cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Test za trudnoću

clock-img

29.10.2010, 10:55

clock-img

saanny982

pencil-img

7

Svakako ću otici, al mi nista nije jasno jer sam lh trakicama pratila ovulaciju i pokrivala te dane odnosima, pa sam bila sigurna da sam user posted image a test kaze negativno. user posted image
Hvala na savjetu

clock-img

29.10.2010, 11:04

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

sta bi ziki jesi li ili nisi trudna ????

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 14:44:05 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

29.10.2010, 11:05

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

saanny982, sto prije odes to bolje ........

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 14:44:29 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

29.10.2010, 11:12

clock-img

ziki

pencil-img

1815

ne znam još nemam hrabrosti da odradim test, po mojim računanjima, i koliko me tsjećanje služi ako sam trudna trudna sam 19 dana. Večeras sam riješila da riješim misteriju

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 14:44:44 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

29.10.2010, 11:29

clock-img

chuci

pencil-img

804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ovako
ti i muž, legnete ili po želji dolazi u obzir i druga poza
i onda user posted image user posted image

i onda se nekada desi da ti kasni user posted image user posted image user posted image

(ima i druga opcija možda si hodala bosa pa si uspjela navući upalu ili nešto ali nije zanimljiva kao ova gore opisana)

PS nemoj se ljutiti malo se šalim
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 14:45:30 >

clock-img

29.10.2010, 11:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ziki daj rješi misteriju sad namah.
Hajdeuser posted image
da user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

29.10.2010, 11:37

clock-img

ziki

pencil-img

1815

chuci hvala na prosvjetljenjuuser posted image
ženo otkaz ću dobit, evo drugi put izlazim na terasu da ovdje ne vrištim od smijeha

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

29.10.2010, 11:43

clock-img

Private

pencil-img

521

Ziki da ti nebude ko kod mene,uzalud se nadala,jos kupila novu turu ulozaka.Poslije 10 dana uradim poslepodne test,kad user posted image ,ja ujutro opet,reko mozda onaj nije dobar,Boga mi isto.

clock-img

29.10.2010, 11:44

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

jeste vala da se odmah slavi :))))

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 14:46:05 >

BA 13.12.2008

clock-img

29.10.2010, 11:52

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Pa ako bude nek je živo i zdravo. Nije da ja nisam planirala drugo dijete. Nemirko je već veliki, ne nosi pelene. Komično je to što sam ja planirala da ipak prvo skinem 4 kg pa onda a uspjela sam da dodam još 3 i ostanem trudna user posted image

clock-img

29.10.2010, 12:01

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

vauuu,sta to moje oci videuser posted image user posted image user posted image daj zeno radi test i javi rezultateuser posted image user posted image user posted image stvarno se nadam da ce biti +.jer znam da ti to zelisuser posted image user posted image a znam i da Tarik zelim sekuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

29.10.2010, 12:06

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

a nemirko se zove Tarik, a ja se svo vrijeme pitam :)

ziki radi taj test

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

29.10.2010, 12:14

clock-img

ziki

pencil-img

1815

user posted image user posted image večeras zvanično javljam šta je
a za seku, e sve on to priča, da će joj samo on guzu prat, da će joj dat glodalice, čuo mm i mene kako pričamo i došo digao mi majici i kaže vidi bebo ovo je jedan pilić(trenutno imamo imaginarnu farmu pilića)

clock-img

29.10.2010, 17:27

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

saanny982, meni ovo lici na jaku upalu user posted image ali od viska glava ne boli, uradi jos jedan test ako ce ti biti lakse

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 19:14:08 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

29.10.2010, 17:40

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

ziki, a ja se baš pitam šta je sa tobom?user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 19:14:33 >

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

29.10.2010, 18:13

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

ziki, evo veceri, mrkli mrak napolju

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 19:15:36 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

29.10.2010, 18:20

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo Majo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

29.10.2010, 19:14

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

i ja cekam :)))

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 19:15:09 >

BA 13.12.2008

clock-img

30.10.2010, 18:25

clock-img

ziki

pencil-img

1815

evo me konacno. Sinoc je bila i srtena i teska noc Nemirko je ima temepraturur pa nisam znala dje mi je glava
Test plus ogroman nakon sekundu dvije pokazala se prva crtauser posted image user posted image

clock-img

30.10.2010, 18:27

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Cestitam zikice,cestitam od srca na plusicu!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.10.2010 19:15:30 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

30.10.2010, 18:57

clock-img

Arina

pencil-img

574

cestitam ziki sve naj naj!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image zelim ti udravu i prelijepu user posted image  i skolskuuser posted image .Puno pusica user posted image user posted image user posted image user posted image .I ja ovih dana ne ocekujen svojuuser posted image user posted image  i nadam se da cu ti se pridruziti.

clock-img

30.10.2010, 19:07

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

ziki, čestitam!!! Želim ti najljepšu trudnoću! Drago mi je što će mali švrćo dobiti seku ili bata user posted image user posted image user posted image user posted image

:-)

clock-img

30.10.2010, 19:12

clock-img

Arina

pencil-img

574

cao svima. Ima jedno pitanjce interesuje me vase misljenje . Ovaj mjesec upisujem svoju temperaturu i podatke na stranicama fertilitifriend i pratila sam ovulaciju jos preko Maby baby aparatica i  obadvoje znaci i aparatic i temperatura su se poklopili i zabuljezena mi je ovulacija za 11. dan ciklusa iako je licno mislim da je bila 12. ali nema veze ,dan gore dole user posted image .Esad danas je 11 dpo i vidim mnoge da su pravili test cak i od 9dpo .ja mislila napraviti ssutra pa sta bude . Sta vi mislite je li rano . Sto se tice simproma ovih zadnjih par dana mozda 4-5 leda me rasturaju i to krsta i stomak (danas nije za cudo)i meme su malo skoknuleuser posted image  ne puno i tako ponekad me glava boli jucer me zed ubila cijeli dan i prespavala sam ga usput . Sta ja znam je bi uradila jedan onako pa sta bude .Ja mislilaa ujutro s prvom jutarnjom user posted image user posted image user posted image Usput dapomenem da smo pokrili sve bitne datume i vise nego dobrouser posted image user posted image

clock-img

30.10.2010, 19:50

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Arina moguće je da si user posted image . I ja sam pratila prije O sa M.Baby aparatićem ali mi nije bio pouzdan, ona paprat uvijek bila istauser posted image user posted image tako da sam po njemu ovulirala stalno user posted image user posted image user posted image . A ove simptome što si nabrojala mogu značiti da si trudna. Mada ja bih sačekala još koji dan sa testom, pa da budeš 100% sigurna. Sretno i pussssa.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

30.10.2010, 20:11

clock-img

Arina

pencil-img

574

hvala ti balasgirl na misljenju ma i ja bi tako drugom rekla i bila sam i sama sebi prosli ciklus rekla da necu ali nemogu si pomoci . ja cu jedan uraditi ujutro pa javim sta je bilo user posted image .kazu da u  49% slucajeva u ovom periodu  pokaze tacno pa se nadam da bi mogla biti u toj polovini kojoj ce pokazati user posted image .nesto se bas ne oslanjam na simptome jer ovo bi mi bila trecauser posted image  tj.cetvrta posto sam u junu imala mised ab u 12. nedjelji i simptomi mi nikad nisu dolazili tako rano,ono neki veliki simptomi,samo ko redovni PMS, tek kad vec saznam da sam trudna onda pocne serijski.zbog tog gubitka smo jos nestrpljiviji da se to ponovo desi user posted image .ujutro cu javiti sta je bilo.Pusica svimauser posted image

Zadnji članci

article-img