Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nego pitanje kojom si bojom, farbala ove okvirove i ogledalo i police ispod ogledala naime i moj je plan da nešto slično uradim i retro stil neki za predulaz koji je u nastajanju ubrzo... al me zanima postojanost tih boja kojima si radila
11.06.2015, 13:46
salmy
5830
hvalaaaa jos ejdnom zene
Hanady ogledalo i police sam kupila gotovo...a frabala korpu okvirove klupicu kofer..vazu ..sve akrilnim bojama..imas u peniju 11 KM 700 ml
11.06.2015, 14:00
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: salmy
hvalaaaa jos ejdnom zene
Hanady ogledalo i police sam kupila gotovo...a frabala korpu okvirove klupicu kofer..vazu ..sve akrilnim bojama..imas u peniju 11 KM 700 ml
super.... ja imama ogledalo u folu ludog retro okvira la moram ga izbjeliti i imama ladičar koji moram srediti u tom folu... hvala... skupljam alat da se zaigram dkeoracijama
11.06.2015, 14:08
damma
1281
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: salmy
hvalaaaa jos ejdnom zene
super.... ja imama ogledalo u folu ludog retro okvira la moram ga izbjeliti i imama ladičar koji moram srediti u tom folu... hvala... skupljam alat da se zaigram dkeoracijama
imam i ja ovakvo ogledalo, i trebala bih s njega st auradit, da ga dovedem u red..
hanady jel kod tebe ovakvo? hajd kad ga sredis reci mi da znam sta cu sa svog