cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Krema za ruke

clock-img

24.12.2008, 12:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mummy

Oriflame masku za ruke i rukavice za hidrataciju navučem pred spavanje i to je cool.

probala sam i fenomenalno je... ruke poslije nanosenja kreme i drzanja rukavica nekih 20ak minuta su tako mekane i njezne mmmm

clock-img

24.12.2008, 13:02

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

I ja cesto uzemem ovu Afroditinu,preljepo mi mirise i bas su ruke njezne nakon nje.
Ali ja volim i promijeniti,trenutno imam neku Amai sa aloe verom za ruke i nokte,super mirise,ne prejako,bas onako njezno.
Kao sto sam negdje vec napisala,jako puno paznje poklanjam svojim rukama i noktima,tako da je krema obavezna u torbi,na stolu,na nocnom ormaricu...po jedna gdje god se okrenem. user posted image
Samo jednom sam otisla na parafinsku masazu ruku,bilo je super,stvarno se ruke preporode,proces traje i do sat vremena,ali ja njih toliko meckam da nemam bas potrebe da opet idem...mada lijepo je za opustit se. user posted image

clock-img

27.12.2008, 14:19

clock-img

tweety

pencil-img

1407

IZVORNA PORUKA: mamy2

Stari dobri Atrix ,a kupila sam i Neutrogeninu kremu za ruke,odlična je!

mamy gdje si kupila ove dvije kreme???Ja koristila Atrix dok sam na sjeveru bila,i cudo mi je.

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

27.12.2008, 18:26

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

U DM-u Lala imaš i jednu i drugu!

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

27.12.2008, 18:31

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Pretpostavila sam majke mi da ces reci tamo da ima.Hvala ti!

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

10.03.2009, 15:26

clock-img

SelmydZany

pencil-img

270

Ja koristim iz Avona...krema za ruke sa mineralima mrtvog mora od Planet Spa....predobra je,predobra....

Uvijek i zauvijek...
Nasi
Sara i Omar:-)

Zadnji članci

article-img