Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nije ni vama lako sto ne pijete, bar alkoholom da ublazite bol
mislim na ove sto se i ne sexaju haha
neko pijan lakše život odrobija
18.04.2014, 10:01
aazra
2141
Moj krajnji domet kad je u pitanju alkohol su "griotte" , možda sam se koji put i napila od njih
18.04.2014, 10:44
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: bananica
nije ni vama lako sto ne pijete, bar alkoholom da ublazite bol
Nije sve u alkoholu,ima nesto i u sokicima
10.03.2016, 00:45
pony2507
60
IZVORNA PORUKA: bananica
Naučnici su došli do novih otkrića vezanih za dobre strane crnog vina.
Ne samo da u umerenim količinama poboljšava našu krvnu sliku već je uočeno i da podiže nivo seksualne želje kod žena. Sada ohlađena flaša crnog vina uz večeru i ostalo pomaže muškarcima u osvajanju više nego bilo koje drugo alkoholno piće.
Nakon istraživanja u kom je obuhvaćeno 800 žena, od 18 do 50 godina, otkriveno žene koje su konzumirale jednu ili dve čaše dnevno imaju izraženiju seksualnost i porast libida.
Uzrok te pojačane senzualnosti krije se u svojstvu crnog vina da poboljšava cirkulaciju i protok krvi u ključnim delovima tela.
Pijete li vise vina il se vise sexata, mozda uzivate u sexu, bez da pijete vino, il ne konzumirate ni jedno ni drugo
ja rijetko kad popijem casu vina, al ovo drugo ne trpi zbog toga
Konzumiramo oboje. Nekad samo sex,nekad samo vino a nekad oboje istovremeno