IZVORNA PORUKA: veeseelaa
e sad drugi je par rukava što ja imama argumenatic+iju uvijek spremnu da on želi mene da sasluša, da izvagamo sve i odlučimo...
sad moja pristup informacijam, moja potreba da dosegnem do te informacije, moja potreba da do najsitnijega detalja sve to rašlanim to je ono što u dosta slučajeva je odluka koju sma ja željela da bude...al je svakako i njegova jer sma prenijetu informacioju njemu i on sada sa istom tom argumentacijom balansira...
hheheh rekoh ja
pa i ja tako, ne kažem samo e to je to hebi se ti mužek
nego obrazložim a on samo zine i kaže amin
o sitnicama, tipa šta će obući, kakva će joj torta biti, cipelice i sl to nas dvije brate, neće mi se ko derpe u tortu miješat
uhvatila bi me panika kad bi u sve zabijao nos
e moj voli da vidi što će obući...
kakvu su tortu poželjele itd...
da on može svoj dio posla odraditi...kupiti im poklon uz temu, srediti porstor dekoracijama uz boju koju biraju itd...
to voli...
jako voli njihove rođendane...
voli puno djece kroz kući i nikada nije napustio dom kada slavimo ili igraonu kada smo unutra...
uvijek je tu da fotka, pomogne oko djece itd...
nije peder
al voli djecu...jako...i najljepše se osjeća kada se djeca igraju mnogobrojana sa našom djecom...
mnogo je sretan i ne libi se igrati sa njima...
on je jedna do onih tata koji kad naruče klovna jedva čekaju da isti dođe da se izgigraju sa djecom i klovnom