Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Odmah pored Interexa. Ja ne znam hocu li uspjeti otici jer su oba pacica sa mnom sutra a to je poprilicna guzva. MM radi sutra. Nadam se da cu nekako uspjeti
16.01.2009, 22:49
boogy woogy
777
Zar nije pregled prekosutra?
16.01.2009, 22:52
mamina cura
1288
Trebala si me ostaviti u ne znanju. Kako bi bilo smjesno da sam sutra otisla Ne bi mi se to prvi put desilo u zivotu E onda je bolje da je nedelja, vec cu se nekako organizovati.
16.01.2009, 22:54
boogy woogy
777
Joj, ti mene zadevera. Ja odma sebe preispitujem, da se nisam sta ja zeznula. I ja imam obicaj da fulam datume
16.01.2009, 22:58
Amrino
2613
IZVORNA PORUKA: mamina cura
Trebala si me ostaviti u ne znanju. Kako bi bilo smjesno da sam sutra otisla Ne bi mi se to prvi put desilo u zivotu E onda je bolje da je nedelja, vec cu se nekako organizovati.
Joj legenda si! Zvuci upravo kao nesto sto bi se meni vrlo lako moglo desiti. Ja u proslu nedjelju cekala sve do 14 da ukljucim masinu za ves...cekala kraljica jeftinu struju... .
Ja ne znam hocu li moci u ned. ali potrudit cu se da dodjem. Najvise bih voljela doci jer mi se jedan kais od AS zavrnuo i nikako ne mogu da ga odvrnem...Doduse nisam se nesto vele trudila jer me strah cackati po AS...da nesto ne pokvarim . Vozimo se tako mada znam da AS nije u potpunpsti sigurna sa takvim pojasom...
16.01.2009, 23:07
boogy woogy
777
IZVORNA PORUKA: Amrino RR
...jedan kais od AS zavrnuo i nikako ne mogu da ga odvrnem...
Ista stvar i kod mene! Ja ga doduse vise puta odvrcem ali on se i dalje zavrce, i sad zadnji put ga nisam mogla vratiti.
16.01.2009, 23:55
triplemama
1097
Ja bi baš volila da vas što više dođe i da riješimo te probleme zajedno.
Ko je bio? Mi nismo isli nisam nikako mogla pa me interesuje kako je proslo
18.01.2009, 22:12
boogy woogy
777
Evo mi smo bili i mogu ti reci da mi je JAKO drago zbog toga. Svi su simpa iz udruzenja i bas sam danas pricala svojima kako mi je drago da takvo udruzenje postoji kod nas i sto se i kod nas sprovodi ova kampanja za sigurnost i AS.
18.01.2009, 22:54
Pankica
151
Joj Bože, pa ja sam skroz na to zaboravila! A stvarno sam imala namjeru svakako otići, jer sumnjiva mi nešto AS, nekako mi ne izgleda baš postavljena kako treba, a mm kaže da je on to montirao baš po propisu. A meni nešto sumnjivo .Htjela sam se uvjeriti da je u pravu, ali eto nije mi se dalo. Valjda će se takvo nešto opet nekad organizovati, nadam se u skorije vrijeme.
19.01.2009, 16:57
triplemama
1097
Boogy Woogy nadam se da si zadovoljna i hvala što si došla
Za ostale mi je baš žao što niste došli .
Odaziv je bio super i otprilike će svaka 2 mjeseca biti pregled . Sličice kada se odmorim.
Ja sam ocito zakasnila, malo sma se zabavila sa Hanom. MM i ja smo dosli oko 10:55 i nismo nikoga vidjeli ispred tusa Slijedeci put se moramo potruditi da dodjemo na vrijeme.
20.01.2009, 11:55
boogy woogy
777
HanaBana, to nije bilo ISPRED Tusa nego u garazi (zatvoreni parking) i to je trajalo do 13:00.
20.01.2009, 12:03
HanaBana
1182
Mi ostavili auto ispred Tusa i hodali okolo i trazili, pitali ljude u Tusu i niko nam nista nije mogao reci. bas mi je zao jer mi je to bilo jako potrebno i bitno. Nadam se da ce uskoro biti opet (procitah za dva mjeseca). Bas mi je zao
20.01.2009, 12:05
HanaBana
1182
Sad tek vidjeh da je pisalo zatvoreni parking,a ja na to nisam ni obratila paznju. Do mene je
20.01.2009, 12:11
boogy woogy
777
Bit ce aBd opet. Zamoli Triplemamu da ti mozda odgovori na neka pitanja ako ih imas.
20.01.2009, 12:28
triplemama
1097
Joj što mi je žao hanabana, a baš sam pisala gdje je tačno, a dole na parkingu su bili putokazi Kaži kakav je problem.
Ocito nije bilo sudjeno:(( Nije uopste problem. Montirali smo davno Hani AS i vec godinu dana je uredno vozimo u njoj, ali sve nesto se bojim jesam li ja to dobro odradila. Njoj je sada 19 mjeseci i ima 12,5 kg pa me zanima jel vrijeme za novu? Nadam se da to moze pricekati 2 mjeseca ako ce to zaista ponovo biti.
20.01.2009, 12:34
Hannah
277
Ja nisam išla zato što bi mi rekli da nam niš ne valja Prerasli smo jaje AS za 2 cm, a dečko se još ne diže na noge da bi mogao u veću. Opet, ne kupuje mi se sad neka međuverzija, kombinirana, i šta ja znam... Jel baš se mora početi dizati na noge da bi počeli koristiti veću sjedalicu, pošto to kod nas izgleda neće još dugo?
20.01.2009, 12:41
triplemama
1097
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Ocito nije bilo sudjeno:(( Nije uopste problem. Montirali smo davno Hani AS i vec godinu dana je uredno vozimo u njoj, ali sve nesto se bojim jesam li ja to dobro odradila. Njoj je sada 19 mjeseci i ima 12,5 kg pa me zanima jel vrijeme za novu? Nadam se da to moze pricekati 2 mjeseca ako ce to zaista ponovo biti.
Ja nisam išla zato što bi mi rekli da nam niš ne valja Prerasli smo jaje AS za 2 cm, a dečko se još ne diže na noge da bi mogao u veću. Opet, ne kupuje mi se sad neka međuverzija, kombinirana, i šta ja znam... Jel baš se mora početi dizati na noge da bi počeli koristiti veću sjedalicu, pošto to kod nas izgleda neće još dugo?
Kako misliš prerasli? Je li jaje (sjedalica 0 ili 0+ grupe) i dokle mu dođe vrh glave?
A koja ti je sjedalica?
Ne znam ja koja je to sjedalica uopste jer se ne razumijem u to sramota ali istina. Uglavnom velika je , stoji pozadi na sjedistu , ima onaj deblji jastucic za glavu koji se moze skinuti i tako isto oko butina ima jastucice.
< Poruku je uredio HanaBana -- 20.1.2009 12:55:00 >
20.01.2009, 13:23
triplemama
1097
Hajde provjeri proizvođača ili slikaj pa da to riješimo.
Dok se dijete samo ne počne dizati uz namještaj ( ne da se vuče nego da se samo digne) dijete se treba voziti u sjedalicu suprotno od smijera vožnje.