taj dan, bila je nedjelja 13.04.2008 godine odem s prijateljicom na ručak u picolo mondo na Ilidži i pričam joj ja kako mi kasni mjesečnica jedan dan i nakon ručka idemo prema autu i ona veli ajde kupi test u apoteci pored koje prolazimo
Dodjem kući i ne čitam upustvo ja sav test ispiškilam nidje veze, tek kasnije čitala kako se koristi
ne bude mi mrsko u auto uskočim i odem na socijalno u apoteku i kupim dva testa malo mi jedan, kupim clearblue (tako se valjda piše), helem ode petobanka taj dan
Udjem u toalet (mm nije bio kući) i lijepo uradim test, ovaj put ispravno kad , ja počnem da plačem, brišem sute, buljim u test, ne vjerujem, rekoh daj opet da uradim test, i ono opet
Kako sam samo srećna bila, plačem i nazovem mamu i pričam joj
Zovem kasnije mm on dolazi kući, blijed čovjek, veli slavićemo kad dr potvrdi, helem bili smo sretni, zbunjeni, izgubljeni..... kako je to divan osjećaj kad saznaš da si
za par dana odem na Koševo, dr Imširija mi potvrdi trudnoću, izašla sam sa UZ otkopčane suknje, ide neki dr i veli gospodična niste zakopčali rajfešlus, ja sva izgubljena, neznam ni rekoh li ženi allahimanet kasnije sam zvala prijatelja koji je bio samnom da mu se zahvalim što me je dr primila, jer ja nemam pojma ni rekoh li mu hvala od ushićenja i sreće totalno sam se izgubila
< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.3.2010 11:05:44 >