cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Test za trudnoću

clock-img

30.10.2010, 21:49

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.10.2010 19:15:59 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

30.10.2010, 21:51

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti ugodnu i lahku trudnoćuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.10.2010 19:16:22 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.10.2010, 22:02

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Čestitam!!! Uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.10.2010 19:16:50 >

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

30.10.2010, 22:45

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od srca sve najbolje

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.10.2010 19:15:16 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

31.10.2010, 01:26

clock-img

Medić*

pencil-img

29

cestitke Ziki i sve naj, naj tokom trudnoce i poslije aBg, da Nemirko user posted image sa zdravljem i veseljem doceka bracu ili seku user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.10.2010 19:14:57 >

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

31.10.2010, 08:43

clock-img

new mama

pencil-img

2578

user posted image user posted image user posted image iskrene cestitke,zelim ti laganu trudnocu i aBd zdravu bebicuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.10.2010 19:14:46 >

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

31.10.2010, 08:45

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Hvala svima na lijepim zeljama,ja evo treperim od srece

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

31.10.2010, 08:48

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Čestitam, neka je sa srećom!user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.10.2010 19:14:33 >

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

01.11.2010, 10:21

clock-img

chuci

pencil-img

804

hajd kad su svi zaredali OT ovdje da i ja
čestitam ziki user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 13:58

clock-img

saanny982

pencil-img

7

Čestitam Ziki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

02.11.2010, 14:02

clock-img

saanny982

pencil-img

7

Eh curke evo da vam se javim da sam isla kod ginekologa i kaze da uradim nalaz krvi, jer u maternici ne vidi trudnocu uz-om, a na lijevom jajniku ima neko žuto tjelo.
Šta to može biti, menstruaciju jos nisam dobila. Da vas samo podsjetim da je posljednja user posted image bila 18.09.2010. godine.
Help ...

clock-img

02.11.2010, 14:21

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Draga,mislim da ces morati sacekati nalaz krvi.Meni je na prvom ultrazvuku u prvoj trudnoci bila vidljiva samo gestacijska vrecica,plod ne,pa me doktorica poslala na vadjenje nalaza.I nalazi su pokazali trudnocu :).Sretno!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

02.11.2010, 14:26

clock-img

saanny982

pencil-img

7

Idem sutra svakako da uradim nalaz, al se bojim jer postoji mogućnost vanmaterične trudnoće user posted image . Još se malo nadam da ću ipak biti user posted image

clock-img

02.11.2010, 14:44

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Polako smiri se, sačekaj nalaz. Nemoj na "mobu" da se sekiraš. Sretno

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

03.11.2010, 09:24

clock-img

Arina

pencil-img

574

Jutro cure!!Jedno pitanjce onako uz user posted image --danas mi je 26dc i treba mi vase misljenje koji bi test mogla kupiti onako da nije neki fus i koji bi trebala svakako zaobici posto se u apotekama nudi sve i svasta od 3 km pa nadalje .jednostavno covjek dode pitanje na salteru sta uzeti zasto dati nekad duple nekad troduple pare za neki test ili se pita da li ce onaj jeftini pokazati tacan rezultat ????
interesuje me kakvo je vase iskustvo sa testom  gravidnost ultra i gravidnost mini jel to isto s obzirom da na ultri pise da je kao 2x osjetljiviji .??jel to trik ili....
kakav je Intim plus ????
  dajte cure malo svjezih iskustava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2010, 09:29

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ja sam jednom radila test, sad u petak, sestra mi neki iz apoteke donijela mislim d se zvao power stick ili nešto na tu foru, koštao je mislim 15 km. Ona ga kao faramaceut hvali da je bolji od onog C. Blue i da očitava rezultate rano.

clock-img

03.11.2010, 09:38

clock-img

Arina

pencil-img

574

Hvala ziki duso samo jos jedno pitanjce jesi li ti radila prije dana kad si trebala dobiti ili si cekala da ti kasni ????ja bi radije cekala da mi bude 28.dan jer mi inace vjestica dode u dan dva ???
moracu se raspitati za taj tvoj pover stick user posted image  vidjecu a li ga imaju u kojoj apoteci
Hvala ti jos jednomuser posted image

clock-img

03.11.2010, 10:06

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Meni je kasnili i to dobro, 14 dana kda sam radila, mislim da je trudnoća tad bila 19 dana, kako mne pamćenje služi 

clock-img

03.11.2010, 14:47

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Arina ja ti savjetujem da ipak sačekaš da ti zakasni user posted image , bar dva,tri dana pa da onda uradiš test. Ako ga namjeravaš raditi na dan očekivane, sumnjam da će ti ijedan pokazati user posted image . Ali eto, ti ako želiš, probaj. Što se tiče mog iskustva s testovima, ako je zaista u pitanju trudnoća, pokazat će ti i onaj najjeftiniji od 3 KM. Sretno

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

17.11.2010, 09:11

clock-img

Anoniman

Drage moje, neznam kome da pricam ili koga da pitam...

jutros sam radila test neki jeftiniji i pokazao je jaaaaaaaaaakooo blijedu drugu crticu...neznam dali umisljam....nemogu da se radujem jer nisam sigurna...da stvar jos bude cudnija citavu noc sam sanjala test sa dvije crtice...a nisam nesto posebno razmisljala o tome...nije mi ovo prvi put da radim testove pa da sam nesto posebno uzbudjena...planiram otici po jos jedan skuplji i jedan jeftiniji test pa cu ponoviti prije nego ista kazem dragom! Inace imam PCO i moja zadnja menst. je bila 23.09. imam i inzulinsku rez. i blaaagu hypo. Mah neznam ni ja sta mislim....strah me da se nadam pa da se nerazocaram.... izvinite na dugom postu...ali morala sam da olaksam svoju dusu nekome! user posted image

clock-img

17.11.2010, 09:12

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Slver mislim da s trudna obicno t jeftinji testovi pokazui blijedju crtu ja kad sam trudna bila uradila sam sve vmoguce testove sto su bili tu u apoteci i bila sam trudna,ako ti jos jedan pokaze isto to je to.Sretno

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

17.11.2010, 09:15

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Silver nemam iskustvo sa testovima ali iskreno vjerujem da si trudnauser posted image

javi nam odmah nakon drugog...da čestitamouser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.11.2010, 09:24

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

Silver, navijam da si user posted image ,  a najsigurnije ti je da uradis betu, kod dr. Al Tawila kosta 20 KM koliko bi dala i za ta dva testa, sretnouser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

17.11.2010, 09:42

clock-img

leonora

pencil-img

137

Silver, ja mislim da je to to. Ja sam 2 dana nakon kašnjenja user posted image uradila neki jeftiniji test i to naveče i bila je blijeda druga crtica. Ponovim test iduće jutro, dakle s jutarnjom mokraćom, ista vrsta testa, i druga crtica ma jedva da se nazire, duplo blijeđa...Ja se skroz razočarala. Odmah odem u lab.izvadim betu, a ono vrijednost 330......juhuuuuuu. Znači, mislim da i blijeda crtica označava user posted image , i mislim da je najbolje da uradiš betu, jer vidiš kako 2 ista testa mogu različito pokazati, da se džabe ne nerviraš kao ja...Držim fige da si user posted image ...user posted image user posted image user posted image .

clock-img

17.11.2010, 15:44

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

evo upravo gledam tu bljedunjavu drugu crticu pa ne znam o čem se radi. znaci, da ponovim test sutra ujutro, pa dalje...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Zadnji članci

article-img