Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Savršen, porodio me i sa prvom curicom i sa blizancima. I sestra je moja kod njega išla, ma izuzetan stručnjak, a i dobar čovjek. Sve svoje prijateljice njemu preporučujem i sutra kada bih opet rađala samo bih kod njega išla.
Znali neko od zena kada tacno doktor dolazi sa godisnjeg?
28.09.2013, 17:04
milajusu
27
snjeguljicaa...meni je rekao da mu se javim za pregled prva sedmica u oktobru, vjerovatno se tad vraca sa godisnjeg :)
28.09.2013, 17:17
Amyla
246
dr. se vraca 1.10. samo ne znam kad tacno ce biti na klinici
28.09.2013, 21:00
snjeguljicaa
225
Hvala vam drage moje ako se do tad moj princ ne dode, hvala jos jednom
30.09.2013, 14:58
milajusu
27
Doktor je dezurni 02.10 :)
06.02.2014, 21:22
Nur!
16
Pozdrav trudnice :)
Da li neko mozda zna radi li doktor sutra? Hvala :)
08.07.2014, 22:15
ddiddi
18
Sa punim pravom mogu reći da je NAJSTRUČNIJI ILI BAREM JEDAN OD NAJSTRUČNIJIH GINEKOLOGA U BIH!
Prvi pregled me je uplašio brzinskim pregledom koji je trajao 2 min i tada sam mislila "Bože dragi, da li je on išta i pogledao?". Međutim, on je u tom brzinskom pregledu pregledao sve najvažnije stvari i odmah mi je prepoznao miome- koji npr. neki doktori nisu ni primjetili a neki jesu ali tek nakon 5-6 pregleda.
Vodio mi je cijelu trudnoću i porodio me. Mnogo sam zahvalna i njemu a i Bogu dragom pa je sve prošlo u savršenom redu. On je bio korektan, direktan, stručan, nasmijan i zbog toga sam, nakon poroda, nastavila ići njemu na kontrolne preglede.
Prijatno me iznenadio kada sam ga pitala da mu odem privatno u kliniku jer me je smaralo čekanje satima na pregled. On je tada rekao " Ma nemojte, što ćete to raditi. Davati džabe 50 KM kad Vas mogu ovdje pregledati. Možete doći u dežuru i manje čekati.
On je porodio i vodio trudnoće mnogih mojih poznanica i ni od kog nisam čula loše iskustvo ni mišljenje.
Ono što treba spomenuti da ne treba vjerovati ni svim ženama koje daju savjete o doktorima, treba provjeriti mišljenje većine. Sa mnogm se porađala istovremeno žena u sali i porodile smo se u par minuta. Tretman je bio identičan i ja sam bila prezadovoljna i doktorom a i sestrama jer su nam se stvarno "potrefile" fine ženice ali kasnije kad sam čula njenu priču- ispade svi su oni mesari i niko joj ne valja.
29.07.2014, 10:22
bambi1
132
IZVORNA PORUKA: ddiddi
Sa punim pravom mogu reći da je NAJSTRUČNIJI ILI BAREM JEDAN OD NAJSTRUČNIJIH GINEKOLOGA U BIH!
Prvi pregled me je uplašio brzinskim pregledom koji je trajao 2 min i tada sam mislila "Bože dragi, da li je on išta i pogledao?". Međutim, on je u tom brzinskom pregledu pregledao sve najvažnije stvari i odmah mi je prepoznao miome- koji npr. neki doktori nisu ni primjetili a neki jesu ali tek nakon 5-6 pregleda.
Vodio mi je cijelu trudnoću i porodio me. Mnogo sam zahvalna i njemu a i Bogu dragom pa je sve prošlo u savršenom redu. On je bio korektan, direktan, stručan, nasmijan i zbog toga sam, nakon poroda, nastavila ići njemu na kontrolne preglede.
Prijatno me iznenadio kada sam ga pitala da mu odem privatno u kliniku jer me je smaralo čekanje satima na pregled. On je tada rekao " Ma nemojte, što ćete to raditi. Davati džabe 50 KM kad Vas mogu ovdje pregledati. Možete doći u dežuru i manje čekati.
On je porodio i vodio trudnoće mnogih mojih poznanica i ni od kog nisam čula loše iskustvo ni mišljenje.
Ono što treba spomenuti da ne treba vjerovati ni svim ženama koje daju savjete o doktorima, treba provjeriti mišljenje većine. Sa mnogm se porađala istovremeno žena u sali i porodile smo se u par minuta. Tretman je bio identičan i ja sam bila prezadovoljna i doktorom a i sestrama jer su nam se stvarno "potrefile" fine ženice ali kasnije kad sam čula njenu priču- ispade svi su oni mesari i niko joj ne valja.
A gdje doktor radi privatno?
13.05.2015, 14:47
Berna3
33
kako radi treći carski rez
13.05.2015, 19:15
rose
8709
koliko ja znam radi u bosanesu...ali bosnes se uglavnom bavi hirurgijom i slicno...ja sam tamo radila kiretazu prve neuspjesne trudnoce...pod opstom anestezijom...dr. dosao, malo porazgovarali i onda su me uspavali jer sam htjela opstu...uradio je dobro jer nisam ni krvarila poslije i brzo sam se oporavila...i 9 mjeseci kasnije, eto bebe opet ukoliko izaberem gak za porod, ici cu kod njega jer moja dr. sa njim dobro saadjuje
10.12.2015, 16:35
Rimljankaa
1878
Zna li neko kojem doktoru doktor Murtezić ostavlja svoje pacijente kad ide na godišnji?
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat