cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Test za trudnoću

clock-img

21.05.2009, 18:29

clock-img

lecky

pencil-img

83

ćao djevojke.....i ja bi trebala dobitiuser posted image  30.05.a danas u apoteci razmisljam da li kupiti test jer nesto mi stomak nekako drugaciji nego inače pa rekoh mozda me i iznenadi ali nisam imala hrabrosti

clock-img

22.05.2009, 17:03

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

IZVORNA PORUKA: lecky

ćao djevojke.....i ja bi trebala dobitiuser posted image  30.05.a danas u apoteci razmisljam da li kupiti test jer nesto mi stomak nekako drugaciji nego inače pa rekoh mozda me i iznenadi ali nisam imala hrabrosti

s obzirom da (ne)trebaš dobiti tek za 8 dana, zaista ti je prerano da uradiš test
strpi se bar do dana očekivane user posted image pa onda uradi test
user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image

clock-img

23.05.2009, 16:06

clock-img

Dadara

pencil-img

12

Drage moje,
Jutros uradila test, reziltat pozitivan - user posted image , jos samo da doktor potvrdi, i eto bebe u februaru.

Amila, 18.08.2006.

clock-img

23.05.2009, 16:08

clock-img

S.mama

pencil-img

139

CESTITAMuser posted image user posted image

05.07.2007(volimo te)
22.07.2010(cekamo te aBd)

clock-img

23.05.2009, 22:21

clock-img

alex_mo

pencil-img

88

I ja se pridruzujem cestitke,nove mameuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2009, 10:35

clock-img

cuvica

pencil-img

24

Dadara cestitam od srcauser posted image ...i ja jedva cekam svoj pozitivan test...mozda ga danas i uradim...ovaj mjesec se bas dvoumim oko kupovine jer sam prosli kupila 20 testova ubjedujuci sebe da nisu ispravni kad pokazuju negativno ...

clock-img

24.05.2009, 10:40

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Čestitke nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

24.05.2009, 18:24

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

Dadara cestitam na user posted image  user posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

clock-img

24.05.2009, 19:37

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

dadara čestitam ti od srca na user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2009, 12:50

clock-img

cuvica

pencil-img

24

moj danasnji test negativan....sjedim kontam sta da radim...doktorica ce reci da je jos rano za pregled a ja bi najradije da prespavam 5-6 dana...zadnju pravu user posted image sam imala 21.03. i onda sam bila 5 dana na klomifenu a odmah poslije dobraston 3x1 i naravno user posted image je kasnila ja se ponadala a 10 testova negativno...26.04. sam prestala piti dobraston a od user posted image samo 2 dana smedi iscjedak...a citavog zivota imam uredne user posted image svakih 28 dana ....skolski...
sta dalje....gdje god pogledam ili je beba ili je trudnica....jel to samo ja vidim...postajem ljubomorna...

clock-img

27.05.2009, 13:03

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

uradi test krvi ili ultrazvuk, da budeš sigurna šta je pitanju cuvica

clock-img

27.05.2009, 13:04

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

cuvica, razumijem te u potpunosti, al ne predaji se, bit će aBd user posted image  i nama, nadam se makar do kraja godineuser posted image , na nama je da budemo strpljive i  učinimo sve što je u našoj moći a što će doprinijeti bržem dolasku user posted image  u našu porodicuuser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

13.06.2009, 01:34

clock-img

alex_mo

pencil-img

88

Prijateljice,danas sam uradila test u 6.00 i pokazao user posted image ,u 13.00 kod ginikologa i on potvrdio.Presretna sam.

clock-img

15.06.2009, 17:12

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

aleks uzivaj  i budi sretna zasluzila si.sve najbolje.pusaaaa

clock-img

15.06.2009, 17:15

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

IZVORNA PORUKA: alex_mo

Prijateljice,danas sam uradila test u 6.00 i pokazao user posted image ,u 13.00 kod ginikologa i on potvrdio.Presretna sam.

sve cestitke i uzivaj u trudnoci jer to je nesto najljepse sto se moze desiti dobro nam dosla.
sad nam se mozes pridruziti i na temi razgovor u ocekivanju djeteta/juni

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

18.06.2009, 10:01

clock-img

djevojčica

pencil-img

87

moje drage ja jutros uradi test nisam mogla čekati i klik-jedna crtica..........a trebam dobiti tek u nedjelju..........nisu ljudi bezveze pisali upustva.........ali meni crv nije dao mira.........čudno ali nisam se razočarala........

dok čekaš,iskoristi to vrijeme i radi korisne stvari-čekanje neće biti toliko dugo a i život će biti puno ljepši............

clock-img

19.06.2009, 19:30

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

djevojcice i ja sam ti takva.unervozim se i samo mislim o testu i kupim ono nista.al bice jedanput

clock-img

22.07.2009, 11:02

clock-img

dunjaaa

pencil-img

10

pozdrav cure
ima li neko iskustva sa romed testom za trudnocu?pokazao je dvije crtice,ali je jedna potpuno bijela,a druga kontrolna skoro ljubicasta,ostali prostor je primio roze boju.ne kontamuser posted image

clock-img

31.07.2009, 07:18

clock-img

srića

pencil-img

59

Ja sam evo jutros radila test,negativan je! user posted image ...A meni kasni već 12 dana...probada me nekad kao da ću dobiti user posted image  a ono ništa...bijeli iscjedak a nekad je i žuti...ima tu još simptoma,ali  test je bio neg. I što da sad mislim? Nadan se da nije kakva upala u pitanju,ali mi iscjedak nema čudan miris...morat ću se pod hitno naručit kod ginekologa jer ako i on potvrdi da nisam trudna,reći ću mu da idemo na neku terapiju zbog neplodnosti! Zašto Bog neda dijete onima koji ga žele svim srcem?

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

clock-img

31.07.2009, 07:44

clock-img

nella

pencil-img

2402

srica zao mi je user posted image user posted image user posted image
ali obavezno idi odmah kod ginekologa da vidis zbog cega nema user posted image
zelim ti puno srece!!!!

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

31.07.2009, 07:58

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Srića zao mi je!user posted image
Mislim kao i Nella da je vrijeme za ozbiljniji razgovor i preglede kod ginekologa
Biće sigurno i tebi i meni i svim nasim trudilicama samo treba naći strpljenja za sve ovo.

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

31.07.2009, 09:21

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Srica user posted image user posted image
Bas mi je zao i veze nemam sta bi moglo biti u pitanju. Morat ces kod ljekara da te pregleda i da ti da terapiju user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

31.07.2009, 09:26

clock-img

od 3.5.2008 u braku

pencil-img

77

cestitam od srca user posted image

clock-img

31.07.2009, 09:27

clock-img

od 3.5.2008 u braku

pencil-img

77

cestitam od srca user posted image

clock-img

31.07.2009, 09:33

clock-img

od 3.5.2008 u braku

pencil-img

77

meni predprosli mj user posted image  kasnila 8 dana,prosli 6 dana,a sad mi je dosla na vrijeme user posted image ,a ev 4 dan samo pomalo ide ,neznam sta da mislimuser posted image

Zadnji članci

article-img