Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pozdrav svima....nova sam na forumu i nadam se da nisam pogrijesila temu,ovako...zadnju sam imala 8 januara,ovulacija mi je bila 19 januara,e sad...ciklus mi je na 28 dana tako da sam danas trebala dobiti,medjutim samo neko slabo krvarenje ni blizu ....ja duboko u sebi vjerujem da sam iako sam u zadnjih 13 dana radila svaki dan test na trudnocu i svaki mi je pokazao negativno dakle 13 testova negativni,a ja i dalje mislim da sam trudna.Mozda sam ih prerano radila,mada mislim da bar onaj od jucer bi trebao pokazati ali nije,a ja i dalje vjerujem da sam trudna jer imam sve simptome a i radili smo na trudnoci,ako moze neko da mi malo pojasni jel u pitanju moja psiha ili samo greska testova,mada 13 .Kome da vjerujem sebi ili......huuuuu
izvini, a zašto si radila te silne testove? od ovulacije radiš testove...pa ne mogu ništa pokazati. ti si trebala dobiti jučer a i to je rano da bi test pokazao trudnoću...
05.02.2013, 09:35
sssenci
13
vec sam rekla da ne mogu objasniti zasto i kako,jednostavno me strah,nemam pojma,te sam ocajna te me psiha malo zeza jako zelimo bebu a bojimo se da necemo uspjeti
05.02.2013, 09:42
nanika
1399
Smiri se i opusti....nista neces dobiti ako se sekiras. Ukoliko si trudna test se pokazati sa koji dan ukoliko izostane menstruacija. Zelim ti svu srecu i da ugledas svoj
Usput dobro dosla na RR
05.02.2013, 09:42
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: sssenci
vec sam rekla da ne mogu objasniti zasto i kako,jednostavno me strah,nemam pojma,te sam ocajna te me psiha malo zeza jako zelimo bebu a bojimo se da necemo uspjeti
hajde polako...od kada radite na bebi? šta kažu doktori? ne ide to lako kod svakog. pročitaj malo po forumu. ima jako puno žena koje imaju problema sa začećem. imamo forumašica koje su radile IVF, inseminacije...nekima je bilo uspješno, nekima će biti. imamo forumašica koje su imale problema sa začećem a poslije ostajale trudne prirodno...samo polako. biće to sve u redu. moraš misliti pozitivno.
05.02.2013, 09:58
grozđe
894
sssenci je li ti imas neki strah, jesi li nesto prosla pa se bojis? Puno si nekako isprepadana. Mozes podijeliti s nama sve sto te cini nesretnom i stvara ti tjeskobu.
05.02.2013, 10:00
sssenci
13
hvala vam na podrsci,ja vec imam dvoje djece iz prvog braka,tako da sam upucena koliko toliko u ,ali problem je sto je ovom sad mm dr.rekao da 99,9% nece imati djecu jer je prebolio zausnjake kao tinejdzer.Mnogo,mnogo,mnogo zelimo dijete da imamo,i mislim da mi je zbog toga sve ovo psiha uradila sto se tice testova i moje intuicije,jer svaki put kad sam ostala trudna znala sam bez testova i tesko mi je povjerovati da sad nisam,grozno mi je u glavi,a i muzu isto tako....samo da neko ne pomisli koja luda toliko testova negativnih i opet nevjeruje
05.02.2013, 10:07
grozđe
894
sssenci ti si psihicki opterecena. Vjerovatno vecinu vremena samo o tome mislis, kako suprugu podariti dijete, da li si ostala trudna. Sve to moze narusiti ravnotezu u tvome svakodnevnom zivotu i stvoriti ti velike probleme. Kolika su ti djeca, mogu i oni osjecati posljedice tvoje zabrinutosti i straha. Morat ces se smiriti na neki nacin. Nemoj razmisljati puno o proslosti i sta je bilo. Mozes razgovarati sa doktorom da se vidi ima li kakvih posljedica prebolovana bolest i kakvog je zdravlja suprug.Idite korak po korak.
05.02.2013, 10:20
lala0606
289
moram da se nadovezem, nije da te tijesim ali podpuno ista situacija je bila kod mog brata... kao tinejdjer je bolovao zausnjake .. ista diagnoza mu je bila od dok kao kod tvog muza, pa eno hvala Bogu ima dvije princezice.... polahko i bit ce to sve ok... nemoj previse da se opterecujes ako ikakko mozes , jer psiha je cudo, bit ce kad se najmanje nadas
05.02.2013, 10:22
sssenci
13
imam dvije curice 8 i 5,5 god.pokusavam da se smirim,ali nekad je to malo teze,neznam jel moguce da sam ostala trudna i da je to tokom menge izislo jer jucer sam imala skroz slabo krvarenje sto je za prvi dan za mene strano a danas vec imam jako krvarenje koje me uznemirilo,tacnije ako je njegova sperma neplodna dali uopce moze doci do jajasceta pa ga oploditi i onda jednostavno da izidje van,nisam imala potrebu prije o tome misliti i sad me toliko zbunjuje,madam znam da lako ostanem trudna cak i kad sam se prirodno cuvala evo je 5,5god......i da li je moguca umjetna oplodnja ako je posljedica zausnjaka sterilitet....
05.02.2013, 10:26
sssenci
13
hvala lala0606,malo si me utjesila,bit ce kako bude,ako je sudjeno...
05.02.2013, 10:29
grozđe
894
sssenci stalno se vrtis u krug. Zasto sebe opterecujes? Da bi dobila odgovore na sva ta pitanja najbolje je i jedino ispravno porazgovarati sa doktorom i vidjeti sta dalje. lala0606 ti je rekla da je kod njenog brata sve u redu. Sto se tice menstruacije i njenog izgleda i obima sve je moguce kada smo pod stresom. Poslije kiretaze menstruaciju nisam dobila 3,5 mjeseca jer sam imala jaku reakciju na kiretazu i veliki strah. Menstruacije su mi inace na 28.dan i to ujutro, zatrudnila sam cim smo prestali koristiti zastitu.
05.02.2013, 10:41
sssenci
13
hvala vam svima,utjesile ste me na neki nacin,samu sebe sam uznemirila a moguce i da mi je psiha sve te simptme poslala jer smo zeljno iscekivali ali polako ce mo valjda ce nesto biti,s prvim trudnocama nisam ni pomislila na simptome rane trudnoce,pa sam bila bez ikakvih problem,a sad sam svaki dan po sebi trazila promjene i znakove bilo kakve,jao sta sebi uradi....sad cu da se opustim i kad prestane krvarenje idem dr.pa ce mo vidjeti sta i kako dalje,hvala vam jos jednom na strpljivosti i odgovorima...
09.02.2013, 00:22
Ribica_ze
1
Poslije koliko se od zaceca najranije moze napraviti test?? hvala cureee
09.02.2013, 00:26
veeseelaa
20552
pa kad kasni ciklus tad praviš test
09.02.2013, 12:06
jelena83
13
cao cure ..nova sam na forumu ,vec godinu dana pokusavam ostati trudna ali nista . pitala bi vas za vase misljenje dali sam trudna . imala sam plodne dane 25.12 a dobila sam 12.1 samo smedji isjedak . radila sam test 13.1 i bila je blijedo roza druga crtica sutradan sam ponovila negativan test. a sad zadnji dana mi je muka stalno cak i povracam vec dva dana , nemam apetit ,spava mi se i umorna sam . sta vi mislite
09.02.2013, 12:14
ljiljo
578
Ako nisi sve do danas dobila uradi ponovo test i trebao bi ti odmah pokazati ili da budes sigurna 100% uradi betu, ali mislim da bi ti do sad trebao test pokazati . Drzim ti fige i navijam da akBd bude . Obavezno javi rezultat
09.02.2013, 12:16
jelena83
13
hvala ljiljo i ja se nadam da jesam , javam odma cim uradim test
09.02.2013, 12:31
snjeguljicaa
225
Jelena83 nadam se da si javi da znamo, navijam da vidis
10.02.2013, 00:32
Mrvica_83
-1879
Jelena_83Drzim fige da je trudnoca u pitanju Javni nam lijepe vijestiii ..
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
11.02.2013, 11:56
jelena83
13
cure test je negativan ,nisam
11.02.2013, 12:40
dandi84
2568
jelena83 ne brini biće ponovo prilika...Želim ti već sledeći mjesec da ugledaš ...Samo ne gubi nadu i radite na tome biće ...
11.02.2013, 13:32
jelena83
13
svaki put kad uradim test razocaram se
29.03.2013, 08:47
Anoniman
trebala sam juče dobiti, i nisam, inače nikad mjesečnica ne kasni. Kupim test Primastick, i uradih ga sinoć. Iz jednog ugla se vidi + a iz jednog ne. šta mislite? Po mojoj procjeni mogla bi biti trudna 3 sedmice, ukoliko uopće jesam malo mi je test nejasan
29.03.2013, 09:37
enaaa
413
Anonimna cim se vidi + onda i jeste + Da budes sigurna ponovi sa jutranjim urinom. Obavezno nam javi Navijam za jako vidljivi +