Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
evo uhvatila sam se u razmisljanju sta je vjernost, postoji li, do kada..da li je beskonacna,bezuvjetna...
evo intenzivno razmisljam...pa vam javim sta mi je naumpalo..
10.09.2011, 00:14
veeseelaa
20552
ma ništa nije zauvijek, ljudi se mijenjaju, njihov odnos i sl, sretnu nekog itd al kažem sve dok strasti ima izmedju para malo teže dolazi do prevare..... obično kad smo nezadovoljni dumamo i upadamo u probleme ovakve vrste, obično... naravno ima i onih koji se rode takvi pa im jedna osoba nikada ne postane centar svijeta....
10.09.2011, 00:15
Niina
977
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma ništa nije zauvijek, ljudi se mijenjaju, njihov odnos i sl, sretnu nekog itd al kažem sve dok strasti ima izmedju para malo teže dolazi do prevare..... obično kad smo nezadovoljni dumamo i upadamo u probleme ovakve vrste, obično... naravno ima i onih koji se rode takvi pa im jedna osoba nikada ne postane centar svijeta....
slazem se s tobom u potpunosti...
10.09.2011, 00:25
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Bosanka
ja ipak mislim da ako ti se neko svidja i volis ga,u ovom slucaju partnera bracnog,ne postoji sansa ni mogucnost da ti se jos neko drugi svidi.ako je ljubav tu,tu je i vjernost.
eh moja ti
10.09.2011, 00:29
veeseelaa
20552
Dva normalna insana sa pozitivnim i realnim svjetonazorima.
pa sad ovi što varaju nisu normalni? ne mislim tako.... razlozi su raličiti a ostati vjeran je Boga mi za čestitke, osobito ako se radi o atraktvnom muškarcu ili ženi.... iskušenja su zahebana stvar, nekima se lako opirati kad nemaju možda kome jer neće ići u potragu za istim al ako je muškarac ono baš atraktivan pa mu se svakodnevno nabacuju žene doći će momenat kada neće biti realno svjetonazoran il kako reče normalan
10.09.2011, 00:40
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Bezinteresna LJUBAV i religijska osvijestenost!! Mada mislim da se tu treba dodati i postivanje sebe i partnera!
ma ni reisu ne vjerujem
10.09.2011, 00:43
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Bezinteresna LJUBAV i religijska osvijestenost!! Mada mislim da se tu treba dodati i postivanje sebe i partnera!
Nemam sta dodati!
10.09.2011, 00:44
veeseelaa
20552
ja sam dodala
10.09.2011, 01:18
Galicia
2433
Za vjernost je potrebno par klikera i zdrav razum. Nista vise.
10.09.2011, 01:22
Ella_H
1264
Iskrenost, jer bez iskrenosti nema ni imana ni divana a ni ljubavi.
10.09.2011, 01:30
malena sharena
1196
Samokontrola.
Zasnovana na vjeri ili nekim drugim moralnim nacelima.
10.09.2011, 01:34
malena sharena
1196
A to, ljubav, iskrenost, povjerenje, ovo, ono. Meni su price za djevojcice. Nema to veze s tim, pogotovo sto se muskaraca tice, imajuci u vidu njihovu poligamnu prirodu.
10.09.2011, 01:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia
Za vjernost je potrebno par klikera i zdrav razum. Nista vise.
Samokontrola to bih dodala
10.09.2011, 02:58
Mjeseceva Pratilja
975
Za vjernost je potrebno dvoje. Bas kao i za ljubav. U mom mentalnom sklopu tu su: religijska osvjestenost, ljubav, povjerenje, iskrenost, strast.
Ma kakve veze ima iskrenost sa vjernoscu? Ono hewj draga ja bih te prevario ...i onda "draga" kaze stop i mi smo vjerni i sretni do kraja naseg zivota Ja sam svoje nekad prije rekla
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
, a dodala bih, sto neko rece, STRAST, jer kad ima iskri da frcaju na sve strane nemamo kad gledati okolo
10.09.2011, 13:41
koka i po
7309
mudrost,iskustvo,i sposobnost citanja izmedju redova.
10.09.2011, 13:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po mudrost,iskustvo,i sposobnost citanja izmedju redova.
10.09.2011, 13:44
bebacha
1170
ljubav,strast,prijateljstvo i malo konzervativnosti
10.09.2011, 13:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja
Za vjernost je potrebno dvoje. Bas kao i za ljubav. U mom mentalnom sklopu tu su: religijska osvjestenost, ljubav, povjerenje, iskrenost, strast.
Valjda je covjek vjeran prvo svojim moralnim nacelima jer ako to nije dzaba brak,dzaba zaljubljenost, strast ....
10.09.2011, 13:52
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Valjda je covjek vjeran prvo svojim moralnim nacelima jer ako to nije dzaba brak,dzaba zaljubljenost, strast ....
potpis
10.09.2011, 14:26
teacher75
5394
samokontrola, zrelost, i sto manje iskusenja- nista drugo
10.09.2011, 15:34
muaaa
2911
Red,rad i disciplina Medjusobno postovanje,tolerancija,ljubav i naravno strast su kljucni faktori vjernosti.
10.09.2011, 18:54
Mjeseceva Pratilja
975
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
I nisam nista dr napisala nego sto si ti rekla..Samo malo drugim rijecima.