cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Menstruacija i dojenje

clock-img

21.04.2015, 10:57

clock-img

elmaL

pencil-img

461

Ja sam do sada nekoliko puta mislila dobit cu 100%, imala sam bolove bas kao pred menstruaciju, bila nervozna, ali evo nema je jos. Beba ce mi napuniti godinu za 20dana aBd, doji i sad, 1-2 po danu, i toku noci cestouser posted image

Nego, znate li da li se treba cekati mentruacija da bih uradila papa test? Neko spomenu nedavno radice papu, ali ceka menstruacijuuser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

21.04.2015, 11:51

clock-img

Vanne

pencil-img

389

Elma ja sam isla da radim papu tri mjeseca nakon poroda i rekli su mi kad mi se ciklusi stabilizuju da dodjem onda...ja sam prvu dobila sedam i po mjeseci nakon poroda,kad je smizla prihvatila dohranu pa manje dojila...odmah se na meni odrazilo...i od tad tacno 28 dana ciklus ,kao i prije. Samo su mi sad menstruacije bolnije i obilnije user posted image cak i ovulaciju osjetim...kad ovuliram nemogu dva dana sjesti normalno i ziga me kroz rez od epiziotomije...
Kad dobijem imam isti osjecaj kao poslije poroda da ce mi sve ispasti dole user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

clock-img

21.04.2015, 11:59

clock-img

elmaL

pencil-img

461

A joj Vanneuser posted image nije bas zahvalna situacija, valjda se poboljsa kasnije.

Znaci ipak trebam sacekati menstruaciju.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

21.04.2015, 12:05

clock-img

Vanne

pencil-img

389

IZVORNA PORUKA: elmaL RR

A joj Vanneuser posted image nije bas zahvalna situacija, valjda se poboljsa kasnije.

Znaci ipak trebam sacekati menstruaciju.

Meni su tako rekli...
Dobro si me napomenula,mogla bi ovih dana i ja da odradim papu,totalno sam smetnula to sa uma...i malo da pogledaju stanje u maternici,nisam imala kontrolu nakon poroda...
Otisla i nisu me htjeli pregledati user posted image na sve sto sam se zalila nakon poroda kazu da je normalno za poslijeporodjajno stanje user posted image
A ja nisam mogla tri mjeseca sjesti normalno niti mokriti kako treba user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

clock-img

21.04.2015, 12:09

clock-img

Isha

pencil-img

820

I meni je dr rekao da sacekam. Prva menstruacija je bila u martu sa njegovih devet i po mj,druga 38.dan od prve,ali vise kao spoting, jedan dan se pojavi,,pa sutra nista i tako dva puta. Nadam se da je ovo jutro odlucila krenuti kako treba. On doji cesto i po noci i po danu.

clock-img

07.03.2018, 21:46

clock-img

Atica123

pencil-img

1

Zenice cao :) ne znam da li sam na pravom mjestu ali treba mi jedna informacija. Naime danas mi je 5.dan menstruacije. Kasnila je 11 dana . Prva 3 dana je bila kao i inace ,a vec zadnja dva dana krvi imam samo na papiru ali ne i na ulosku. 11.2 sam imala spolni odnos nezasticen. A zadnju 20.1. Sta mislite zasto li je takva menstruacija i da li je kojim slucajem doslo do trudnoce? Pod velikim sam stresom zadnjih par mjeseci. Hvala vam :)

clock-img

08.03.2018, 17:34

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Idi doktoru.
Nismo baba Vanga.

“It takes a long time to make it simple.”

Zadnji članci

article-img