mene mozes naci po svim parfimerijama u gradu dinamican kreativan i zanimljiv biznis
imas li neko mjesto ko ce te uganjati kad je panika
30.12.2012, 22:44
teacher75
5394
meni su obrve kriticne, jednostavno sam ih godinama cupala (od kad znam za sebe) i pretjerala u nastojanu da im promijenim prirodni luk koji je spusten umjesto podignut, posto sam sad bolesna i ne izlazim, odlucila sam da iskoristim ovo vrijeme i pustim obrve da rastu mjesec-dva pa da pocnem ici kod kozmeticara da mi ih sredi vremenom, naravno ne moze odmah. i sad rastu sve na pogresnom mjestu, dabogda da uspije ista od njih napravit al eto probacu
30.12.2012, 22:53
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ovaj , ja ne cupam obrve, niti ih oblikujem..... Nadam se da nisam sama...
nisi sama, ni ja...nemam potrebe
30.12.2012, 22:57
sretna_mama
437
Ja nema šta ne radim s njima..haha..čupnem..odem nekad i da mi fino žena sredi..neki dan ih i ofarbah i super..
30.12.2012, 23:04
teacher75
5394
moja prirodne obrve bas imaju ruzan spusteni luk tako da sam uvijek izgledala tuzno a sanjala sam o lijepim izvijenim obrvama i onda ih vremenom previse istanjih, pa crtam, vise su nacrtane nego sto ih imam
30.12.2012, 23:06
animagical
5604
tiki, sto ne odes uraditi onaj permanentni make up obrva?
30.12.2012, 23:11
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: animagical
tiki, sto ne odes uraditi onaj permanentni make up obrva?
razmisljala sam i o tome al me malo strah kako ce mi uraditi, ipak je to trajno a i skupo mi je sad, nemam trenutno 250km viska, uz to cula sam da se uglavnom mora ponavljati svakih par godina
30.12.2012, 23:14
animagical
5604
kako nemas, pa tm te castio sa 300km moja seka je to radila,ispalo je genijalno,jer ih je isto tako puno cupala,pa prestale rasti, a onda crtala...ovako je odlicno cini mi se da je kostalo 200km, a korekcije su jeftinije od prvog puta... radila je u salonu kod Trase
30.12.2012, 23:16
teacher75
5394
kako nemas, pa tm te castio sa 300km moja seka je to radila,ispalo je genijalno,jer ih je isto tako puno cupala,pa prestale rasti, a onda crtala...ovako je odlicno cini mi se da je kostalo 200km, a korekcije su jeftinije od prvog puta... radila je u salonu kod Trase
ja se bojim da bi mi oni onda sve pocupali i ovo malo jada sto imam pa onda samo iscrtali a to mi je neprirodno, ne svidja mi se kako izgleda.kad bi se mogle kako dlake usaditi a 300km vise volim potrositi na odjecu
30.12.2012, 23:18
M kao Mama
5536
moja kuma je platila mislim 12o km kod rijalde,
ih obrve, ja svoje kad uhakam jednimo moja Lajla primjeti da sam nešto uradila, ostali niko, kod mene je parola, nema obrva, dat će Bog da porastu, hahahahha
30.12.2012, 23:21
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja se bojim da bi mi oni onda sve pocupali i ovo malo jada sto imam pa onda samo iscrtali a to mi je neprirodno, ne svidja mi se kako izgleda.kad bi se mogle kako dlake usaditi a 300km vise volim potrositi na odjecu
koliko sam ja gledala, ne cupaju uopste mozda ako dodjes cupava da urade korekciju po sablonu onom,ali ne cupaju kuda se crta, nisi ti to dobro skontala...
doduse ne slusaj ti mene, ja obrve ne diram uopste doduse sto kaze moja mama, zato su mi i dobre...ko god to krene docupavati i cackati, zavrsi bez njih
30.12.2012, 23:21
teacher75
5394
ni ja ih ne bih cupala da su imale fin oblik
< Poruku je uredio teacher75 -- 30.12.2012 23:22:08 >
30.12.2012, 23:58
Kviki
181
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
IZVORNA PORUKA: anidla
Pomoc...
Djevojka kod koje sam isla redovno na obrve je otisla u Ameriku....
sad ne znam kod koga da odem, ne volim ici ngdje a da mi bar neko ne preporuci, dakle na sigurno :))
ima li kakva preporuka?
Hvala :)
I ja bi volila da nadem nekoga ko to zna dobro uraditi
Behka Baković, salon La Mer
31.12.2012, 14:36
MicoTico
340
zato su mi i dobre...ko god to krene docupavati i cackati, zavrsi bez njih
Eh, kamo puste sreće da mi je ostati bez njih, radije bih crtala , nego čupala svako malo ( kao što inače radim)
< Poruku je uredio MicoTico -- 31.12.2012 14:37:13 >
06.09.2014, 21:34
mala curica
2077
IZVORNA PORUKA: mama_alma
ih obrve, ja svoje kad uhakam jednimo moja Lajla primjeti da sam nešto uradila, ostali niko, kod mene je parola, nema obrva, dat će Bog da porastu, hahahahha
nasmija me s ovim postom,naravno podsjeti na mene Jednom sam i ja pocupala obrve i bila je bas ta parola,medjutim narasle su aliiii jako malo ih ima.Jedino sta mi ke ostalo taj dio sasvim malo olovkom za obrve da popunim
06.09.2014, 22:49
veeseelaa
20552
tiki ti ono odradi obrcve
možel slika prije i poslije
ja sam obrve počela čupati prije 2-3 godine, samo onaj mali višak iznad oka, ništa značajno doima mi se da nisu loše
kao crnki nisu prerutave, samo par dlačica iznad oka počupam i to je to