Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nijedan test ma koliko skup bio ili osjetljiv, ne može pokazati odmah iza oplodnje to ne može pokazati čak ni provjeta beta hcg iz krvi tek kad dođe do implantacije, počinje lagano rasti beta, ali i tad je ne može registrovati obični test test najraniej može pokazati rezultat 12 dpo, ali za svaki slučaj (da se izbjegne nepotreban stres i lažno negativan rezultat) ne treba raditi prije dana očekivane menstruacije
12.04.2012, 22:23
milenium
6133
bome ja sam ga radila odmah tjedan dana nakon hm...znate(nisam mogla dočekati ) i pokazao mi je +. možda je to bilo slučajno ali eto potrefilo je da je stvarno pogodio.i bio je clear blue
02.06.2012, 11:52
slatkica19
29
milenium kolika je cjena tog testa ja se nesjecam koji sam uzimala u 1 trudnoci
02.06.2012, 16:15
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: slatkica19
milenium kolika je cjena tog testa ja se nesjecam koji sam uzimala u 1 trudnoci
ako misliš na clear blue koliko mi je ostalo u sjećanju on je oko 16km,doduše ja ga nisam kupovala ima već 3 godine al valjda se cijena nije mjenjala
02.06.2012, 18:24
Miimy
1041
Kad si trudan trudan si i gotovo to ce pokazati i najeftiniji i najobcniji test od 2km ja sam najskuplji test platila 5km pa mjesecima bio negativan, i kad sam se najmanje nadala , u inat nisam htjela da radim test 12 dana kasnjenja i 13 dan uradim obicni od 2,20km i bude plus ko kuca.... zato sve prije toga je bacanje para i jedno veliko razcarenje .... stpljen spasen, puno srece svima
Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h
02.06.2012, 18:35
slatkica19
29
tako je Miimy hvala!
18.06.2012, 11:52
mykica
482
Cure radila Sam test maloprije, nije sa jutarnjom mokracom I pokazao mi onu kontrolnu liniju I blijedu drugu liniju. Inace Danas mi je 3 dana prije ocekivane menstr. Pa ne znam sta sad da mislim
18.06.2012, 11:53
veeseelaa
20552
pa na uputi piše ako nema druge linije nikako da nema trudnoće a ako je ima pa čak i tako blijede da trudnoća postoji
18.06.2012, 11:57
Visnja RR
15102
ja vjerujem da si ti trudna nije bitan jutarnji urin... i ja sam radila tek iza 16 h... i isto tako jedna bila ok a druga blijeda...ali je bila... cuvam jos uvjek taj clearblue test ko vrijednost najvecu
18.06.2012, 11:59
veeseelaa
20552
i ja sam test radila poslije podne, u oba slučaja, kakav jutarnji, nema se kad čekat
18.06.2012, 12:03
emi7908
1384
Vesela jesam ja dobro pročitala i svatila???? Pa čestitam a kad smo kod testova ja sam svoj radila isto poslije podne i bio je uspješan ;)
18.06.2012, 16:14
Anoniman
sutra sam trebala dobit ,ali sam ujutro napravila test i pokazao je dvije crte . maloprije sam opet napravila i opet je pokazao obe crt,doduse jedna manje vidljiva ali se vide obe. e sad mene zanima sljedece- sta mislite ako bi vec sutra otisla ginekologu,dali je prerano? dali se moze ista vidjeti,sa obzirom da bi po pravilu tek sutra trebala dobit. nestrpljiva sam, i odmah bi sutra otisla??????
18.06.2012, 16:21
abh
259
Ja ne bih isla do 6-7 sedmice.
18.06.2012, 16:21
mykica
482
anoniman Ti i ja smo u sličnim situacijama :) Samo što sam ja uradila 3 dana prije test. Ja ti preporučujem da odeš izvaditi beta hcg ona će najbolje pokazati trudnoću. A sumnjam da će se išta još vidjeti kako sam skontala tek od 5 sedmice se vidi nešto. Mada opet nisam sigurna.
18.06.2012, 16:43
animagical
5604
ako je test pokazao dvije crte, trudna si, cestitam, ne treba ti beta...ginekolog ce ti reci da dodjes dvije sedmice nakon kasnjenja menstruacije za prvi uzv.. sretno
18.06.2012, 17:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mykica
anoniman Ti i ja smo u sličnim situacijama :) Samo što sam ja uradila 3 dana prije test. Ja ti preporučujem da odeš izvaditi beta hcg ona će najbolje pokazati trudnoću. A sumnjam da će se išta još vidjeti kako sam skontala tek od 5 sedmice se vidi nešto. Mada opet nisam sigurna.
dali si ti imala ikakvih simptoma . odnosno zasto si 3 dana ranije uradila test??? ja sam nekako predosjetila trudnocu,planirala sam,pa zbog nestrpljivosti nisam mogla docekat,pa sam danas uradila.
18.06.2012, 17:03
Anoniman
i da,sve simptome imam vec par dana
18.06.2012, 17:06
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: Anoniman
sutra sam trebala dobit ,ali sam ujutro napravila test i pokazao je dvije crte . maloprije sam opet napravila i opet je pokazao obe crt,doduse jedna manje vidljiva ali se vide obe. e sad mene zanima sljedece- sta mislite ako bi vec sutra otisla ginekologu,dali je prerano? dali se moze ista vidjeti,sa obzirom da bi po pravilu tek sutra trebala dobit. nestrpljiva sam, i odmah bi sutra otisla??????
nece ti se vidjeti
ja sam s curicom otisla 3dana nakon ocekivane i nije se vidjelo, tek 5-6ti dan se vidjela tackica, sacekaj heftu
18.06.2012, 17:09
mykica
482
Ja planiram već duže vrijeme, a i pila sam klomifen, tablete za potpomognuto začeće. A i nekako sam ovaj mjesec osjećala da je to - to. Grudi su mi ogromne, nikad nisu bile ovako velike, bradavice natekle, jedva i grudnjak nosim. I imala sam neke čudne grčeve još od ovulacije. A zadnjih par dana imam osjećaj kao da ću da dobijem svaki tren, što mi se prije nikad nije dešavalo, bolove bih dobijala tek taj dan kad dobijem menstruaciju. Mada mene je strah da i priznam sebi, bojim se razočarenja. Tako da ujutru radim opet test sa prvom jutarnjom mokračom. Ako bude pozitivan opet, idem sutra vaditi betu da ipak potvrdim i tako Imaš ti kakvih simptoma?
18.06.2012, 17:53
Anoniman
pa imam simptome.isti su mi sada kao i svaki mjesec.isti kao i kod tebe,samo kao sto rekoh kod mene su uvjek tako.a i zene kazu da su isti simptomi trudnoce i tako da je sada to tesko znati. uglavnom ja zvala gin. maloprije, narucio me da dodjem za 10 dana , pa cemo vidjeti. ti ako ces radit betu,puno srece.javi u svakom slucaju. sretno.
18.06.2012, 18:03
ogica
59
Anoniman , jao pa mi trebamo dobiti isti dan,i ja bih ne daj Boze trebala dobiti sutra. Radjena mi je inseminacija ,danas imam neke bolove na desnom jajniku (kratkotrajnou vidu probadanja). Sto se tice simptoma ...nemam nikakvih ,osim sto mi negodi od juce jutarnja domaca kafa... a prije sam se zalijevala kafom ujutro. Nisam u toku,jesi li radila test?Imas li neke simptome trudnoce?
18.06.2012, 18:08
ogica
59
Anoniman nisam u toku bila,cestitke od srca !Nema fule dva puta je pokazao. Ja se ne usudjujem jos ,nisam se jednom razocarala ...ufffff
19.06.2012, 11:10
mykica
482
Cure, samo da javim, ja danas uradila još dva testa, nakon jučerašnje blijede druge crtice. A danas nema ništa. Uzimala sam svaki put drugačiji test, jučer sa podnevnim urinom bila ta svijetla crtica, jutros sa prvim urinom ništa i maloprije opet ništa. Sad ne znam šta misliti niti vjerovati bilo kojem testu. Čekam prekosutra da vidim hoće li stići vještica, ako ne dođe pravac gin.
19.06.2012, 11:51
cele.k.
88
Cao cure.Ja pratim forum al slabo pisem.Mykica ja sam imala isti problem.Uradila sam test i vidjela se blijeda linije,sutradan je nije bilo ni slucajno.Od tad j eproslo 2 mj i nisam trudna.Cak mislim da od silnog gledanja mi umislimo tu drugu liniju.Ti pokusaj uraditi jos jedan test ako je ne pokAZE MISLIM DA NEMA POTREBE ICI GINEKOLOGU
19.06.2012, 13:03
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: mykica
Cure, samo da javim, ja danas uradila još dva testa, nakon jučerašnje blijede druge crtice. A danas nema ništa. Uzimala sam svaki put drugačiji test, jučer sa podnevnim urinom bila ta svijetla crtica, jutros sa prvim urinom ništa i maloprije opet ništa. Sad ne znam šta misliti niti vjerovati bilo kojem testu. Čekam prekosutra da vidim hoće li stići vještica, ako ne dođe pravac gin.
uzmi onaj sto pokaziva vec na 25 onih nekih jedinica - osjetljiviji i ponovo ga uradi ujutro. Ja se nadam da je prvi ispravan!