cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Laparaskopija

clock-img

23.07.2009, 13:02

clock-img

palma

pencil-img

300

Pozdrav. Samo da se kratko javim i ja završila sa laparo, radila u ponedjeljak. Jedan jajovod prohodan skroz drugi malo pročistio, nije mogao potpuno, sklonio vodene ciste i radio driling jajnika jer im je opna bila čvrsta. Kaže da su sad šanse veće pa šta Bog da.

clock-img

23.07.2009, 13:08

clock-img

nella

pencil-img

2402

zelim ti puno srece i da odmah nakon laparo. ostanes user posted image
SRETNO!!!user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

23.07.2009, 13:52

clock-img

Makica29

pencil-img

70

Sretno Palma! user posted image

clock-img

25.07.2009, 00:29

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Palma i ja ti želim sretno i da budeš već prvi ciklususer posted image !!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

25.07.2009, 15:02

clock-img

palma

pencil-img

300

Hvala vam puno na lijepim željama i ja vama želim što prijeuser posted image !

clock-img

25.07.2009, 17:22

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Palma sretno i da nam sto prije ostanes user posted image   user posted image

clock-img

04.08.2009, 13:16

clock-img

palma

pencil-img

300

Poslije laparo sam radila onaj neki nalaz endometrija ( biopsija endometrija), i kad je bio gotov pitam one na patologiji je li uredu oni kažu jeste. Juče odem kod doktora, on kaže uredu je u smislu da nemaš karcinom ali nije uredu za trudnoću kaže postoji neko bujanje endometrija, pa se brinem, on kaže da postoji terapija i za to i da nije ništa opasno, na UZ kaže da je sad za sad ok i da mi neće dati nikakovu terapiju. Ima li neko od vas iskustva sa tim. Nešto sam tražila na internetu ali nisam našla neko razumljivo objašnjenje. Kod mene piše dijagnoza: Hyperplasia glandularis simplex endometrii. ako neko nešto zna o tome neka javi....

clock-img

24.08.2009, 13:57

clock-img

Dacaa

pencil-img

40

Cao cure!Ja sam nova ovde kod vas.mm i ja radimo na bebi 2god.Inace imam pcos.Uskoro idem na laparoskopiju sa histeroskopijom i nasla sam kod vas bas puno informacija.Malo mi je frka,to ce mi biti prvi zahvat,operacija,ma da ne pominjem koliko me je strahuser posted image user posted image Joj valjda ce sve biti ok!

clock-img

24.08.2009, 14:00

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Dacaa, samo polahko i puno sreće, da ti zahvat pomogne da ubrzo postaneš user posted image , uh, kako se meni moj put čini spor, sad bih i ja rado na jedan driling jajnikauser posted image

clock-img

24.08.2009, 14:06

clock-img

Dacaa

pencil-img

40

zoeuser posted image Ma ja sam tek na pocetku.Drago mi je sto imate bas sve sto treba da se ponese....Samo kod nas imas tri reza.Jedan u pupku,i po jedan na svaki jajnikuser posted image To je kod nas tvl/histeroskopija.Jednodnevna dijagnostika bracnog steriliteta,transvaginalna laparoskopija.
Sita sam vise pregleda,i ako tek na pocetku,a posle tog zahvata cu sve znati.Samo to seckanje....user posted image

clock-img

24.08.2009, 14:09

clock-img

riba78

pencil-img

3255

Daco dobrodošla user posted image .laparoskopija user posted image   ništa strašno ,
,za sedmicu se osjećaš super kao da nisi ni imala operativni zahvat,ne brini user posted image
aBd da to bude posljednja prepreka do tvoje user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

24.08.2009, 14:14

clock-img

Dacaa

pencil-img

40

Hvala vam na podrsci!user posted image Bas mi znaci.Sad eto kako se to priblizavam sve citam i upijamuser posted image Ma kad -tad sve ce mo biti trudne!user posted image

clock-img

24.08.2009, 21:55

clock-img

sabas

pencil-img

791

Dacaa dobrodosla i ubrzo se preseliala na forum trudnica. Ja sam imala laparo u martu i nisam mogla da vjerujem kako se brzo oporoavi-stoga ne brini samo milsi na to kako ce to pomoci ka putu bebaca
Sretno

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

clock-img

24.08.2009, 23:14

clock-img

lamama

pencil-img

1889

daco ja imala laparo u oktobru, a histeroskopiju u maju  i ništa strašno, neka ti je sa srećom, da sve prođe hairli!!!user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

25.08.2009, 07:58

clock-img

ena30

pencil-img

292

Pozdrav cure, molim vas da mi odgovorite ako ko zna, doktor mi je rekao da će mi ako se ne desi trudnoća za tri mjeseca raditi ''prohodnost stuba materice'' šta to znači jel to prohodnost jajovoda???? na netu ne mogu ništa da pronađem o toj temi.

clock-img

25.08.2009, 08:57

clock-img

/MMK/

pencil-img

278

Ena 30 vjerovatno greška u komunikaciji, to je vjerovatno prohodnost tuba ( jajovoda). Je li rekao kako, može HSG ili laparoskopija.
Laparoskopija je pouzdanija metoda, dok HSG se može raditi ambulantno.

09.2010.

clock-img

25.08.2009, 09:54

clock-img

ena30

pencil-img

292

MMK hvala ti na odgovoru, stvarno mi nije bilo jasno šta je time htio reći, ali baš se tako izrazio još je dodao da zbog moje zavaljene maternice mogu postojati priraslice, nije spomenuo kako će raditi samo da će 3 mjeseca pratiti da li ovuliram i onda to raditi, ja tad nisam pitala ništa kontam vidjeću na netu da ne lupetam kad ovamo nema ništa o tome, pa kontam mora biti prohodnost jajovoda nema šta drugo

clock-img

25.08.2009, 10:18

clock-img

/MMK/

pencil-img

278

Ena onda je garant mislio na laparo. gdje imaš 3 rezića kroz jedan od njih ide kamera kojom se pogleda ciljano stanje unutrašnjosti i eventualne priraslice.
Ja se nadam da će to biti sve ok. a i ako budeš trebala raditi laparo nije strašno, nekolicina žena je ostala T baš nakon nje.
Sretno

09.2010.

clock-img

25.08.2009, 12:29

clock-img

Dacaa

pencil-img

40

E superuser posted image Ma kad ste vi prezivela i ja cu!user posted image hvala vam puno cure drage
user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2009, 15:38

clock-img

gopija

pencil-img

18

Drage moje forumasice,

nije me bilo poprilicno dugo vremena u diskusijama ali sam pomno pratila sva desavanja na forumu. Prije svega da cestitam svim trudilicama koje su "ubole" :)

Kod nas je poslije dugotrajne stimulacije Klomifenom, Menopurom, Pregnylom i jedne inseminacije stanje ostalo nepromijenjeno i predlozena je laparoskopija s histeroskopijom. Termin je 16.09.

Sve sam procitala i iskreno vam se svima zahvaljujem na savjetima tako da cu sutra spremna otici na OP.

Uglavnom, drzite mi fige...

Puno vas sve pozdravljam i javim rezultate :)

:) mi se volimo i vjerujemo da cemo uspjeti ;)))))

clock-img

30.09.2009, 22:52

clock-img

Bekica

pencil-img

12

Cao svima!!!Ja sam radila laporoskopiju i odstranjen mi je desni jajovod jer je bio hydrosalpings,doktor mi je objasnio da kada je takav kanal on ispusta neku tecnost i da je bolje da se ukloni jer sa takvim jajovodom ne moze doci do trudnoce!Brz je oporavak,a meni je moj doktor i estetski dobro odradio tako da se oziljci skoro i ne vide!Jos uvek nisam trudna jer su sad hormoni poludeli,pa imam terapiju!

clock-img

30.09.2009, 23:18

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Evo ja se prijavljujem za laparoskopiju u ponedjeljak...još jedan korak  ka nasoj user posted image ...nadam se jedan od posljednjih 

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

30.09.2009, 23:20

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Sretno user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2009, 01:38

clock-img

Lilly

pencil-img

509

Sretno!user posted image Samo da sve bude okuser posted image user posted image user posted image user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

clock-img

01.10.2009, 07:07

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Ledy blue, sretnooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

Zadnji članci

article-img