cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kupanje nakon odnosa

clock-img

16.08.2013, 22:58

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Hehhe dobra ona nemoj se sexati... Evo danas se isto nisam smjela okuati skroz. Tj malo sam se tusnula al zbog ovog kaslja i kihanja nisam smjela kosu oprati.. Osjecam se na pola cista.. Uhvatila me neka perehlada prala cilime isli u vraziju m.. I od sinoc menkoscice bole.. Nadam se da cu ujutro imati snage za generalno kupanje :-/

user posted image
Ja i djecu kupam kad kišu i kašlju, a ne sebe(naročito zbog ovoga razloga)
Pa ako budemo gledakli na kihanje i kašljanje-kad bi se onda kupaliuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

16.08.2013, 23:01

clock-img

Tarana

pencil-img

33

Da, treba se okupati, kooliko god to nekoma bilo tesko. Ako nemas vruce vode, odmah uoci akcijanja upali bojler da te ceka vruca voda nakon odnosa, i pravac tus, max 5 minuta. I meni je duga kosa, a ako mi je mrsko da je susim uoci spavanja, onda je samo dobro umotam u peskir do ujutro, a onda je iscesljam, susim, popravljam itd. Dakle - obavezno se kupati.

clock-img

16.08.2013, 23:48

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

U skladu sa temom, morala sam user posted image http://www.youtube.com/watch?v=YXJZhijWxWs

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

16.08.2013, 23:57

clock-img

Tarana

pencil-img

33

Hahahhahahahhahahaah, ja ovo zaboravila skroz.

clock-img

17.08.2013, 00:31

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

Ma najbolje je da se nikad ne kupas, sto ce ti to, samo se plakni, duga kosa gusta mozes se prehladiti, sad je propuh ubitacan, nego ti odredi jedan dan u kvartalu pa to odradi. Samo se ti "voli" i uzivj

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

17.08.2013, 10:38

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: amra_sa

U skladu sa temom, morala sam user posted image http://www.youtube.com/watch?v=YXJZhijWxWs

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jasmin -- 17.8.2013 10:44:39 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

17.08.2013, 10:45

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: amra_sa

user posted image user posted image user posted image

Ja još plačem na ovo.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

clock-img

17.08.2013, 11:51

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Sve je ovo sa kupanjem super stvar ako niste neplodni. Ako jeste jedna od prvih stvari koje naucite je da se ne smijete kupati pa ni prati dole najmanje sat poslije odnosa. Razvijete tehnike kako se ne prehladiti i furate fazon dok ne upali user posted image
Kupanje ostavljate za kasnije i kao sto vidite organizacija je kljuc uspjeha user posted image user posted image

< Poruku je uredio Leva -- 17.8.2013 11:52:48 >

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

17.08.2013, 14:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

17.08.2013, 14:08

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

A moras li se sexati?
Sta su ti prioriteti, kupanje ili sexanje?

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

17.08.2013, 17:22

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Iman83

Cuj strah da se pamet okrene...user posted image
Izvini, sega mi.

Ako uzmemo da vecina zena ima jedno,dvoje djece i da isto za 'ljubav' ima vremena tek u gluha doba, nista cudno.
A ima nas jos s jako gustom kosom...pa se kupamo.
A evo moja kci kaslje dobrih sedam dana pa se kupa ili tusira svaku noc.

Ne valja,ako je tako.
Nimalo ne valja user posted image .

clock-img

17.08.2013, 17:35

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Galicia

A moras li se sexati?
Sta su ti prioriteti, kupanje ili sexanje?

ja to razgodim, svaki 3. danuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.08.2013, 17:42

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Ne znam stvarno kako vjera nalaze, ali sa ljudskog i higijenskog aspekta se covjek mora oprati posle svake senzacije. Ja licno ne perem kosu posle svakog odnosa, ali ako se igramo sa medom, cokoladom, uljem, slagom, onda naravno da sva slipcem pa moram i kosu oprati.

clock-img

17.08.2013, 18:11

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ne znam stvarno kako vjera nalaze, ali sa ljudskog i higijenskog aspekta se covjek mora oprati posle svake senzacije. Ja licno ne perem kosu posle svakog odnosa, ali ako se igramo sa medom, cokoladom, uljem, slagom, onda naravno da sva slipcem pa moram i kosu oprati.

user posted image user posted image user posted image iskreno nema stauser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

17.08.2013, 18:16

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

To kod tebe nema jel muaaa? user posted image

clock-img

17.08.2013, 18:19

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Eh sada....user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

17.08.2013, 18:36

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: muaaa

Eh sada....user posted image user posted image

kod nas nema, mi smo konzerveuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.08.2013, 19:12

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Ne vjerujem ti tiki.

clock-img

17.08.2013, 22:58

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Drage zene uzivala sam citati vasa misljenja i cijenim svako podjednako... Meni je kosa preko pola ledja i gusta blago valovita... Bez feniranja izgledam ko tina t. A susenje me slomi... Eh tako ti je kad hoces i jare i pare... Ma gledacu da se bar brzinski istusiram a ujutro veliko kupanje... Jer onda moram i lak skinuti sa nokti hahahaha i kosu oprati.. Ma citava uzdurma!!

https://www.google.com/search?hl=hr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1274&bih=871&q=short+haircuts&oq=short+&gs_l=img.1.1.0l10.2578.4385.0.6100.6.5.0.1.1.0.136.668.0j5.5.0....0...1ac.1.25.img..0.6.672._iK610Qkml4#facrc=_&imgdii=_&imgrc=LGlJABSjlrbmfM%3A%3Boj_VHjqrwkKOyM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.allfashionsites.com%252Fnews%252Fgallery%252Fcelebrities-super-short-haircuts%252Fcelebrities_super_short_haircuts_1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.allfashionsites.com%252Fnews%252Fcelebrities-super-short-haircuts%252F%3B820%3B1208

user posted image ove su najbolje kad se prespava sa mokrom kosom ili kad se legne odmah nakon krakotrajnog feniranja!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

18.08.2013, 18:42

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

Kupanje obavezno a ako hoces po Islamu onda I zajednicko kupanje tebe I tmuser posted image user posted image mislim pohvalno jeuser posted image

Kad se okupas jedno desetak puta tako poslije odnosa onda to postane navika...meni cak sad user posted image cuti da se neko samo plakne po spolnom organu I takav poslije hoda..spava itd

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

18.08.2013, 22:59

clock-img

Tarana

pencil-img

33

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2013, 00:04

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

A sta ako se neko sexa na livadi a nije u mogucnosti da se okupa odmah vec tek nekad kasnije?
Mislim sta ako si u avionu, kinu, i tako tim javnim mjestima?

clock-img

19.08.2013, 00:37

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

A sta ako se neko sexa na livadi a nije u mogucnosti da se okupa odmah vec tek nekad kasnije?
Mislim sta ako si u avionu, kinu, i tako tim javnim mjestima?

ko se kupa odmah ne sexa se na livadi i javnim mjestima

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

19.08.2013, 02:27

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Cuj to. Znaci nista spontano nema?

clock-img

19.08.2013, 07:35

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: tekja

...ako ustajes na sabah, onda moras ciniti gusul. U suprotnom, kao da je bitno.

lijepo receno kao da je bitno , islam nalaze da se okupa od glave do pete radi namaza , znaci na namaz moras cist a ako ne klanjas zar je bitno hoces kosu prati ili neces ono sto bi se reklo ILI ILI .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Zadnji članci

article-img