cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Ženska imena

clock-img

01.03.2011, 21:46

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Dzejla je interesantno, ali da ne budem narcis haha, i moje mi se ime svidja, ali nije dz nego dj mehki izgovor, Djana user posted image  joj koji opis, a rodica mi se zove Djena, i to mi je onako interesantno user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

01.03.2011, 21:49

clock-img

Anoniman

opet cuh u turskoj serijiuser posted image user posted image user posted image user posted image Džejlan i bas mi je slatko

clock-img

01.03.2011, 21:51

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: dadada

Žensko ime Đula na perzijskom i turskom jeziku ima značenje: "ruža".

ja ga nikad nisam cula...interesantno zvuci...samo da ne bude djuuuuuuuuula po naskiuser posted image

zar nikad nsi cula onu pjesmu "Nema lijepse cure od malene  Đule...."user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

01.03.2011, 21:54

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: Hannica

ja ga nikad nisam cula...interesantno zvuci...samo da ne bude djuuuuuuuuula po naskiuser posted image

zar nikad nsi cula onu pjesmu "Nema lijepse cure od malene  Đule...."user posted image

ja zapalih lulu pa poljubih đulu, ah bože mojuser posted image . ime je lijepo ali ga nosi moja strina koja mi niej draga pa ga zato ne bih izabrala. inače kod na su krajinis e izgovara baš tako brzo đula a ne đuuuula

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

01.03.2011, 21:56

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja zapalih lulu pa poljubih đulu, ah bože mojuser posted image . ime je lijepo ali ga nosi moja strina koja mi niej draga pa ga zato ne bih izabrala. inače kod na su krajinis e izgovara baš tako brzo đula a ne đuuuula

moja pranana se tako zvala- Djula sa kratkim uuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.03.2011, 21:58

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: teacher75

nevezano za temu, al od mm pradedo se zvao ajdin, to je presudilo da user posted image  damo to ime, baš mi je to bilo nevjerovatno user posted image

clock-img

01.03.2011, 22:02

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

nevezano za temu, al od mm pradedo se zvao ajdin, to je presudilo da user posted image  damo to ime, baš mi je to bilo nevjerovatno user posted image

neces mi vjerovati ali sam jucer cula za slucaj da su nekom malom ajdinu roditelji dali ime po dedi ajdinu, ja se pravo iznenadila jer sam mislila da je to novije ime...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.03.2011, 22:03

clock-img

Anoniman

nouser posted image user posted image

stvarno lijepo zvuci...barem meniuser posted image

clock-img

01.03.2011, 22:07

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

dadada dobro ti si čudna pa šta saduser posted image , i meni se sviđa ime senka ( tako mi se zove seka, njoj je grozno) ali ja sam uvjke htjela da se tako zovem zna li neko čije je to ime i značenje

clock-img

01.03.2011, 22:10

clock-img

Anoniman

dadada dobro ti si čudna pa šta saduser posted image , i meni se sviđa ime senka ( tako mi se zove seka, njoj je grozno) ali ja sam uvjke htjela da se tako zovem zna li neko čije je to ime i značenje

nasla samo da je nastalo kao izvedenica od ksenije i da su osobe s tim imenom uglavnom vragolasteuser posted image user posted image ...imam jedan super siteuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 1.3.2011 22:11:51 >

clock-img

01.03.2011, 22:55

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Na slovo DZ... Dzemila, ali kratko jasno Dzemila, ne Dzeeemiiiiiila. Dzejlana  kratko, ne Dzejlaaaaana,Dzeneta, Dzejla, Dzejna, Dzenita,Dzana...

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

01.03.2011, 23:23

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Djana
Dzanin
Dzenet

Samo bih ja to sve sa G ili J pisala, kao npr Giana, Janine, Janet...itd

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

04.03.2011, 13:13

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Mi, onako dijametralno suprotni u željama za imenom, smo se našli na sredini. To je valjda taj kompromis u braku o kojem pričaju user posted image . Ako Bog da, naša pišuljica će biti Ajša ili Ajna. Sad prelamam po jeziku oba imena, da vidim koje mi bolje leži :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

04.03.2011, 17:12

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

a moja ce ako bude curica bar jedna biti Ajana, mada mi svi govore zasto to, lijepse je Ajna, ali ne znam, ja nekako od pocetka zapikala user posted image user posted image , pa da budu Ajman i Ajana user posted image

clock-img

05.03.2011, 09:37

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ah Gemelli, svi imaju mišljenje i svakom je ljepše ovo ili ono, a na kraju ste bitni vas dvoje. Bezveze mi kad me neko pita, jeste li izabrali ime, pa ja kazem, a taj neko odgovori sa: Ne sviđa mi se ili ima jedna Ajna kod nas u komšiluku, ogadila mi je sve Ajne ili moja rodica je Ajša, a vucara se sa oženjenim čovjekom i slične nebuloze. Rekoh, nemojte, nisam povraćala prvo tromjesečje, ne bih da sad počnem.
Na svu sreću, meni su ovi trudnički hormoni okrenuli na bolibrigu i podigli prag tolerancije user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

06.03.2011, 23:45

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

meni je jako lijepo ime Verda,inace znaci vjera, istina, zeleno a ima i tursko porijeklo-ne znam sta kod njih znaci...a svidja mi se i tursko ime Berna- znaci "mlada"

< Poruku je uredio teacher75 -- 6.3.2011 23:46:30 >

clock-img

07.03.2011, 11:34

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ah Gemelli, svi imaju mišljenje i svakom je ljepše ovo ili ono, a na kraju ste bitni vas dvoje. Bezveze mi kad me neko pita, jeste li izabrali ime, pa ja kazem, a taj neko odgovori sa: Ne sviđa mi se ili ima jedna Ajna kod nas u komšiluku, ogadila mi je sve Ajne ili moja rodica je Ajša, a vucara se sa oženjenim čovjekom i slične nebuloze. Rekoh, nemojte, nisam povraćala prvo tromjesečje, ne bih da sad počnem.
Na svu sreću, meni su ovi trudnički hormoni okrenuli na bolibrigu i podigli prag tolerancije user posted image

Ma ja se ne obazirem ni na price ni na komentare, sto mi se svide bice tako, kad mi neko nesto govori, smo klimnem i na jedno udje na drugo izadnje
nego eto htjela ti napisati kako je svima Ajna jako lijepo ime user posted image

clock-img

07.03.2011, 11:40

clock-img

DM

pencil-img

2408

meni je jako lijepo ime Verda,inace znaci vjera, istina, zeleno a ima i tursko porijeklo-ne znam sta kod njih znaci...a svidja mi se i tursko ime Berna- znaci "mlada"

K'o za inat-nigdje mi rječnika arapskog......
Mislim da je verd na arapskom ruža(između ostalog), a pitam mm kad dođe...

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

07.03.2011, 11:45

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

Berna, svidja mi se

clock-img

08.03.2011, 00:39

clock-img

lili1905

pencil-img

21

Daria mamina princeza plavih okica i dugih trepavica!user posted image

clock-img

08.03.2011, 00:45

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Mi, onako dijametralno suprotni u željama za imenom, smo se našli na sredini. To je valjda taj kompromis u braku o kojem pričaju user posted image . Ako Bog da, naša pišuljica će biti Ajša ili Ajna. Sad prelamam po jeziku oba imena, da vidim koje mi bolje leži :)

Oba imena su prelijepa. Moja curica je Ajša a curica od mog brata Ajna, meni su najljepšsa na svijetu ali ja sam subjektivna user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

08.03.2011, 10:35

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Jesu lijepa, imaju dušu. Za sad je Ajša, malo je to ime rjeđe,barem po onoj statističkoj listi.  Da li ko zna ima li spiska za 2010 godinu?

clock-img

08.03.2011, 12:46

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Jesu lijepa, imaju dušu. Za sad je Ajša, malo je to ime rjeđe,barem po onoj statističkoj listi.  Da li ko zna ima li spiska za 2010 godinu?

sumnjam da je rijedje, jer znam jako puno ajsi rodjenih u zadnje 2-3 godine, dok ajse znam samo 3

clock-img

08.03.2011, 13:05

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Baš me interesuje statistika od prošle godine, iako u principu mi je učestalost imena manje bitna od značenja i i onog kako nama leži.

clock-img

08.03.2011, 17:37

clock-img

MedinaA

pencil-img

118

meni je nekako ime Ajna tako slatko, zvucii prelijepo...

Zadnji članci

article-img