Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja nisam izdrzala do ujutro nego uzela nekakav prima stick koji se radi u bilo koje doba dana...u nadi da cu ponovo ugledati makar tu blijedu drugu crtu...nazalost nema nista...polje koje oznacava pozitivan rezultat bijelo da bjelje nemoze biti... izgleda da je ono jutros bilo moje umisljanje...nazalost...valjda to zelim toliko a i sanjala sam nocas dvije crtice...pa sam mozda sebe ubijedila da je vidim! Hvala na podrsci djevojke! Nema veze ja nastavljam dalje pokusavati
17.11.2010, 16:54
palachinken
5397
Glavu gore i u nove pobjede. NA svu sreću, pravljenje bebe je najugodniji posao na sviejtu
17.11.2010, 17:00
AMELIC
1152
Žao mi je Silver Mada bih ja ujutro odradila još jedan, pa ko zna možda se i pojavi druga
17.11.2010, 17:02
Anoniman
Paaa....nisam mislila to javno govoriti ali uradicu ipak jos jedan ali mozda u petak da dam beti malo vremena da se udupla ako je uopste ima igdje!
17.11.2010, 17:02
vjestica
4335
Silver radije ponovi test sa jutarnjim urinom test može biti lažno negativan, ali ne i lažno pozitivan sretno
17.11.2010, 17:21
ivanak
1767
Želim čestitati trudnicama i onima koji priželjkuju jaču crticu na testu, neka im se ostvare sve želje.
Ja nisam imala iskustva s time, oba puta kad sam bila trudna, test za trudnoću mi je jasno pokazao dvoje crtice. Prvi put je bio skuplji test, a drugi put jeftini test. Pa tako da ja mislim da to nema neke veze sa tim testovima, jeli skuplji ili jeftiniji. Moje mišljenje, što ne mora da znači da je točno. Ajme, blago vam se i ja bi volila biti trudna. Nemoj te misliti da sam luda ili šta več, ali ja volim biti trudna. Baš kad nisam, imam osječaj da mi nešto fali. I baš mužu govorim da bi bebicu, a on meni jesi luda, kao trenutno je dovoljno i ovo dvoje.
17.11.2010, 17:30
Anoniman
pa u principu je tako - ako si trudna pokazace bilo koji test, bilo jeftini ili skupi! Ali ja od sad kupujem smao one jeftine - oni mi pokazuju bar nekakve ( makar i umisljene) crtice pa makar da se nadam dok nedodje
30.11.2010, 11:33
djoisa
-220
koliko kosta test krvi na trudnocu? i koliko se cekaju rezultati?
30.11.2010, 11:41
malena27 RR
15117
ĐoIsa dobro dosla na forum
Test na trudnocu iz krvi (Beta HCG) kosta od 20-50 KM i bude gotov u roku od par sati. Cijena varira od laboratorije. Odakle tipkas?
hvala...iz sarajeva....kontam ako cu da dam 30tak maraka na test iz apoteke mozda je bolje da odem i uradim test krvi koji je sigurno pouzdaniji....mogu li test iz krvi raditi samoinicijativno ili trebam ginekologa da me uputi...
30.11.2010, 12:24
Almaa
1983
kod Al-Tawila beta iz krvi kosta 20 KM, a bude gotovo za pola sata, sretno
30.11.2010, 17:46
Anoniman
Cureeee!!!
Jutros mi je test pokazao drugu crtu, blijeedu ali su je i srugi vidjeli, ovaj put sam pitala sve dali vide!!! I otisla popodne da uradim betu jer nisam htjela da se peglam sa testovima dalje, kad ono beta: 1,05 mlU/ml ref.vr. < 0,5 mlU/ml kaze mi laborantica da je test negativan da to nije trudnoca i ja joj pokazem onda onaj kucni test kaze ona da je definitivno pozitivan ali ja vjerujem beti! Tako da nisam trudna...
zasto sve mora biti komplikovano...
30.11.2010, 19:08
gagach
1195
hm....ne znam sta bih ti reklaa ali moze biti da su u laboratoriji reagensi losi i ja bih ti preporucila da odes negdje drugo ponoviti nalaz...
SRETNO!
30.11.2010, 21:13
Anoniman
ah neznam...sad me strah...strah me vanmatericne...strah me svega...ici cu cim prije ginekologu...i uradicu jos jedan test...pojma nemam sta sve ovo znaci...moze li biti lazno pozitivan test?
30.11.2010, 21:15
Dalil@
588
Silver, mislim da test ne moze biti lazno pozitivan, samo lazno negativan Ja se nekako nadam da su ovi u lab-u pogrijesili
30.11.2010, 21:22
Anoniman
Iskreno neznam cemu da se nadam...uopce nesmijem da se nadam previse da se nebi previse razocarala...nekako nevjerujem da lab. moze pogrijesiti...nekako trenutno nisam sretnaa sto znam sve sto znam o ginekologiji i akuserstvu...jer odmah znam i kalkulisem sve moguce komplikacije...ah blazeno neznanje!
30.11.2010, 21:50
kupina
2947
silver drzim fige da je test upravu...da si trudna...i da ce sve biti uredu..
30.11.2010, 21:52
Leki76
26
Draga Silver, znam kako se osjećaš. Meni se slična situacija dešavala 2 puta tj. test je pokazivao slabe crtice, dok. na UZ ništa nije vidio, međutim beta jeste pokazala. Nažalost, bile su biohemijske trudnoće koje su, srećom, prošle bez čišćenja. Čudi me da beta nije pokazala, a test jeste jer oni su osjetljivi obično na 25 tih jedinica. Ponovi betu za koji dan i no sikiriki. Znam da je to teško, meni se više povraćalo na te riječi: Bilo kako bilo, naručila sam one testove za ovulaciju i trudnoću preko saveontests i rezultat mi se jutros pokazao u 06h i 10 min. . Nadam se da te nisam utušila ali pošto si i ti test jutros radila... Želim ti svu sreću i urednu trudnoću
30.11.2010, 22:03
Anoniman
Kupina hvala na zeljama... bice kako mora biti!
A LEKI cestitamm....od srcaaa, zelim ti prelijepih 9 mjeseci i skolsku trudnocu!
Ja sam ipak kupila jos jedan kucni test pa neznam kad bi bilo najbolje da ga uradim da vidim hoce li ista pokazati???
30.11.2010, 22:07
taurus
3578
silver test uradi ujutro sa prvim jutarnjim urinom javi nam rezultate sretno
30.11.2010, 22:07
Almaa
1983
Silver, mozes ga i sada uraditi, ako ima BHcg-a preko 25 pokazat ce ti i sada, sretno
30.11.2010, 22:22
Anoniman
A sta ja znam Alma, danas na nalazu bete , bilo je samo 1,05mlU/ml a ref. vrije. <0,5 mlU/ml i ona mi rece da je to negativan i ja to prihvatam 90% eh sad sta li je onaj test jutros prepoznao u urinu...pojma nemam! Doduse one su se vodile mojom zadnjom menstruacijom koja je bila u septembru i ocekivale 2 mjesecnu trudnocu, a ja mislim cak da mi je ovulacija bila prije 10 - 12 dana, jer imam pco i neredovne menstr. imam napete grudi izrazene vene na njima i probadanja oko bradavica...mada s obzirom kakvi su mi hormoni moguce je da je sve ovo samo nekakav moj poremecaj...ko zna...
joj sto vas davim izvinite, ali nikome nisam sve ovo danas pricala osim muzu, a puna sam nedoumica i sumnji...
30.11.2010, 22:25
Dalil@
588
Jao Silver, mene sve neka trema ispred tebe hvata
30.11.2010, 22:30
Anoniman
sorry dalil@ sto ti stvaram treme i sebi sam je stvorila vjeruj, ali procice sve ovo i bice kako mora biti a nadati se najboljem!
30.11.2010, 22:42
Dalil@
588
Ma nema problema ;) Vraca me u period kada sam ja kupovala kamione testova i na svaki simptomic radila test :D Uff..koliko sam samo para potrosila tada. Helem, sve je to "slatko" iscekivanje. Uzivaj u njemu:)