cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Test za trudnoću

clock-img

14.08.2009, 14:32

clock-img

Latinka

pencil-img

650

Ljubičice, ja mislim da su one mislile na ovaj test USB od P-Teq-a, a ne na te trakice koje si htjela.

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

clock-img

14.08.2009, 15:49

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

Sve smo prvo htjele taj test dok nismo saznale da se neko zezao s tim user posted image , a onda smo se prebacile na Ih trakice, jer su i one drastično jeftinije nego kod nas u apotekama. user posted image

clock-img

15.08.2009, 10:32

clock-img

delfin

pencil-img

958

Ma mi bi mogli i ove lh trakice naručiti na veliko :). Kod nas su pravo skupe, misli 5 kom 30 KM

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

clock-img

23.12.2009, 14:23

clock-img

H...

pencil-img

230

ej cure jel moze neko da mi pomogne oko tetsa...po prvi puta sam radila i rezultat je prva linija je tamna a druga je svjetlija...eh sad jel to znaci da jesam il nisam user posted image ??????????????

clock-img

23.12.2009, 14:25

clock-img

nella

pencil-img

2402

to bi trebalo biti to, i ja ti od srca cestitam user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

23.12.2009, 14:27

clock-img

danis

pencil-img

85

jesi , meni je tako bilo ako ga ponovis za par dana vjerovatno ce ti biti i ta druga crta tamnija

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

clock-img

23.12.2009, 14:35

clock-img

H...

pencil-img

230

hvala vam...punooooooooooooooooooooooooooooo... 

clock-img

23.12.2009, 16:54

clock-img

magnolija*

pencil-img

729

IZVORNA PORUKA: H...

hvala vam...punooooooooooooooooooooooooooooo... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitam

E. vole te mama i tata !!!

clock-img

20.01.2010, 21:39

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Hej drage jel ijedna od vas probala ovaj Clearblue Digital sa onim sto pokazuje i u kojoj si sedmici u trudnoci ako si trudna?

I glavno pitanje, posto test kosta 35-50 km ovde u svedskoj (najjeftinije preko neta da se naruci), dali se moze koristiti vise puta ili samo jednom?

(haj da vidim koliko ce te biti brze sa odgovorom stim da se nadate da zatrudnim :P )

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

20.01.2010, 21:42

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: Ilhana

Hej drage jel ijedna od vas probala ovaj Clearblue Digital sa onim sto pokazuje i u kojoj si sedmici u trudnoci ako si trudna?

I glavno pitanje, posto test kosta 35-50 km ovde u svedskoj (najjeftinije preko neta da se naruci), dali se moze koristiti vise puta ili samo jednom?

(haj da vidim koliko ce te biti brze sa odgovorom stim da se nadate da zatrudnim :P )

ja ga iskreno nisam probala, mada sam imala zelju i prvi put, a i sada, ali mi nekako skup, pa velim valjda i ovaj od 10 eura pokaze. a to da li se vise puta moze koristiti isto ne znam, ako se moze iskoristiti vise puta, onda se isplati kupiti ga, a ako je samo za jednu upotrbu onda mi je skup.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

clock-img

20.01.2010, 21:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

šteta ilhana nisma ga koristila...a da jesam što bi te rado poslala po jedna pa da opali user posted image brzinskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

20.01.2010, 21:44

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

pa ja zato i pitam dal se moze vise puta koristiti... oni imaju neke koji se mogu koristiti vise puta sto su isto digitalni ali i oni mogu ja mislim 4-5 puta da se koriste i to je to...

haj vidjet cu u najgorem slucaju narucicu one jeftine preko neta ipak najjeftinije a meni nije hica =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

20.01.2010, 21:47

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ilhana, kupi najjednostavniji test i javi nam......
Pa da otvorimo sok i nazdravimo(U svakom slučaju)...
P:S. Hanady, ti i ja navalile kao da je naša druga trudnoca...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

20.01.2010, 21:48

clock-img

Anoniman

Ilhana, pa ja bih dosad vec bila i na pregledu kod ginica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kakva sam plasljiva i nestrpljiva user posted image , eto sretno i da bude onako kako ti zelisuser posted image

clock-img

20.01.2010, 21:51

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

i ja sam narucila preko neta i to one jeftine trakice, kada sam narucivala trakice za ovulaciju, narucila odmah i za trudnocu, i Boga mi kada nije bilo trudnoce nije ni pokazalo, a cim ja bilo odmah i pokaza, pa da je ne znam kako jeftin pokazao je svoje.
u svakom slucaju sretno i da bude onako kako ti zelis.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

clock-img

20.01.2010, 21:51

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

hahaha haj cekam do kraja mjeseca pa cemo da vidimo...

(a da jos znate da radim jedno 10 metara od odredista za potvrdjivanja trudnoce hahahah)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

20.01.2010, 21:52

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja dvije imama...a njoj je vakat...nego se tamo zeza i sva se na malu usresredila pa će joj kasnije biti mrsko...taman sad...jednog dečkića da nam odlami. Nešto mi baš mrsko da čekam Ilhana..de ba kakav tes u dežurnoj apoteci, šta si se uhvatila interneta...hića miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubim

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

20.01.2010, 21:55

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

hehe sad da umirem apoteke nema.... doduse poceli su te takve stvari da prodaju po pumpama sada li neda mi se... ima jos par dana do kraja mjeseca moze se cekati ba...

Vidjet cu koliko dugo se ceka ovaj Clearblue haha...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

20.01.2010, 22:07

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Evo nasla sam, samo za jednu upotrebu su. Clearblue digital...

Evo kontam dal da uzmem ovaj jedan set sa testnim trakicama za plodne dane i plus testovi za trudnocu... imaju takve paketice hehe...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

20.01.2010, 22:09

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

(a da jos znate da radim jedno 10 metara od odredista za potvrdjivanja trudnoce hahahah)

Ovo, tako lici na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

20.01.2010, 22:10

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: sahara

Ilhana, pa ja bih dosad vec bila i na pregledu kod ginica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kakva sam plasljiva i nestrpljiva user posted image , eto sretno i da bude onako kako ti zelisuser posted image

Joj sahara, i ja bi vec unisex garderobu kupovala! Ovu Ilhaninu dramu ja vise ne mogu da trpim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2010, 22:10

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ovo, tako lici na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

haha mozda vas iznenadim pa sutra za vrijeme pauze na poslu odem da vidim sta mi je :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

20.01.2010, 22:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja se slomih čekajući...garant 10 metara...e od koliko do koliko ti je pauza da čekam sutra rezultate...vidi mene ko na kladionici...al što kaže skvo ova tvoja drama al mene baš zagolicalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

20.01.2010, 22:14

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

I da Ilhana probaj sa clearblue! Mislim da je stvarno jedan od najpouzdanijih!

clock-img

20.01.2010, 22:14

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: Hanady

ja se slomih čekajući...garant 10 metara...e od koliko do koliko ti je pauza da čekam sutra rezultate...vidi mene ko na kladionici...al što kaže skvo ova tvoja drama al mene baš zagolicalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haha neznam kako kad, nekad od 13:30 do 14 a nekad od 15:30 do 16 :D kako kad hahha =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Zadnji članci

article-img