IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: bejbibi
IZVORNA PORUKA: bebaa
bejbibi...nemoj se sikirati...mislim da ih većina drži kilažu na istom u tom periodu...i moj mali je od 2-3 godine imao istu kilažu i sad ide samo 1 kg naprijed.....
Ma to vjerovatno jer su aktivni,puni energije.barem moj M jeste.on nema mira,uvijek je u pokretu ,malo i genetika igra ulogu ..al ne bih se sikirala da je on zdravv.al u zadnje vrijemw smo svaki mjesec kod doktora :( imunitet nula
i mi smo...zadnje 2 godine...i krajnike povadili i opet imamo problema s aušima....na hajr...biće bolje aBd...
jesi probala uključiti imunoglukan...
i da znaš da je pekmez domaći od jabuka odličan za imunitet...
Nisam to ukljucivala..nama je doktorica propisala kinderimmun..to je ko neki prah pa se stavlja u sok,mlijeko itd..i pije sanostol za apetit ,mada ne vidim da ima neke fajde :/
Vidjet cu da nadjem gdje pekmez od jabuka
Citala sam tamo na temi o imunitetu neka clanica napisala da je djetetu promijenila ishranu i uvela homeopatske lijekove i da je sada ok..sta vibmislite o tome ..nisam prije bila upucena u to ,pa sam malo na netu citala..to se za svakog posebno odredjuje terapija ..mislila sam voditi M homeopatu
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...