Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
U skladu sa temom,porucujem ti da bi ujutro mogle kafu piti :)
ja rOdim ...necu moci...iduca hevta' ? Hamo Pipa i ekipa?
20.06.2013, 23:44
bellla
569
Oukej,da,da,bez Hame nigdje ne idem. ,i danas smo bile sa dicon :)))
20.06.2013, 23:47
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: bellla
Oukej,da,da,bez Hame nigdje ne idem. ,i danas smo bile sa dicon :)))
brez mene? Iduca hevt Vas zovem, ako se Vama druzi sa nama?
20.06.2013, 23:50
bellla
569
Ma naravno cici,zdogovorit cemo se Sad idi begaj,i ovu temu ce zakljucati zbog tebe
20.06.2013, 23:55
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: bellla
Ma naravno cici,zdogovorit cemo se Sad idi begaj,i ovu temu ce zakljucati zbog tebe
kako je krenulo forum ce pod kljuc zbog mene
21.06.2013, 00:11
amra_sa
65
Poručujem mahalušama koje imaju nešto protiv mene da budu mangupi pa mi u lice kažu sve ono što govore iza leđa. Na autopijaci ima jeftinih metli za marku, pa nek prvo pometu ispred svojih vrata. Kompleksašima poručujem da piju vitamine B-kompleksa ,da koriste kondome ili neki drugi vid zaštite.
I da skratim a mogla bih nadugo i naširoko ... Mir u svijetu, puno zdravlja i pameti - svima ... Zvučim kao one missice
21.06.2013, 08:44
DM
2408
Unbelievable... Pišete nam kako je bio istaknuti pripadnik udarnih jedinica vojske RS
< Poruku je uredio DM -- 21.6.2013 8:45:13 >
21.06.2013, 10:07
veeseelaa
20552
Na autopijaci ima jeftinih metli za marku, pa nek prvo pometu ispred svojih vrata.
ja danas platila metlu na pijaci 3 KM
21.06.2013, 22:12
lady_bubamara
257
Da sam sretna i da ne mogu vjerovati da postoji takvo biće kao što je moj svekar! I da ni moj rođeni otac ovakvu stvar za mene nije htio uraditi i boli ga briga za mnom i za unučetom budućim a ti svekre to uradi bez razmišljanja, bez imalo nećkanja!!! Nemam riječi , i pođoše mi suze radosnice, i živio ti nama još 100 godina!!! Idalje nemam riječi koje bi te dovoljno pohvalile!!!
21.06.2013, 22:51
madam x
839
IZVORNA PORUKA: ninulina
Da sam sretna i da ne mogu vjerovati da postoji takvo biće kao što je moj svekar! I da ni moj rođeni otac ovakvu stvar za mene nije htio uraditi i boli ga briga za mnom i za unučetom budućim a ti svekre to uradi bez razmišljanja, bez imalo nećkanja!!! Nemam riječi , i pođoše mi suze radosnice, i živio ti nama još 100 godina!!! Idalje nemam riječi koje bi te dovoljno pohvalile!!!
Šta uradi...haj nam kaži
21.06.2013, 22:57
bubamara_11
135
Poručujem STARIJIMA da ne zaborave da su i oni nekad bili mladi i oni su nekad tek pocinjali pa nisu znali kako sta dok godinama nisu naucili da nama mladima ne pametuju kao da su pokupili svu pamet svijeta nego da se malo "prizemlje" i shvate da to su oni bili nekad mi smo mladi sad a to sto su sad mi cemo bit nekad.LP
21.06.2013, 23:26
klemzi
2988
IZVORNA PORUKA: ninulina
22.06.2013, 12:21
ringeminge
26
preporucujem film iron man 2
22.06.2013, 22:36
niki83
2113
Duso moja draga! U srcu te cuvam i uvijek cu!
23.06.2013, 08:32
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: niki83
Duso moja draga! U srcu te cuvam i uvijek cu!
23.06.2013, 08:35
mala86
2755
ja jutros porucujem jednom bezobrazniku da mu je bolje radi finih odnosa nek mi se ne pojavljuje na ocima par dana jer cemo se bas pravo posvadjat nek ma bar pusti da me malo prodje jer sam trenutno ljuta ko ris
23.06.2013, 08:46
niki83
2113
Drugarice ne daj se!
23.06.2013, 08:59
Marija13
-611
IZVORNA PORUKA: ringeminge
preporucujem film iron man 2
23.06.2013, 22:24
vila_7
5398
Sta da ti porucim? Da te ne shvatam otkud ta mrznja u tebi-da ti nije od te tvoje seljanke? Da te ne shvatam kako nemas nimalo suosjecanja- pa krv smo? Da te ne shvatam otkud ta zelja za omalovazavanjem mene - zar zaista nisi nikad bio ponosan na mene kao ja na tebe?
Ili da ti jednostavno kazem : DOSTA i od.ebi od mene ... ma ja cu ipak ovo zadnje
23.06.2013, 22:36
lady_bubamara
257
IZVORNA PORUKA: vila_7
Sta da ti porucim? Da te ne shvatam otkud ta mrznja u tebi-da ti nije od te tvoje seljanke? Da te ne shvatam kako nemas nimalo suosjecanja- pa krv smo? Da te ne shvatam otkud ta zelja za omalovazavanjem mene - zar zaista nisi nikad bio ponosan na mene kao ja na tebe?
Ili da ti jednostavno kazem : DOSTA i od.ebi od mene ... ma ja cu ipak ovo zadnje
vilo ne daj se i ne daj na sebe
23.06.2013, 22:41
vila_7
5398
hvala dusice - ma ne moze vise glava biti pognuta samo da bi se ostalo u "dobrim odnosima" (pukla tikva - postala preteska od presucenih rijeci)
23.06.2013, 22:45
lady_bubamara
257
IZVORNA PORUKA: vila_7
hvala dusice - ma ne moze vise glava biti pognuta samo da bi se ostalo u "dobrim odnosima" (pukla tikva - postala preteska od presucenih rijeci)
eh draga moja znam taj osjećaj al znaš kako kažu glavu gore i idemo dalje u nove dane
24.06.2013, 20:24
amra_sa
65
Dragi Bože, MOLIM TE da ozdraviš jednog predivnog dječaka i da njegovu majku učiniš najsretnijom ženom na svijetu ... Molim TE da svim ljudima na svijetu daš ono što je najbolje za njih ...
24.06.2013, 20:34
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Dragi Bože, MOLIM TE da ozdraviš jednog predivnog dječaka i da njegovu majku učiniš najsretnijom ženom na svijetu ... Molim TE da svim ljudima na svijetu daš ono što je najbolje za njih ...
Amin...
24.06.2013, 20:36
Honey3
3035
Porucujem onim na fb,da se vise prestanu prepirati oko Gileta,pustite ba ljudi momka na miru...