Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
17.01.2014, 21:03
R&T@
5982
E, kud ovaj post na vrh... bjezim s teme...
17.01.2014, 21:12
Medić*
29
Mishkice tako uredno i slatko.
Ni ja ne kontam ove grede :) Ali hajde bitno da njen muz konta
17.01.2014, 21:14
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: salmy
Gdje ima kupiti navlake /haljine za stolice??trazimo dugo nigdje nema
Na ovaj fazon
Ja sam to prije 15-ak dana vidjela u Jysku(pogledaj i na Pofalicima i na Stupu), bile su, cinimi se, na akciji 15KM. A ako ne mozes da nadjes, sto ne odes nekome da ti sasije...Mozda bi ti one zene na pijaci sto prodaju zavjese i materijal sasile...? Ili u Uniprometu i sl. radnjama...?
ako nisi kupila možeš naručiti, izabereš materijal i sašiju ti, ne vjerujem da bi bilo skupo
a gdje da narucim? imas neku preporuku
17.01.2014, 21:18
Hanady RR
18727
salmy jel ovo tebi treba za neku priliku il za stalno... ako je za priliku znam ja gdje ima iznajmiti...mi to smao u svatovima iznajmljujemo mislim za doček svatova itd
17.01.2014, 21:22
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
salmy jel ovo tebi treba za neku priliku il za stalno... ako je za priliku znam ja gdje ima iznajmiti...mi to smao u svatovima iznajmljujemo mislim za doček svatova itd
Za stalno mi treba..gledali smo u Yisku tanke su i klizu se ..stolice koje trebam obuci su eko koza klizave..Tako da jos uvijek tragam za njima
17.01.2014, 21:25
damma
1281
salmy mozda ti je najbolje da ti neko sasije ove navlake.. jer koje god sam gledala uglavnom se klizu a ovako ti bi sebi izabrala platno koje ti odgovara..
17.01.2014, 21:30
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: damma
salmy mozda ti je najbolje da ti neko sasije ove navlake.. jer koje god sam gledala uglavnom se klizu a ovako ti bi sebi izabrala platno koje ti odgovara..
U pravu si...kontam jeftinije mi je kupiti presvlake nego tapacirat stolice..jer je eko koza fuj sva popucala
17.01.2014, 22:20
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Gdje ima kupiti navlake /haljine za stolice??trazimo dugo nigdje nema
Na ovaj fazon
Ja sam to prije 15-ak dana vidjela u Jysku(pogledaj i na Pofalicima i na Stupu), bile su, cinimi se, na akciji 15KM. A ako ne mozes da nadjes, sto ne odes nekome da ti sasije...Mozda bi ti one zene na pijaci sto prodaju zavjese i materijal sasile...? Ili u Uniprometu i sl. radnjama...?
ako nisi kupila možeš naručiti, izabereš materijal i sašiju ti, ne vjerujem da bi bilo skupo
a gdje da narucim? imas neku preporuku
šaljem ti pp
17.01.2014, 22:32
mishkica
-231
Vesela, moj cojo ti nakve one francuske novine cita o uredjenju, odatle ideja za grede, a i zbog drveta u kuci, a et i ako s epozelim objesiti, ne moram dalje iz kuce
17.01.2014, 22:58
veeseelaa
20552
20.02.2014, 15:07
mayra
385
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Za stalno mi treba..gledali smo u Yisku tanke su i klizu se ..stolice koje trebam obuci su eko koza klizave..Tako da jos uvijek tragam za njima
Salmy, ako nisi nasla ove presvlake, imas u peniju u Velesicima, 8 KM komad.
21.02.2014, 13:18
salmy
5830
Hvala mayra
Sredih svoj hodnik konacno
Slike sam uradia u crno beloj boji..jastuke sam sasila od jednog ogromnog sala sto je ostao od sveki ....a klupicu sam uzela u yisku(pisah vec o tome)
Preko puta ogledala je vjesalica pa je sesir pokvario kadar
divno, na ovoj temi odavno nisam vidjela nesto ljepse, tj. po mom ukusu bas je super, a jastuci i ja kontam napraviti jastucnice, samo nikako da nadjem neko fancy platno koje mi se svidja gdje si kupila ogledalo? i kakva je ovo korpa sta li vec pored klupice, koji materijal? izvini ako smaram
a sesir je bas upotpunio dojam slike
21.02.2014, 18:22
salmy
5830
Hvala drage moje
Ogledalo je kupljeno poodavno u Goa..a korpa je pruce obicna pletena sve se nekako uklopilo...ovo je dio hodnika uz vrata ulazna
09.11.2014, 15:56
sara123
-60
salmy, imas lijep dom. ovaj kutak je za deset, a i kupatilo. masallah
09.11.2014, 20:02
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: sara123
hvala draga,kupatilo nije moje to su seka i zet radili i ja sam odusevljena
10.11.2014, 20:40
sara123
-60
IZVORNA PORUKA: sara123
hvala draga,kupatilo nije moje to su seka i zet radili i ja sam odusevljena
nesto sam onda previdjela, u svakom slucaju je super
11.11.2014, 21:57
Edita1989
-48
11.11.2014, 22:00
Edita1989
-48
Evo malo i mog doma :)
Kuhinja,boravak...Spavaca,kupatilo i ormar(to je u sklopu sa spavacom),pregradjeno je kliznim vratima sa ogledalima :)
11.11.2014, 22:05
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Edita1989
Evo malo i mog doma :)
Kuhinja,boravak...Spavaca,kupatilo i ormar(to je u sklopu sa spavacom),pregradjeno je kliznim vratima sa ogledalima :)
šta mi učini u ove sitne sate....razboli se kad vidjeh kupatilo......pa koliko imaš ženo da čistiš nije ni čudo što te ruka boli.....ali svaka čast...sve je po mom ukusu....
11.11.2014, 22:06
Medić*
29
Divno Edita, blago tebi pa imas toliko kuhinju :) Krasno.
11.11.2014, 22:11
Edita1989
-48
Hvala zenice...
Beboo ,sta cu,volim da mi je cisto,pa se malo umorim ..trazim tetu,vidjet cemo aBd...
11.11.2014, 22:12
salmy
5830
divno divno..predivno...raskosno
ja bih samo malo napravila reda u dnevnoj..nekako si razbacala ove kauce na sve strane... inace je sve predivno