Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Onda će kod nas,ako bude biti Ema Na ovom je spisku nema ...hihihi
Ema je na 11. mjestu + ima dosta curica koje se zovu Emma
a bas sam se pitala sto nema imena Ema medju prvih 10, jer su cak 3 zene koje su rodile nekad kad i ja (u mjesec- dva razlike) dale imena Ema (Emma) a i ovdje se dosta spominjalo po anketama koja je Lana po redu? ne mogu naci taj link
03.06.2010, 19:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: azraj
Iman,Sumeja,Zara
i Farah
03.06.2010, 19:26
koka i po
7309
Medina,definitivno.To je ime koje sam planirala dati svojoj kćerki.Ali eto nebi sudbine.
03.06.2010, 19:29
many
400
koja je Lana po redu?
03.06.2010, 19:35
marny
491
IZVORNA PORUKA: teacher75
super skorpija, bas me zanimala ova statistika. znala sam da su sara, hana, lamija, emina, amina medju najcescim imenima, ova ostala su me malo iznenadila. dobro je da nije lana na toj listi, u hrvatskoj je br. 1-najcesce ime
s mojom kćeri idu tri Lane u razred, ja imam dvije bliske prijateljice Lane, Lana je baš popularno ime i to već generacijama. Lana je kod nas izvedenica od imena Svjetlana, što bi u konačnosti imalo za značenje-svjetlost.
03.06.2010, 19:46
Skvo RR
4542
Neka nam neko stavi link..Ja na njihovoj stranici ne mogu nista naci..... Od statistike i anketa glava me zabolila.
03.06.2010, 19:47
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: koka i po
Medina,definitivno.To je ime koje sam planirala dati svojoj kćerki.Ali eto nebi sudbine.
nije ti jos istekao rok trajanja mozda budes imala prilike dati
03.06.2010, 19:49
koka i po
7309
Možda u snovima moja majo.........
03.06.2010, 19:51
Hanady RR
18727
ja sam znala da Hanadi nije često ime al sam bila sigurna da je Farah često...al eto nema na su prvih 10.
03.06.2010, 20:05
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Ako budem imala curicu sto mi je velika zelja definitivno ce se zvati Atina
ovo je bila moja zelja prije nego sam cula ime Asja (prije 9 g)... ali se MM nije svidjalo Atina kao svi ce misliti da je zbog Atine Onazis
03.06.2010, 20:17
many
400
marny hvalla na odgovoru....
03.06.2010, 20:22
marny
491
IZVORNA PORUKA: many
marny hvalla na odgovoru....
hvala, al šta si ti pitala, sorry, al ne kužim
03.06.2010, 21:09
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: koka i po
Možda u snovima moja majo.........
nikad ne reci nikad
03.06.2010, 22:09
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Neka nam neko stavi link..Ja na njihovoj stranici ne mogu nista naci..... Od statistike i anketa glava me zabolila.
ni ja ne mogu please stavite!
03.06.2010, 22:10
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: marny
super skorpija, bas me zanimala ova statistika. znala sam da su sara, hana, lamija, emina, amina medju najcescim imenima, ova ostala su me malo iznenadila. dobro je da nije lana na toj listi, u hrvatskoj je br. 1-najcesce ime
s mojom kćeri idu tri Lane u razred, ja imam dvije bliske prijateljice Lane, Lana je baš popularno ime i to već generacijama. Lana je kod nas izvedenica od imena Svjetlana, što bi u konačnosti imalo za značenje-svjetlost.
znam da je cesto u srbiji i hrvatskoj al kod nas jos nije toliko i nadam se da nece ni biti, pa me bas zanima koje mjesto je po toj statistici u bih
03.06.2010, 22:32
Hanady RR
18727
eto ni Farah nema u 2009 godini kao često ime...a Hanadi nema ni u jednoj godini mama sebi posebne cure rodila
03.06.2010, 22:36
sporty mamaa
3211
Nema ni moje malene, ali je zato ima u R.Hrvatskoj u statistici
03.06.2010, 22:38
Lulu_08
350
Ja sam nekako oduvijek znala da ukoliko budem imala djevojcicu nekada da ce se zvati Luna. Eh sada, kada bih ponovo trebala odabrati ime, tesko bi se odlucila iskreno govoreci. Ono sto mi se svidja, ili je vec dosta cesto ili je pak suvise rijetko. Definitivno mi se svidja Ema, Hana, Sara, Ines, Irma, Esma. Nisu posebno unikatna imena, ali meni licno lijepo zvuce .
03.06.2010, 22:43
teacher75
5394
uh, mi 19! ne mogu da vjerujem da nas ima vise nego Ajši! trebala sam joj dati ime Dalia, koje je bilo druga opcija ili Mona pa bi bila unikat!
03.06.2010, 22:45
teacher75
5394
malo mi je cudno da ima ovako malo katolickih imena a radi se o federaciji!
03.06.2010, 22:48
Hanady RR
18727
uh, mi 19! ne mogu da vjerujem da nas ima vise nego Ajši! trebala sam joj dati ime Dalia, koje je bilo druga opcija ili Mona pa bi bila unikat!
nebi bila unikat ni da je Mona...moja kolegica ima Monu od 2 godine...a ona u vrtiću čak dvije kolegice istoga imena
nemoj biti tužna radi ovih podataka...to uopšte nije mjerilo ljepote imena...da je tako ja bih trebala biti tužna a ne ti...jer moja imena nisu ni u prvih 100-znači toliko su loša da ih niko ne daje
03.06.2010, 22:50
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
nebi bila unikat ni da je Mona...moja kolegica ima Monu od 2 godine...a ona u vrtiću čak dvije kolegice istoga imena
nemoj biti tužna radi ovih podataka...to uopšte nije mjerilo ljepote imena...da je tako ja bih trebala biti tužna a ne ti...jer moja imena nisu ni u prvih 100-znači toliko su loša da ih niko ne daje
ma nisam tuzna, volim ja ime Lana, nego se malo zezam, bitno je da se nama svidjaju i da pristaju nasim . ljubim