IZVORNA PORUKA: hanabanana
Poštujem sve što su drugi napisali o razlikama izmedju muškarca i žene, ali u mojoj kući njihove studije ne vrijede ni pišljiva boba.
Moj muž je ženidbom sa mnom dokazao da je osoba koja misli svojom glavom.
Kod mene tu nema puno studija, sve je jednostavno:
voliš me - ne varaš me
ne voliš me - varaš me - svako sebi.
E sada kako golo žensko tijelo djeluje na mog muža...to je čisto njegova stvar. Sve dok tom golom ženskom tijelu neda prednost nad našim brakom, nad našom djecom i nada mnom.
ma daj molim te...filmovi i filmovi su snimljenji na ovu temu
moj muz da se zapustiipoccne hodati rascupan,smrdljiv,prljav,ne atraktivne odjece , bilo bi samo pitanje vremena kada bih mu pokazala ledja...
tako sam ja razmisljala kada mi je bilo 15
hvala bogu sada vise ne.
nisam se udala za ruznog,debelog , smrdljivog , ne modernog muskarca
vec za muskarca sa stilom,urednog i obrijanog i takav ima i da ostane a i obrnuto
niko nije rekao da se zena treba nafrakat odmah po izlasku iz bolnice ali dali treba da se ponasa kao miranda iz sex and the city
ONA JE POGRJESILA PREMA NJEMU! ONA JE NJEGA PREVARILA!
JER SE JE PRETVORILA U NEUREDNU,KONSTANTNO NAZIVCIRANU I FRIGIDNU OSOBU ...DAKLE ZAMAZALA MU JE OCI ONIM CIME JE BILA DOK JE NIJE OZENIO ILI???