cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sex i vino

clock-img

17.04.2014, 14:35

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: bananica

nije ni vama lako sto ne pijete, bar alkoholom da ublazite boluser posted image user posted image

mislim na ove sto se i ne sexaju haha

neko pijan lakše život odrobija user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

18.04.2014, 10:01

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Moj krajnji domet kad je u pitanju alkohol su "griotte" , možda sam se koji put i napila od njih user posted image

clock-img

18.04.2014, 10:44

clock-img

salmy

pencil-img

5830

nije ni vama lako sto ne pijete, bar alkoholom da ublazite boluser posted image user posted image

Nije sve u alkoholu,ima nesto i u sokicimauser posted image

clock-img

10.03.2016, 00:45

clock-img

pony2507

pencil-img

60

Naučnici su došli do novih otkrića vezanih za dobre strane crnog vina.

Ne samo da u umerenim količinama poboljšava našu krvnu sliku već je uočeno i da podiže nivo seksualne želje kod žena.
Sada ohlađena flaša crnog vina uz večeru i ostalo pomaže muškarcima u osvajanju više nego bilo koje drugo alkoholno piće.

Nakon istraživanja u kom je obuhvaćeno 800 žena, od 18 do 50 godina, otkriveno žene koje su konzumirale jednu ili dve čaše dnevno imaju izraženiju seksualnost i porast libida.

Uzrok te pojačane senzualnosti krije se u svojstvu crnog vina da poboljšava cirkulaciju i protok krvi u ključnim delovima tela.

Pijete li vise vina il se vise sexata, mozda uzivate u sexu, bez da pijete vino, il ne konzumirate ni jedno ni drugouser posted image

ja rijetko kad popijem casu vina, al ovo drugo ne trpi zbog togauser posted image

Konzumiramo oboje. Nekad samo sex,nekad samo vino a nekad oboje istovremeno user posted image

Mjesto na koje uvijek možeš otići se zove dom.
Imati nekoga ko te voli bez obzira na sve, zove se porodica.
A imati to oboje zajedno, zove se bogatstvo.

Zadnji članci

article-img