cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Laparaskopija

clock-img

09.11.2009, 17:21

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

Operacija 13-og u petak.
vjestice, hvala ti na odgovorimauser posted image ja ti imam toliko glupih pitanja ali eto šta cu.
Najviše me nervozi pomisao na WC, mogu li ja ikako taj čepić kupiti u apoteci i obaviti to dan ranije kući ili je glupouser posted image .Jesi li ti povratila narkozu, jer ja imam preosjetljiv želudac, bojim se tog povračanja jer meni i pranje zuba izazove povračanje.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

09.11.2009, 18:41

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Pa gdje baš petak 13 user posted image ...Šalim se ---Sretno!!!
Ma taj cepic ti nije ništa strasno..a mislim da je mozda bolje da to obavis gore,da organizam bude''friško očišćen''
Ja sam narkozu povratila odmah..i kazu da je ustvari tako najbolje..i to sam bila u nekoj polunesvjesti..samo se sjecam da sam se izvinjavala sestricama, jer je to bilo nesto sto nisam mogla kontrolirati, a one me tjesile da se to svima desava i da je sasvim normalno user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

10.11.2009, 07:17

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

baš mužu govorim, ovaj petak 13-i cu baš da zapamtimuser posted image user posted image user posted image .
ledy blue i ja cu onda rahat da povratimuser posted image

clock-img

10.11.2009, 07:40

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

Almaa sretno u petak ma nije bitno što je 13-ti . Nadam se da će sve biti ok i da ćeš ubrzo poslije postatiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Good luck!!!

clock-img

10.11.2009, 20:11

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

Hvala, samo da prođe malo sam "neurozna"user posted image

clock-img

10.11.2009, 20:12

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Almaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

10.11.2009, 20:46

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

Almaa sretno na laparo i da aaBd ubrzo nakon laparo zatrudniš user posted image
moraš gore uzeti čepić, jer moraju crijeva biti friško očišćena, ponesi samo dovoljno toalet papira, vlažne maramice za dezinfekciju wc šolje (imaš ih u dm-u) i toleat vlažne maramice
a nije obavezno da povratiš narkozu (ja sam je povratila jednom, neke nikako)
anesteziologica koja je dolazila u vizitu je rekla da je kod prijašnjih narkoza bilo obavezno povraćanje (kada su se koristila druga sredstva, eter ja mislim), a sada kod novije anestezije to nije obavezno
i ne gnjaiš, nisu glupa pitanja,i ja sam ih imala tonu prije i poslije op.
pitaj ako te još šta zanima i ne boj se, stvarno nije ništa strašno
sretno user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

10.11.2009, 20:49

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Almaa sretno user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

10.11.2009, 21:54

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

IZVORNA PORUKA: Leva

Almaa sretno user posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

clock-img

11.11.2009, 08:12

clock-img

Anoniman

Izgleda da će i NEUTJEŠNA sljedećeg mjeseca na laparo.
Pročitala sam da nije ništa strašno pa sam se malo ohrabrila.
Najvjerovatnije da će to raditi dr.Mašić,i o njemu sam čitala da je super dr.

clock-img

11.11.2009, 08:15

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

Izgleda da će i NEUTJEŠNA sljedećeg mjeseca na laparo.
Pročitala sam da nije ništa strašno pa sam se malo ohrabrila.
Najvjerovatnije da će to raditi dr.Mašić,i o njemu sam čitala da je super dr.

Neutješna sretno,to je još jedan korak kauser posted image  .
Već imaš iskustva nekih cura koje su radile kod Mašića.Čini mi se brzamalauser posted image .user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 08:20

clock-img

riba78

pencil-img

3255

Almaa sretno user posted image user posted image user posted image neka ovo bude posljednja prepreka da tvoje user posted image user posted image

Neutješna sretno i tebi iste želje user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

11.11.2009, 09:04

clock-img

Anoniman

hvala Vam puno

clock-img

11.11.2009, 10:12

clock-img

brzamala

pencil-img

974

Almaa i Neutjesna sretno, i da ubrzo nakon laparoskopije zabebiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 11:06

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

brzamala, hvala user posted image i tebi što prije da ugledašuser posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 11:42

clock-img

Anoniman

hvala brzamala da se ti nam aBd javiš sa novostima user posted image

clock-img

11.11.2009, 16:45

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Ma pravo se iznervirah ...maloprije mi iz reza onog na pupku poceo izlaziti neki iscjedak kao gnoj i sukrvica...malo ocistila i stavila flaster..vecina je izasla al evo jos pomalo izadje..jel se to jos nekom desavalo ko je radio laparoskopiju??
Rana mi je odmah zarasla..ostao bio jedan končić,al danas kako je ispao  počelo je to., i to tek poslije vise od mjesec dana poslije operacije....Sad nemam pojma sta da radimuser posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

11.11.2009, 16:48

clock-img

lamama

pencil-img

1889

meni se to desilo poslije laparoskopije u općoj bolnici, i ja sam čistila, bilo mi je upaljeno više od mjesec dana, ali na srećiu prošlo je, ne znam ledy ako ti se ne smiri za dan dva otiđi gore da te pregleda.

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

12.11.2009, 08:08

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

Samo da se pozdravim odoh na kliniku, javim se kad se vratim kuci sa iskustvima.

clock-img

12.11.2009, 09:30

clock-img

Anoniman

Sretno mila želim ti sve najbolje,držim ti fige,jaka si ti žena sve će to aBd dobro biti.

clock-img

12.11.2009, 10:49

clock-img

Makica29

pencil-img

70

Ledy Blue nemoj se nista nervirati, meni se to desilo isto nakon mjesec dana od operacije. Proslo samo od sebe. Kazu da  se to desava kad izlaze dijelici konca koji su bili pod kozom. Proci se, bez brige user posted image

clock-img

12.11.2009, 12:24

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

hvala cure...vec prolazi!!! user posted image user posted image

clock-img

12.11.2009, 14:04

clock-img

brzamala

pencil-img

974

Jedno pitanje za sve koje su morale vaditi konce nakon laparoskopije: nakon koliko vremena od operacije su vam ih izvadili? Meni je danas tacno sedmica, a prijateljica me bas prepala jer kao mogu urasti u kozu ako se ne izvade za sedmicuuser posted image a moj dr. mi se ne javlja da vidim s njim.

< Poruku je uredio brzamala -- 12.11.2009 14:05:39 >

clock-img

12.11.2009, 15:20

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

obično sami ispadnu
meni jedino nije ispao konac na pupku, pa mi ga je dr skinuo 2-3 sedmice poslije laparo

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

12.11.2009, 15:39

clock-img

brzamala

pencil-img

974

postoje dvije vrste tih konaca: oni koji se sami resorbuju i ovi koji se moraju vaditi. Kod mene su ovi koji se moraju vaditi, pitala sam doktora...a evo i saznala sam nakon koliko se vade...10-ak dana nakon operacije.user posted image

Zadnji članci

article-img