cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Test za trudnoću

clock-img

20.02.2011, 08:15

clock-img

leli§

pencil-img

1201

ma bio 8dc kada sam postavila pitanje... a ovulacija kako kad i kako koji mjesec... k'o vremenska prognoza... ciklusi su se zadnjih 4-5 mjeseci bas ustalili na 28 dana ali ovulacija nije 13-14 dan... kad sma radila LH-FSH hormone u sredini ciklusa oni nigdje veze... doktorica rekla uranila ovulacija...

ma sacekacu ja ako Bog da sljedeci ciklus za terapiju sto je sigurno sigurno je... ali me najvise zbunio onaj leaflet uz lijek sto je dosao kao ako se pocne sa terapijom poslije prvog dana ciklusa da se uradi testuser posted image user posted image user posted image  eh svasta. ma znala sam da ne moze ali eto ipak da projvjerim vi ipak imate iskustva puno vise

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

20.02.2011, 19:40

clock-img

Gift

pencil-img

1000

et ja se sad isprepada citajuci postove da test za trudnocu moze biti lazno pozitivan...dva puta sam danas radila i svaki put se druga crta vidi ali je puno bljeda od kontrolne...pogotovo sam nesigurna jer trebam dobit tek 23.02. a nemam nikakvih simptoma i sad me strah i tih poremecaja hormona, jer mi se pojavio isjedak iz bradavice..uf...user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

clock-img

20.02.2011, 19:44

clock-img

Teddy Bear

pencil-img

425

Draga Gift, ja mislim da si ti trudna, i meni je test pokazao 4 dana prije ocekivane mjesecnice drugu skroz blijedu crtu...i taj iscjedak je jedan od znakova trudnoceuser posted image

clock-img

20.02.2011, 19:55

clock-img

Gift

pencil-img

1000

nadam se da jesam, radila sam razlicite testove tako da kolika je vjerovatnoca da oba pogrijese...u utorak idem kod ginekologa pa mozda on potvrdi ako ne bude mogao vidjeti onda cu izavaditi krv...jedava cekam da budem definitivno sigurna da samuser posted image

clock-img

20.02.2011, 21:11

clock-img

animagical

pencil-img

5604

gift cestitam, sve sam cekala da nas obradujes!

clock-img

20.02.2011, 21:15

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Gift navijam za trudnocu user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

20.02.2011, 21:34

clock-img

bebac bucko

pencil-img

97

zenice moje saljem vam veliki pozdrav i poljubac, i evo me opet poslije dugo dugo vremena.
ja sam danas kupila testic, koji cu da radim sutra ujutro, jer mi cica  user posted image kasni cak 22 dana :)
iskreno se nadam da ce sve biti pozitivno sutra.
poslije duboke depresije u koju sam bila zapala, odlucila sam da ne mislim o bebacu, i ocekujem abd pozitivan ishod.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
puno poljubaca svimaaaaaaaaaa

5 dugih godina iscekivanja

clock-img

20.02.2011, 21:37

clock-img

Gift

pencil-img

1000

hehehhe hvala vam, jos sam pomalo sumnjicava, a mm bez glaveuser posted image , akobogda sutra da nalazi budu pozitivni, pa da slavimo...

clock-img

20.02.2011, 21:39

clock-img

bebac bucko

pencil-img

97

gift sretno sutra, i da abd bude user posted image

clock-img

21.02.2011, 12:11

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: Alma_27

cure drage, nemam nesto zivce da sad citam stare postove a frka mi je :D

evo u ruci drzim test za trudnocu baby rapid. tri dana od izostanka menstruacije i u prvoj minuti mi se pojavila blijed acrtica pune duzine na oznaci za trudnocu. kontrolna crta je tu. nemam iskustva sa ovim stvarima. ranije sam radila ovaj test i tada (bila sma trudnA) mi se odmah pojavila tamnija crta za trudnocu. sad me brine sto je blijeda. joj ja kucam a ne znam ni sta

nadam se da neko ko se malo bolje razumije u ove stvari sada cita ovaj forum user posted image

u vezi ovog mog posta, cure, bile ste u pravu user posted image

ona tanka, blijeda crtica je trudnoca user posted image
danas doktor na UZ vidio

clock-img

21.02.2011, 15:10

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ma bravo za crtice, vidis sta februar radi od sviju ko mackeuser posted image svaka crta je crtauser posted image

clock-img

21.02.2011, 16:48

clock-img

bebac bucko

pencil-img

97

da li je neko imao slicnu situaciju
naime jutros sam uradila test, e sad odmah mi se pojavila kontrolna crta, druga crta je tu blijeda ali jako blizu kontrolne, (nije bila prva jutarnja mokraca jer sam bila nocna smjena na poslu ). ljudi ja stvarno vise nemam zivaca da desifrujem ove testove, ako je neko bio u slicnoj situaciji, bila bih jako zahvalna da mi kaze sta mi je ciniti.

clock-img

21.02.2011, 17:52

clock-img

Banana

pencil-img

1825

najbolje bi bilo da uslikaš izbliza pa da vidimo user posted image , ovako može bit svašta 

Ja Hadi, Ja Mudžibu...

3 IUI -

user posted image došlo samo

i drugo user posted image došlo samo

clock-img

21.02.2011, 18:41

clock-img

Anoniman

ja te cekam...i cemak...ako ti se imalo vidi ta druga ciza to bi trebalo biti touser posted image user posted image user posted image user posted image ...a najbolje ti je da kupis drugi test...uzim jos jedan clearblue i obicni...onaj jeftinjak

< Poruku je uredio malena27 RR -- 22.2.2011 8:31:50 >

clock-img

21.02.2011, 19:10

clock-img

bebac bucko

pencil-img

97

ma i ako sulikam ne znam oce li se dobro vidjeti, buni me ovo sto je jako blizu ove kontrolne. ali sutra cu uraditi jos jedan test pa cemo vidjeti.

clock-img

21.02.2011, 20:42

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Gift, Alma isrene cestitke user posted image user posted image user posted image
Bebac bucko uradi betu pa ces biti sigurna...a dovoljno ti kasni da ti beta 100% pokaze jesi li user posted image , sretno user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

25.03.2011, 18:59

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

prenos posta:

IZVORNA PORUKA: me lady

Ej radila sam test i ovako pojavila mi se naravno odmah ona prva crvena crtica a druga je bliedja od ove prve jel to znak da je test pozitivanuser posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

25.03.2011, 19:00

clock-img

Rimljankaa

pencil-img

1878

I kod mene je tako bilo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozitivan,nego sta?! Cestitam!!!!!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.3.2011 19:04:11 >

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

clock-img

25.03.2011, 19:03

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Čestitke!!!! Samo nek imaju dvije, nijanse nisu bitne user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.3.2011 19:04:32 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

25.03.2011, 19:13

clock-img

me lady

pencil-img

72

wow, hvala Bogu user posted image user posted image user posted image bas sam sretna sad mi u glavi milion pitanja ima malo i strahovauser posted image nadam se da ce sve biti okuser posted image user posted image hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2011, 19:16

clock-img

Anica1

pencil-img

102

me lady to je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
druga crtica je bitn da se pojavi nema veze dal je svijetlija ili tamnija

cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2011, 19:25

clock-img

bluelily

pencil-img

8

čestitke me ladyuser posted image user posted image to je sigurnouser posted image puno srećeuser posted image

clock-img

25.03.2011, 19:47

clock-img

me lady

pencil-img

72

Hvala vam. veoma smo uzbudjeni i pomalo mi smjesno kako smo ja i muz gledali u testuser posted image user posted image ne znam vise sta trebam pisat sta ne ili me obrisu ili premjesteuser posted image user posted image Hvala vam i zelim svim trudilicama user posted image

clock-img

25.03.2011, 23:26

clock-img

Arina

pencil-img

574

me lady....draga pa cestitam  jesam ja rekla da ces ti biti prvauser posted image Svu ti srecu svijeta zelim i prelijepu i zdravu user posted image  danam rodis  ako Bog dauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2011, 23:32

clock-img

me lady

pencil-img

72

Mnogo hvala Arina nekako sam se bila smirila i nisam mislila ni raditi test prepustila sam se pa sta bude i izasla u setnju i muz me nagovori da kupimo test, i onda user posted image jako sma se obradovalauser posted image user posted image sad me vec pocinju hvatat strahovi jos sam iznenadjena kad pomislim da cu imatuser posted image . Sta je stobom jesi li radila test nadam se da nema josuser posted image

Zadnji članci

article-img