Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Gdje ima kupiti navlake /haljine za stolice??trazimo dugo nigdje nema
Na ovaj fazon
Ja sam to prije 15-ak dana vidjela u Jysku(pogledaj i na Pofalicima i na Stupu), bile su, cinimi se, na akciji 15KM. A ako ne mozes da nadjes, sto ne odes nekome da ti sasije...Mozda bi ti one zene na pijaci sto prodaju zavjese i materijal sasile...? Ili u Uniprometu i sl. radnjama...?
You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦
09.11.2009 :) Noa
07.01. prohodali :)
30.06.2012, 23:28
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Visnja, ovo super izgleda! Svaka cast tvojoj mami. Btw, gdje ste kupili ove stolice? Cini mi se da je ovo boja tresnje, a sada rijetko nailazim na stolive i stolice u toj boji.
da je to je tresnja...hm taj salon je bio prije 11 g pored Tvina tj Natucija na C. Vili... zvao se ako se ne varam Svea... jedna stolica je bila 270 km.... i nakon toliko godina ko nove i cvrste
Visnja, mozes li se ikako raspitati mogu li ti ljudi presvuci ugaonu seciju na kucnoj adresi, mislim da se secija ne odvlaci?
Hvala
30.06.2012, 23:43
Anoniman
Hvala vam
Anidla, ti si to pogresno skontala, cini mi se. Visnjina mama je sasila navlake za te stolice koje su kupili u tom i tom salonu prije ihihi godina. Dakle, ne radi se ni o kakvom salonu koji presvlaci namjestaj...
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Anidla, ti si to pogresno skontala, cini mi se. Visnjina mama je sasila navlake za te stolice koje su kupili u tom i tom salonu prije ihihi godina. Dakle, ne radi se ni o kakvom salonu koji presvlaci namjestaj...
ja vazda pogresno shvatim, ili budem pogresno shvacena, jbg
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
BA 13.12.2008
11.07.2012, 15:03
m.i.n.a.
1060
oliiii...
molila bih da mi neko stavi neki link isl.gdje mogu sama raditi uredjenje stana,da bar mastam dok en dodje zaoprave:-) i da,vase misljenje..sta mi savjetujete da uradim,imam dnevnu sobu i trpezariju ujedno,ustvari bile su odvojene nekim drveno staklonim vratima koje sam skinula i sad bih stavila mozda sank sa nekom izvedbom..ili sve sazidat pa napraviti dal kockasti,ili kakav vec otvor...sirina je skoro cetiri metra sobe a problem je sto od ulaznih vrata ide se hodnikom ravo,prolazi kroz trpezariju i ulazi u dnevnu..znaci mo9ram istaviti prostor i za vrata tj.obicnu razninu...nadam se da ste me skontale... i jos ensto,prozore sam odlucila u smedjoj boji ,ja sma za da stavimo i roletne,mada mi je minus smedje roletne jer su u zgradi sve biojele..a mm je za zalzine ili jos vise za te rimljanke ili kako s evec zovu...
04.07.2013, 15:01
sretna_mama
437
Pozdrav..
Interesuje me šta ste stavili na podove? Nemam sad lovu za neke vunene ćilime, a ne znam šta i kako da lijepo ubacim,a da je lako za održavanje?
04.07.2013, 15:05
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: sretna_mama
Pozdrav..
Interesuje me šta ste stavili na podove? Nemam sad lovu za neke vunene ćilime, a ne znam šta i kako da lijepo ubacim,a da je lako za održavanje?
Tepisi od jute su najbolji za održavanje, a nisu skupi - ako volite taj naturalni šmek.
04.07.2013, 15:11
sretna_mama
437
Gdje ih ima? Volim natural šmek..
16.09.2013, 19:58
sretna_mama
437
fale zavjese i dobar tepih..;)
< Poruku je uredio sretna_mama -- 16.9.2013 19:59:00 >
16.09.2013, 20:01
damma
1281
sretna mama lijepo si uredila, super je.. a doci ce na red i tepih i zavjese.. ja sedama godina bila bez zavjesa, tek prosle godine ih stavila..
16.09.2013, 20:18
Galicia
2433
Prelijepo. Nije napadno sto jako volim. Ja bi se kod tebe osjecala ko u svojoj kuci.