Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Joj, ja sebi skinula sa neta ima mjeseci ovaj workout. Ali mi se ne da, baš je kao što mu ime kaže
09.05.2013, 17:01
ajla86
1198
ja kad god radim trbusnjake boli me rez od cr i onaj tupi bol tamo negdje u dubini..... nije mi problem ih raditi,mogu ih uraditi bruku al me brine zsto me boli poslje obzirom da je proslo 7 mj
09.05.2013, 17:06
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: ajla86
ja kad god radim trbusnjake boli me rez od cr i onaj tupi bol tamo negdje u dubini..... nije mi problem ih raditi,mogu ih uraditi bruku al me brine zsto me boli poslje obzirom da je proslo 7 mj
A draga,pa tek je prošlo 7 mjeseci da ti bol kod trbušnjaka ne bude izražena. Bolje je da laganije hodaš.
11.05.2013, 19:28
ajla86
1198
ma joj nekako mi je stomak najgori......razvuko se ko harmonika preko reza visi.....kad hodam biba ko zele sama se sebi gadim....sve drugo moze proci al je stomak....fujjjjj
Ja ne mogu da otvorim ovaj video, pise da je nedostupan.. Jesu li ga to u međuvremenu makli, ili je do mene? I ako neko ima neki drugi link, ili barem naslov, da vidim o čemu se radi...