Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Oriflame masku za ruke i rukavice za hidrataciju navučem pred spavanje i to je cool.
probala sam i fenomenalno je... ruke poslije nanosenja kreme i drzanja rukavica nekih 20ak minuta su tako mekane i njezne mmmm
24.12.2008, 13:02
Nunichi
4125
I ja cesto uzemem ovu Afroditinu,preljepo mi mirise i bas su ruke njezne nakon nje. Ali ja volim i promijeniti,trenutno imam neku Amai sa aloe verom za ruke i nokte,super mirise,ne prejako,bas onako njezno. Kao sto sam negdje vec napisala,jako puno paznje poklanjam svojim rukama i noktima,tako da je krema obavezna u torbi,na stolu,na nocnom ormaricu...po jedna gdje god se okrenem. Samo jednom sam otisla na parafinsku masazu ruku,bilo je super,stvarno se ruke preporode,proces traje i do sat vremena,ali ja njih toliko meckam da nemam bas potrebe da opet idem...mada lijepo je za opustit se.
27.12.2008, 14:19
tweety
1407
IZVORNA PORUKA: mamy2
Stari dobri Atrix ,a kupila sam i Neutrogeninu kremu za ruke,odlična je!
mamy gdje si kupila ove dvije kreme???Ja koristila Atrix dok sam na sjeveru bila,i cudo mi je.
27.12.2008, 18:26
mamy Sabina
1553
U DM-u Lala imaš i jednu i drugu!
27.12.2008, 18:31
tweety
1407
Pretpostavila sam majke mi da ces reci tamo da ima.Hvala ti!
10.03.2009, 15:26
SelmydZany
270
Ja koristim iz Avona...krema za ruke sa mineralima mrtvog mora od Planet Spa....predobra je,predobra....