i super joj pristaje, moje malo lane njezno user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.08.2010, 14:42

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Allahov poslanik Muhammed a.s. u jednom hadisu kaze:
"Vi cete na Sudnjem danu biti prozivani po vašim imenima i imenima vaših oceva. Zato nadjenite svojoj djeci lijepa imena."

Svaki covjek ce na sudnjem danu biti pitan kakvo ime je dao svom djetetu.

clock-img

10.08.2010, 14:43

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: salmy

"Vi cete na Sudnjem danu biti prozivani po vašim imenima i imenima vaših oceva. Zato nadjenite svojoj djeci lijepa imena."

pa naravno, samo budala moze dati ruzno ime svom djetetu user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.08.2010, 14:44

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a Lana na 19. user posted image ni ja se nisam pokajala, to mi je najljepse ime i super joj pristaje, moje malo lane njezno user posted image

ja bi voljela da se Ajša rjeđe daje al šta je tu je user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

10.08.2010, 14:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

vjerovatno se misli na lijepo značenje imena

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

10.08.2010, 14:46

clock-img

salmy

pencil-img

5830

o ukusima se ne treba raspravljati!  user posted image

clock-img

10.08.2010, 14:48

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

o ukusima se ne treba raspravljati!  user posted image

pa mislim da se to odnosi na lijepo znacenje inace bi bilo stvar ukusa i ne znam kako bi onda znali jel lijepo ili nije user posted image