Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ledy sretno neka to bude posljednja prepreka do tvoje
01.10.2009, 10:03
ledy blue
2641
E hval cure ..ma bit ce to dobro ...abd.
01.10.2009, 10:27
Anoniman
Draga, sretno, drzimo ti fige i molimo za tebe.....
01.10.2009, 16:27
lamama
1889
Ledy sretno, ako ti šta bude trebalo javi
12.10.2009, 11:22
mali
372
Evo došao red i na mene za laparoskopiju i malo me trema spucala.Sutra aBd idem u bolnicu,a 14.10. op. Sve sam pročitala šta ste pisale i sada se laganini spremam.Definitivno ću morati uzeti nešto za smirenje .. Pozz....
Mali , došlo vrijeme Sretnooo i aBd da budeš korak bliže
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
12.10.2009, 11:25
ledy blue
2641
E Mali sretno!!! Ma vidjet ćeš da nije ništa strašno...Malo je neugodno buđenje iz narkoze...al i to traje par sati i gotovo..a ja sam ih prespavala... Sretno jos jednom!!!
12.10.2009, 11:29
mali
372
Ej hvala ti puno,znaći ti si sve završila Drago mi je da je sve ok,i sad samo da nam poslije ovog dođe bebara Zoe hvala i pomilki pupu od mene pozz
Mali sretno na laparo, da prođen sve ok, da se brzo oporaviš i zatrudniš nakon laparo
12.10.2009, 14:04
Leva
4538
Sretno mila!!! Brzo se oporavi i javi nam se da znamo da si dobro
12.10.2009, 19:21
ena0002
8723
Mali sretno , ma kakva trema, kad smo do sad sve prosle to je maciji kasalj za nas , salim se , nego da na nakon laparo
12.10.2009, 23:17
lamama
1889
mali mila sretno, i neka se odmah iza laparo desi
13.10.2009, 20:57
baby_joy
1459
IZVORNA PORUKA: mali
Evo došao red i na mene za laparoskopiju i malo me trema spucala.Sutra aBd idem u bolnicu,a 14.10. op. Sve sam pročitala šta ste pisale i sada se laganini spremam.Definitivno ću morati uzeti nešto za smirenje .. Pozz....
Sretno mila i uskoro nam javila da si
17.10.2009, 09:33
baby_joy
1459
Jel se nekom Mali javila kako je sve prošlo? Mali javiiiiiiiiiiii seeeeeeee
20.10.2009, 20:34
mali
372
Evo mene tek danas iz bolnice ... Neću sad nešto dužiti uglavnom radila sam laparo u srijedu,a u čet. sam ponov završila na op. stolu. Čitavu noć sam krvarila i naravno kad su me htjeli prebaciti iz intenzivne na odjeljenje ja u kolaps. Na UZ vidjeli da mi je stomak pun krvi i pravo opet u salu.Dr. kaže da je vjeovatno zakačio krvni sud i to je to.Uglavnom ja sam sad hvala Bogu dobro mada osim rupica na stomaku imam i dva reza Neznam ni šta da vam više kažem ili je to stvarno tako trebalo da bude ili sam ja jedan veliki peh... Puno pozz za sve i hvala što ste mislile na mene
Mali bas mi je zao . Kako se sad osjecas? Nadam se da ce se ipak taj trud i sve kroz sta si prosla isplatiti i rezultirati
20.10.2009, 20:38
Leva
4538
Zao mi je sto je sve tako ispalo jer nije trebalo tako sigurna sam Hvala Bogu sve to je iza tebe, ti si dobro, za oziljke postoji fantasticna stvar tako da ni zbog toga ne moras brinuti. Za sada se dobro cuvaj da ojacas. Ljubim te
20.10.2009, 20:40
mali
372
Hvala vam drage moje,ma dobro sam fizički nego sam nekako razočarana... Proćiće to.... Pusica
A joj Mali ..bas mi je zao sto si to morala sve proci ..i sto se tako desilo... ..Hvala Bogu da si sad dobro i najiskrenije se nadam da ce taj bol i svo maltretiranje biti abd nagrađeno sto prije jednom . Cuvaj mi se..i javi se ponekak.. Velika pusa za tebe !!!
20.10.2009, 23:18
lamama
1889
Mali evo i ja sada pročitah šta se desilo, baš mi je žao , ali hvala Bogu opet je dobro prošlo, odmaraj se i brzo oporavi i nadam se da će ubrzo biti pusa za tebe!
20.10.2009, 23:31
ledy blue
2641
evo mozda je off topic al ne znam gdje drugo da pitam.. dobila sam nalaz biopsije endometrija i glasi ovako: Primljeni materijal je abradat kavuma uterusa u kome se vidi krv izmjesana sa partikulama sluznice kavuma uterusa čije su žljezde izvijugane oblozene jedno i višerednim cilindricnim epitelom sa jezgrama na bazi .Citogena stroma je srednje gusta fokalno rastresita i prožeta krvlju.Nalaz odgovara 6 danu sekretorne faze.
Eto to je to...ako se neko razumije u prilozenu tematiku..nadam se da ce malo pojasniti...Hvala !!!
21.10.2009, 07:47
Zoe
1553
IZVORNA PORUKA: ledy blue
A joj Mali ..bas mi je zao sto si to morala sve proci ..i sto se tako desilo... ..Hvala Bogu da si sad dobro i najiskrenije se nadam da ce taj bol i svo maltretiranje biti abd nagrađeno sto prije jednom . Cuvaj mi se..i javi se ponekak.. Velika pusa za tebe !!!
Evo ja potpisujem ledy blue, baš se iznenadih kad pročita, i sama sam mislila da je to jedna rutinska op. i da se ništa loše ne može dogoditi, žao mi je što si morala proći kroz to, al hB pa je sve dobro završilo
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
21.10.2009, 07:58
lilix
1174
mali žao mi je što ti se to malo iskomplikovalo, da te malo tješim, moja prijateljica je vrlo brzo nakon laproskopije ostala trudna i sada ima jednu malu preslatku princezu...nadam se da ćeš i ti tako, i da će tvoji napori ubrzo da rezultiraju ! Sretno!
21.10.2009, 08:50
vjestica
4335
Mali žao mi je što ti se to desilo i nadam se da ćeš se što prije oporaviti i da ćeš nam se aBd uskoro javiti sa lijepim vijestima lady blue nalaz je uredan, radila si laparoskopiju 6 dana iza ovulacije (ovakav je i meni bio nalaz, u isto vrijeme radila laparo)
21.10.2009, 09:37
ledy blue
2641
Vještice hvala na odgovoru