cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Test za trudnoću

clock-img

27.03.2009, 17:59

clock-img

napolitanka

pencil-img

1182

cure hvala vam od srca puno, ma muž mi kupio baby rapid, ali smo odmah kupili jos clear blue, i evo sad pijem vodu ne bili otišla na wc, ali neće više ni kap.....a evo gledam ovaj baby rapid, ova druga linija definitivno nije nestala, ali se jedva vidi..kada uradim ovaj skuplji javim vam se, molim dragog boga da je to to, ali sam više šokirana, jer sam definitivno otpisala trudnoću prirodnim putem, puuuuno pusica vam šaljem, cure super  ste;.))))

clock-img

27.03.2009, 18:05

clock-img

srića

pencil-img

59

Draga napolitanka ko ti se pojavila i jedva vidljiva druga crtica to je to, smo što je još bhcg u mokraći niži, možeš uraditi nalaz iz krvi ili sačekati dan dva pa ponoviti trest crtica će sigurno biti deblja, u svakom slučaju ja ti čestitam i želim ti sreću user posted image user posted image user posted image

potpisujem!!! sretno! user posted image user posted image user posted image

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

clock-img

27.03.2009, 18:08

clock-img

napolitanka

pencil-img

1182

ma ja bih sad ganjala doktora, da mogu...ali vikend, jooooj, u svakom slučaju, vi ćete mi biti prve, koje će saznati:-)))

clock-img

27.03.2009, 18:20

clock-img

srića

pencil-img

59

Draga napolitanka, kad ćeš raditi taj drugi test? Držin fige da ti se ostvari san i da imaš user posted image ili user posted image ...koliko ti kasni user posted image ?

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

clock-img

27.03.2009, 18:52

clock-img

napolitanka

pencil-img

1182

ja imam neredovne cikluse, tako da nisam dobila 2 mjeseca, ali to je kod mene normalno...uradila clear blue- negativan, sad mi se plače:-(

clock-img

27.03.2009, 19:02

clock-img

Leva

pencil-img

4538

user posted image user posted image user posted image  napolitanka user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

27.03.2009, 19:15

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Napolitanka, nemoj se razočaravati, nego hajde ti sutra uradi na jutarnj mokraću test, uzmi i neki jeftini, možda je jako mala trudnoća, a ti si mokraću još i razrijedila pijući tečnost, pa nije ni imao kada da si izluči bhcg, zato i piše na većini testova da treba da se radi sa prvim jutarnjim urinom jer je tada koncentracija bhcg-a najveća, puno sreće i javi nam

Ali ako nisi imala 2 mjeseca pa možda je to i veća trudnoća, ne znam u krajnjem slučaju idi sljedeće sedmice doktoruuser posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

27.03.2009, 19:30

clock-img

napolitanka

pencil-img

1182

hvala lamama, sačekat ću još dan dva, pa ponoviti, ali definitivno sa prvom jutarnjom....možda sam toliko pila vode, da je vjerovatno sve otišlo u krajnost...Šta bog dragi da...ali je nekako šokantno-tako sam visoko poletila, a potom se brzinski spustila na zemlju..valjda sve ima svoje razloge....ja ću se ipak potajno maaaallo nadati:-))) veliki pozdrav i hvala puno:-)

clock-img

28.03.2009, 10:22

clock-img

nermina_

pencil-img

199

hvala puno na odgovoru, danas mi je 28-i dan i jutros sam uradila test i pozitivan je user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svim ostalim trudilicama zelim mnogo srece i da ubrzo osjetite ovaj neopisivi osjecaj srece koji ja sada osjecam!

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

clock-img

28.03.2009, 10:37

clock-img

mnn

pencil-img

1611

čestitam ti nermina! sad uživaj u user posted image  i malenoj bebici koja raste user posted image  želim ti ugodnih i lijepihuser posted image

kako sam ja bila sretna kad sam saznala da sam user posted image ...eto sad sam prikraju....

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

28.03.2009, 10:42

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Nermina cestitam user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.03.2009, 11:05

clock-img

srića

pencil-img

59

nermina velike čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  neka user posted image  prođe u najboljen redu,a user posted image  da bude zdrava!!! Dopusti si sada malo da budeš razmažena...user posted image ... puno pusa!!!

clock-img

28.03.2009, 11:42

clock-img

nermina_

pencil-img

199

hvala puno puno svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

clock-img

28.03.2009, 13:22

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

nermina... user posted image  cestitke od srca!

clock-img

28.03.2009, 14:04

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

nermina pridruzujem se cestitkama,i zalim vam puno srece!!!!

clock-img

28.03.2009, 14:09

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nermina sve najbolje i zelim tiuser posted image ugodnih i sretnih,uzivaj u svojoj trudnoci.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

28.03.2009, 19:13

clock-img

napolitanka

pencil-img

1182

eh cure evo mene ponovo...samo da vam javim da sam jutros ponovila test i negativan je....znači jedan pozitivan i dva negativna-dakle ipak nisam trudna...e vala sve mi djeluje kao neslana šala, ali idemo dalje i ne posustajemo...
čestitke od srca novoj trudniciuser posted image ....

clock-img

28.03.2009, 19:20

clock-img

Emina85

pencil-img

261

Nermina, ČESTITAM OD SRCA! Uživaj u svojoj trudnoći!

Napolitanka, ne daj se! Daće Bog i tebi plusić!

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

clock-img

31.03.2009, 23:25

clock-img

napolitanka

pencil-img

1182

drage cure, moram još jedan put da se javim, jer ne mogu da shvatim zašto se nevjerovatne stvari dešavaju upravo meni...dakle imam probleme sa ovulacijom, neredovne cikluse, folikule su mi male itd....stvarno ne očekujem da ću zatrudniti prirodnim putem, ali eto nekad i meni taj test dođe pod ruku (nada nikad ne umire...), pa ga uradim...dakle:prvi(rapid baby):pozitivan....trči muž u apoteku i donosi clear blue: negativan....ujutro neki talijanski na prvu jutarnju mokraću: opet negativan....ne mogu se smiriti zbog prvog pozitivnog, pa kupim još jedan baby rapid, ali u drugoj apoteci: opet pozitivan..već sam izgubila kontrolu nad sobom, odem u apoteku i kupim još dva: ponovo baby rapid i neki unitest: oba negativna...e koga to ne natjera da plače kao mala beba...sve mi izgleda kao neslana šala sa mnom, ali lijepo se pitam šta je to sa testovima, i da li su oni stvarno 99% sigurni...ja sam prihvatila opciju da nisam trudna, jer 4 negativna i 2 pozitivna ipak nešto govore...ali nije fer-zašto baš meni, kad se ionako mučim sa svim tim....sorry što se izjada, ali ovako mi je lakše izbaciti sve to iz sebe...veliki pozz vam šaljemuser posted image  

clock-img

31.03.2009, 23:34

clock-img

lotos

pencil-img

250

samo mogu reci da je beta zakon...

clock-img

31.03.2009, 23:44

clock-img

napolitanka

pencil-img

1182

to će biti ako bog da slijedeći korak, čim se malo priberem, poslije ovih gore-dole šokova, nisam trenutno spremna za bilo kakvu vijest vezano za plus-minus....user posted image kad je čovjek pozitivan, sve mu lakše pada,a ja bih mogla trenutno samo plakatiuser posted image

clock-img

31.03.2009, 23:47

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

potpisujem sto je lotos rekla. zasto da se mucis, idi sutra kod gin.pokazi njemu testove i on ce ti reci sto dalje, vako ces samo zivce da pokidas. testovi jesu 99% ali nisu 100% sigurni.

clock-img

31.03.2009, 23:48

clock-img

lotos

pencil-img

250

mene su razocaravali - i naravnouser posted image ... test prvi puta baby rapid + stvarno je i bila trudnoca..sto i tebi isto zelim od sveg srca..

clock-img

31.03.2009, 23:53

clock-img

napolitanka

pencil-img

1182

lotos, drago mi je što te je baby rapid usrećiouser posted image mene je vidiš raspametiouser posted image , ali zaista ću otići da vadim krv, samo da malo spustim loptu, a u to će taman proći još koji dan, pa ako i nešto ima,ali ne smijem se nafuravati, bit će više hormončića..hvala vam od srcauser posted image

clock-img

31.03.2009, 23:55

clock-img

lotos

pencil-img

250

samo ti mogu reci da cuda postoje..i meni je receno da su sanse male...tako sretno..

Zadnji članci

article-img