cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Laparaskopija

clock-img

01.10.2009, 08:35

clock-img

riba78

pencil-img

3255

Ledy sretno user posted image user posted image user posted image
neka to bude posljednja prepreka do tvoje user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

01.10.2009, 10:03

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

E hval cure user posted image ..ma bit ce to dobro ...abd.

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

01.10.2009, 10:27

clock-img

Anoniman

Draga, sretno, drzimo ti fige i molimo za tebe.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2009, 16:27

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Ledy sretno, ako ti šta bude trebalo javiuser posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

12.10.2009, 11:22

clock-img

mali

pencil-img

372

Evo došao red i na mene za laparoskopiju i malo me trema spucala.Sutra aBd idem u bolnicu,a 14.10. op.
Sve sam pročitala šta ste pisale i sada se laganini spremam.Definitivno ću morati uzeti nešto za smirenje user posted image ..
Pozz....

Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje.
http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e

clock-img

12.10.2009, 11:23

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Maliuser posted image , došlo vrijemeuser posted image
Sretnooouser posted image user posted image user posted image  i aBd da budeš korak bliže user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

12.10.2009, 11:25

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

E Mali  sretno!!!
Ma vidjet ćeš da nije ništa strašno...Malo je neugodno buđenje iz narkoze...al i to traje par sati i gotovo..a ja sam ih prespavala...
Sretno jos jednom!!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

12.10.2009, 11:29

clock-img

mali

pencil-img

372

Ej hvala ti puno,znaći ti si sve završilauser posted image user posted image user posted image
Drago mi je da je sve ok,i sad samo da nam poslije ovog dođe bebarauser posted image
Zoe hvala i pomilki pupu od meneuser posted image
pozz

clock-img

12.10.2009, 14:02

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

Mali sretno na laparo, da prođen sve ok, da se brzo oporaviš i zatrudniš nakon laparo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2009, 14:04

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Sretno mila!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Brzo se oporavi i javi nam se da znamo da si dobro user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

12.10.2009, 19:21

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Mali sretno user posted image ,
ma kakva trema, kad smo do sad sve prosle to je maciji kasalj za nas user posted image user posted image user posted image , salim se user posted image , nego da na nakon laparo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2009, 23:17

clock-img

lamama

pencil-img

1889

mali mila sretno, i neka se odmah iza laparo desi user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

13.10.2009, 20:57

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

IZVORNA PORUKA: mali

Evo došao red i na mene za laparoskopiju i malo me trema spucala.Sutra aBd idem u bolnicu,a 14.10. op.
Sve sam pročitala šta ste pisale i sada se laganini spremam.Definitivno ću morati uzeti nešto za smirenje user posted image ..
Pozz....

Sretno mila  i uskoro nam javila da si user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2009, 09:33

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

Jel se nekom Mali javilauser posted image
kako je sve prošlo?
Mali javiiiiiiiiiiii seeeeeeeeuser posted image

clock-img

20.10.2009, 20:34

clock-img

mali

pencil-img

372

Evo mene tek danas iz bolniceuser posted image ...
Neću sad nešto dužiti uglavnom radila sam laparo u srijedu,a u čet. sam ponov završila na op. stolu.
Čitavu noć sam krvarila i naravno kad su me htjeli prebaciti iz intenzivne na odjeljenje ja u kolaps.
Na UZ vidjeli da mi je stomak pun krvi i pravo opet u salu.Dr. kaže da je vjeovatno zakačio krvni sud i to je to.Uglavnom ja sam sad
hvala Bogu dobro mada osim rupica na stomaku imam i dva reza user posted image
Neznam ni šta da vam više kažem ili je to stvarno tako trebalo da bude ili sam ja jedan veliki peh...
Puno pozz za sve i hvala što ste mislile na meneuser posted image

clock-img

20.10.2009, 20:38

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Mali bas mi je zao user posted image user posted image user posted image .
Kako se sad osjecas?
Nadam se da ce se ipak taj trud i sve kroz sta si prosla isplatiti i rezultirati user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 20:38

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Zao mi je sto je sve tako ispalo jer nije trebalo tako sigurna sam user posted image
Hvala Bogu sve to je iza tebe, ti si dobro, za oziljke postoji fantasticna stvar tako da ni zbog toga ne moras brinuti. Za sada se dobro cuvaj da ojacas.
Ljubim te user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

20.10.2009, 20:40

clock-img

mali

pencil-img

372

Hvala vam drage moje,ma dobro sam fizički nego sam nekako razočarana...
Proćiće to....
Pusicauser posted image

clock-img

20.10.2009, 23:11

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

A joj Mali ..bas mi je zao sto si to morala sve proci ..i sto se tako desilo...user posted image ..Hvala Bogu da si sad dobro i najiskrenije se nadam da ce taj bol i svo maltretiranje biti abd nagrađeno sto prije jednom user posted image .
Cuvaj mi se..i javi se ponekak..
Velika pusa za tebe !!!

clock-img

20.10.2009, 23:18

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Mali evo i ja sada pročitah šta se desilo, baš mi je žaouser posted image , ali hvala Bogu opet je dobro prošlo, odmaraj se i brzo oporavi i nadam se da će ubrzo bitiuser posted image pusa za tebe!

1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

20.10.2009, 23:31

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

evo mozda je off topic al ne znam gdje drugo da pitam..
dobila sam nalaz biopsije endometrija i glasi ovako:
Primljeni materijal je abradat kavuma uterusa u kome se vidi krv izmjesana sa partikulama sluznice kavuma uterusa čije su žljezde  izvijugane oblozene jedno i višerednim cilindricnim epitelom sa jezgrama na bazi .Citogena stroma je srednje gusta fokalno rastresita i prožeta krvlju.Nalaz odgovara 6 danu sekretorne faze.

Eto to  je to...ako se neko razumije u prilozenu tematiku..nadam se da ce malo pojasniti...Hvala !!!

clock-img

21.10.2009, 07:47

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

IZVORNA PORUKA: ledy blue

A joj Mali ..bas mi je zao sto si to morala sve proci ..i sto se tako desilo...user posted image ..Hvala Bogu da si sad dobro i najiskrenije se nadam da ce taj bol i svo maltretiranje biti abd nagrađeno sto prije jednom user posted image .
Cuvaj mi se..i javi se ponekak..
Velika pusa za tebe !!!

Evo ja potpisujem ledy blue, baš se iznenadih kad pročita, i sama sam mislila da je to jedna rutinska op. i da se ništa loše ne može dogoditi, žao mi je što si morala proći kroz to, al hB pa je sve dobro završilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

21.10.2009, 07:58

clock-img

lilix

pencil-img

1174

mali žao mi je što ti se to malo iskomplikovalo, da te malo tješim, moja prijateljica je vrlo brzo nakon laproskopije ostala trudna i sada ima jednu malu preslatku princezu...nadam se da ćeš i ti tako, i da će tvoji napori ubrzo da rezultiraju  user posted image ! Sretno!

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

clock-img

21.10.2009, 08:50

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

Mali žao mi je što ti se to desilo i nadam se da ćeš se što prije oporaviti i da ćeš nam se aBd uskoro javiti sa lijepim vijestima user posted image
lady blue nalaz je uredan, radila si laparoskopiju 6 dana iza ovulacije (ovakav je i meni bio nalaz, u isto vrijeme radila laparo)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

21.10.2009, 09:37

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Vještice  hvala na odgovoru user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img