Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma biću ja on line vazdan...a ti samo probaj da nam nejaviš ma ima charter let da uzmem i da te ja odvedem
20.01.2010, 22:17
Ilhana RR
6113
Ma joj neda mi se ici da gledam onu babicu moju jer kod nje moram ici da radim test...
narucicu pa ako bude pozitivno odem i kod nje da potvrdim ;)
Evo naleti na neki novi, piskis u casicu i na njoj posle vidis rezultat...
A narucicu veceras test pa uradim kad stigne ;)
20.01.2010, 22:18
noaa
1662
ajmo kladionica pare u humanitarne svrhe,Hanady,Skvo koliko ulazete na ilhaninu trudnocu,
22.01.2010, 15:16
ivana st
1361
Ilhana ženo, da sam ja na tvom mjestu već bi odjurila u najbližu ljekarnu i kupila test . Svaka čast,ali ja ne bih imala živaca čekat da mi stigne ovaj test. I naravno navijam da test bude pozitivan!
22.01.2010, 15:18
Ilhana RR
6113
Otisla sam u apoteku juce i kupila test, jutros ga uradila i NISTA!!! jedan veliki minus tako da nisam trudna smo mi nako beze kasni...
22.01.2010, 15:22
ivana st
1361
Žao mi je , poznato mi je to kašnjenje i iz vlastitog iskustva. Nadam se da će idući mjesec biti dvije crtice !
22.01.2010, 15:27
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: ivana st
Žao mi je , poznato mi je to kašnjenje i iz vlastitog iskustva. Nadam se da će idući mjesec biti dvije crtice !
Ma meni je pravo da ti kazem svijedno...i nako neradim na tome... mada bih voljela da budem jednom trudna tokom ljeta radi haljinica hehehe =)
23.01.2010, 14:54
Skvo RR
4542
Ah, Ilhance,,,,,
I ja sam jutros radila test, sumnjali su mi na vanmatericnu! I hB negativan je! Nego, doktor mi je rekao da clearblue pokazuje trudnocu 7 dana prije ocekivanog menzesa, samo sa prvim jutarnjim urinom! Na pakovanju pise 4 dana, ali on mi kaze da kada su mu radili prezentaciju, da je to ipak 7! Eto, just in case da znate!
23.01.2010, 14:57
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Ilhana
super ovaj test Skvo drago mi je da je sve ok, Ilhana nisam znala da radiš na bebari, sretno mila, biće aBd sljedeći mjesec Sretno djevojkama koju su
14.02.2010, 17:12
lukre
5
cureeeeeeeeee............ da vas pitam , isla sam sa momkom do kraja 4 dana nakon sto mi je prestala mjesecnica...postoji li mogucnost da nisam trudna??
14.02.2010, 17:26
Leva
4538
Uradi test! Bez obzira koliko dana nakon menstruacije si imala odnose postoji mogucnost da si trudna posto ocigledno ne znas kada su ti plodni dani. Neke zene imaju plodne dane od 12-16 dana, neke za vrijeme ili odmah nakon prestanka menstruacije a neke cak neposredno prije dolaska iste. Sledeci put koristite kontracepciju ili nabavi LH trakice kako bi odredila vrijeme ovulacije.
< Poruku je uredio Leva -- 14.2.2010 17:31:03 >
14.02.2010, 17:49
lukre
5
to se desilo 6.2. ,kad mogu uraditi test???
14.02.2010, 19:58
vjestica
4335
najranije na dan očekivane menstruacije
14.02.2010, 20:20
Leva
4538
Evo vjestica ti je objasnila, ja sam shvatila da tebi vec kasni Ilhana ovaj test ti je mrak i idealno rjesenje za mene. Steta sto ga se nema kod nas kupiti. Kad se samo sjetim koliko sam testova u nervozi upropastila
< Poruku je uredio Leva -- 14.2.2010 20:21:41 >
14.02.2010, 20:30
hmela
272
zdravo drage moje tek sam se registrovala i veze nemam kako i šta samo me interesuju ako mi možete reći neke stvari.U braku sam 8 mjeseci i 7 mjeseci pokušavamo nać pu do naše bebe,ali ništa Toliko sam se već razočarala i nasekirala.Imam redovme cikluse koji traju poi 6 dana ali ovaj put mi se pojavila tačno 30-ti dan kao i uvijek ali nešto drugačija.Prvo se dan pojavio malo roskastog iscjedka,zatim se sada pojavljuje 3 dan smećkasti iscjedak s malo ponekada primjesama krvi,ali ništa naročito s obzorom da imam jaku bolnu i obilnu mestraciju.Moje pitanje je da li se ikada išta slično desilo,da li bi mi mogle mnešto reć o tome i da li mi imate preporučiti kakvu dobru doktoricu.Unaprijed vam velika hvala
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
14.02.2010, 20:30
Mirkica
6978
hmela moze svasta biti a i nemora moze biti da si trudna i da nisi zato da mi neb nagadzali ovdje na forumu i ti se nebih sikirala pravac doktoru prvo uradi test za trudnocu mozda ti i on pokaze sta a i ako nista odmah ti doktoru .
17.02.2010, 22:45
lukre
5
zanima me kad se najranije moze ultrazvuk uradit da se otkrije trudnoca???
17.02.2010, 22:47
anuska08
423
Meni je doktor već vidio nakon što mi je kasnila 8 dana!!!
17.02.2010, 22:51
lukre
5
meni jos ne kasni, za desetak dana trebam dobit, al tako sam uznemirena da ludiiiiiiiiiim... ne bi bebaca nikako!! rano je :D spavala sam sa deckom 3 dana poslije menge i isli smo do kraja .....
17.02.2010, 22:58
lukre
5
anuska08 ???? :D
17.02.2010, 23:45
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
super ovaj test Skvo drago mi je da je sve ok, Ilhana nisam znala da radiš na bebari, sretno mila, biće aBd sljedeći mjesec Sretno djevojkama koju su
Ko kaze da radim na bebari? Ja se samo pitam jeam li trudna il ne jer mi vjestica kasni vec tri mjeseca... dva testa oba negativna... nenzam vise sta cu od sebe hahah
17.02.2010, 23:46
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: lukre
to se desilo 6.2. ,kad mogu uraditi test???
mislim da ti je malo rano za testa jos... pricekaj jos sedmicu dvije... jer ako prerano uradis moze ti pokazati negativno iako si trudna...
18.02.2010, 08:44
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ko kaze da radim na bebari? Ja se samo pitam jeam li trudna il ne jer mi vjestica kasni vec tri mjeseca... dva testa oba negativna... nenzam vise sta cu od sebe hahah
a što ne odeš ljekaru nakon tolikog kašnjenja bi bilo krajnje vrijeme da odeš, jer nije samo trudnoća uzrok kašnjenja
18.02.2010, 21:40
♥Dark Woman♥
5
Pozdrav cure. Imam problem. Danas mi je 32. dan ciklusa. Dobijam na 28-30 dana. A jos nisam dobila,znaci da mi kasni. Poslednji odnos na kojem nismo pazili je bio 10-og dana ciklusa. Prekjuce (na 30. dan ciklusa) sam radila test Baby Rapid i bio je negativan,stim sto sam radila u 16 casova. Nisam ga radila sa jutarnjom mokracom. Sad se pitam,da li je rano da ga uradim sutra ujutru? Ili da jos cekam koji dan?
18.02.2010, 22:06
vjestica
4335
možeš ga uraditi sutra ujutro a najsigurnije ti je da izvadiš betu