Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
0 + , nisam imala pojma dok nisam ostala trudna _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
IZVORNA PORUKA: Romali 0 + ,
A Rh+
A rh+ _____________________________Moja djeca su moje najvece blago!!!
O +
A Rh+ _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sve cetvero smo A negativni. _____________________________http://www.pampers.ba/profile/4746
Ja B-,muz 0+,djeca na tatu rh+ ali ne znam im krvne grupe < Poruku je uredio tweety -- 27.12.2008 12:11:02 > _____________________________Prince `05 Princess `08 Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
A pozitivna _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
IZVORNA PORUKA: medavi A rh +
AB pozitivna,i ja i Hamza,a tata A pozitivna. _____________________________Hamza 11.3.2008.
B RH+ isto tako nisam znala dok nisam ostala trudna _____________________________Moj sin RIAD, Moj zivot novi!
A + dodala sam vam i anketicu :) LP
0, Rh+ Izgleda da najviše ima 0 i A pozitivne krvne grupe _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
IZVORNA PORUKA: lejlašh 0, Rh+
AB + _____________________________DENIJAL, 10.07.2008 DIN, 04.10.2009
0+, nulta vodi! _____________________________Jedan osmijeh mijenja sve:-) Lokica 17.05.2008. Gugutka 20.10. 2011.
Hvala Dina RR za anketu.ovako cemo znati koga cemo da zovemo ako nam nedaj boze zatreba krvi _____________________________kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato
0+
0 poz i ja i bebe
B- I dobrovoljni davaoc krvi vec 3 godine! _____________________________Prestanemo li davati ljubav vise je ne mozemo ni primiti--ne primamo li je nemamo sta davati...
A+ _____________________________Cunce nase majo...29.09.2008 Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...
B+ _____________________________sad je sve u bozijim rukama
A+, a kikica je povukla moje krvi _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama