cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako "skinuti" stomak????

clock-img

23.04.2013, 23:48

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: mamaajna

http://www.youtube.com/watch?v=cmp2pp9ChIo vec mjesec radim ovaj program 3 puta sedmicno,i zaista su vidljivi rezultati

Joj, ja sebi skinula sa neta ima mjeseci ovaj workout.
Ali mi se ne da, baš je kao što mu ime kažeuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

09.05.2013, 17:01

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

ja kad god radim trbusnjake boli me rez od cr i onaj tupi bol tamo negdje u dubini.....
nije mi problem ih raditi,mogu ih uraditi bruku al me brine zsto me boli poslje obzirom da je proslo 7 mj

clock-img

09.05.2013, 17:06

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: ajla86

ja kad god radim trbusnjake boli me rez od cr i onaj tupi bol tamo negdje u dubini.....
nije mi problem ih raditi,mogu ih uraditi bruku al me brine zsto me boli poslje obzirom da je proslo 7 mj

A draga,pa tek je prošlo 7 mjeseci da ti bol kod trbušnjaka ne bude izražena.
Bolje je da laganije hodaš.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

11.05.2013, 19:28

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

ma joj nekako mi je stomak najgori......razvuko se ko harmonika user posted image
preko reza visi.....kad hodam biba ko zele user posted image user posted image user posted image user posted image sama se sebi gadim....sve drugo moze proci al je stomak....fujjjjj

clock-img

16.07.2013, 09:35

clock-img

mikicalittle

pencil-img

11

samo trcanje je spas!

clock-img

16.07.2013, 10:01

clock-img

Misty_mama

pencil-img

211

IZVORNA PORUKA: mamaajna

http://www.youtube.com/watch?v=cmp2pp9ChIo vec mjesec radim ovaj program 3 puta sedmicno,i zaista su vidljivi rezultati

Ja ne mogu da otvorim ovaj video, pise da je nedostupan.. user posted image Jesu li ga to u međuvremenu makli, ili je do mene? I ako neko ima neki drugi link, ili barem naslov, da vidim o čemu se radi...

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

clock-img

04.11.2015, 22:32

clock-img

Agra

pencil-img

17

zanimljivo, kako to funkcionise experta?

< Poruku je uredio Agra -- 4.11.2015 22:33:05 >

Zadnji članci

article-img