Jao Mykice pa danas ti je termin bio za mengu,a ti toliko vec uradila testova.Nemoj to raditi ,pusti nekoliko dana da prodje.
To sto radis stvara ti jos vecu nervozu i pritisak oko svega,sudeci po ovolikim testovima,sto si uradila pravo si napeta,kani ih se vise,izadji iz kuce,idi na kafu,i ne prolazi kraj apoteke.
I ja sam prije uvijek takva bila,cak sam od muza sakrivala testove,samo da me ne bi kritikovao i postavljao dosadna pitanja.
Znas kako kazu sve je u glavi,moramo se sto vise opustiti i pokusati ne misliti na to.
Ja sam uradila test 19.06 tada sam kao trebala dobiti,uzela sam prima stick,rekli mi da je on kao pouzdan(mislim da je kostao oko16 KM),pa hajde kontam dobar je.Bile su dvije linije ,ali druga blijeda,ja sam na prozor isla da bolje vidim uz suncevu svijeltost da li ta linija postoji,da me neko samo vidio kako sama u stanu pricam sa sobom i tjesim se oko linije i sama sebe uvjervam da sam trudna......Nakon toga sam rekla sama sebi,da se moram strpiti i misliti na druge stvari,ja sam do sada dvije trudnoce izgubila...i uvijek mi govorili ,sve je ok,samo izbaci stres,kakkkkoooo.
Hajde da pokusamo ostaviti taj test za jos nekoliko dana,dolazi nam vikend,malo setnje ,spavanja,druzenja sa rajom ...
Ljubim te i zelim nam svima da budemo sretne i da docekamo sto vise u zivotu!