cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Poručite nekome nešto....

clock-img

25.11.2013, 09:45

clock-img

mamich

pencil-img

109

E neka si ti odlucio kako je za nas danas radni dan...samo cekam kada ces uvesti i subote radne.....user posted image user posted image user posted image

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

clock-img

25.11.2013, 15:33

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

ma samo tako draga,ne gubi dragocijeno vrijeme....boli te đon za sve,ti imaš svoje sne.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

25.11.2013, 15:46

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ja uvijek ovu temu prvo procitam "Proucite nekome nesto..." user posted image user posted image

< Poruku je uredio canim -- 25.11.2013 15:47:36 >

clock-img

25.11.2013, 15:49

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: canim

Ja uvijek ovu temu prvo procitam "Proucite nekome nesto..." user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image može vala i tako......

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

25.11.2013, 18:37

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

canim samo za tebe i uzivaj...

e dragi moj to sto ti pricas je mimo svake pameti za covjeka od cetrdeset godina.ako mislis da ce ta prica kod mene da prodje grdno se varas,nego digni m..... pa se bori.
prije bi sebi pucala u glavu nego tako razmisljala.
i neces procitati nego si cuo iz mojih usta.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

26.11.2013, 11:44

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Prvi snijeg,bijela idila,brr,hladno sve me to podsjeca na nadolazece praznike Bozic,Novu godinu,djeda mraza....
Dragi djeda mraze ovih praznika ne zelim novu jaknu,nove cizme,sminku,nove zavjese,ne zelim cak ni onu veliku milku s ljesnjacima kojoj ne mogu odoliti....Ove godine imam samo jednu zelju molim te samo mi nju ispuni....
Zelim da MRI glave mom Antoniu bude uredna,ne zelim da bude nesto najgore sve ostalo djedice cu lakse prihvatiti....Hvala ti unaprijed....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

26.11.2013, 11:51

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

uh,koliko samo griješiš,
ali nema veze sve će doći na svoje,znaš koliko često to kažem ,Allah to sve posloži i samo on zna razloge ..........

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

26.11.2013, 13:19

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image user posted image ah sto se slatko ismijah user posted image

N&N

clock-img

26.11.2013, 20:39

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

jaranice falis mi u ovim novim momentima, mamine ociuser posted image

< Poruku je uredio sabinos -- 26.11.2013 20:49:12 >

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

27.11.2013, 08:09

clock-img

Maya_K

pencil-img

145

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Prvi snijeg,bijela idila,brr,hladno sve me to podsjeca na nadolazece praznike Bozic,Novu godinu,djeda mraza....
Dragi djeda mraze ovih praznika ne zelim novu jaknu,nove cizme,sminku,nove zavjese,ne zelim cak ni onu veliku milku s ljesnjacima kojoj ne mogu odoliti....Ove godine imam samo jednu zelju molim te samo mi nju ispuni....
Zelim da MRI glave mom Antoniu bude uredna,ne zelim da bude nesto najgore sve ostalo djedice cu lakse prihvatiti....Hvala ti unaprijed....

I ja se nadam za tebe da bude sve u najboljem redu user posted image user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

clock-img

27.11.2013, 09:04

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Maya_K

I ja se nadam za tebe da bude sve u najboljem redu user posted image user posted image

Apotekarka s Bozijom pomoci da se ta zelja ispuni , mogu mislit kako ti je misa mu uvjek nesto insana tare user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.11.2013, 18:44

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

apotekarko bona....bice to sve u reduuser posted image
znas da djecu cuvaju meleci...nista se ne briniuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

27.11.2013, 18:46

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Hvala vam i ja se nadam zadnja 2 dana jos mu se popravilo rekla bijh da se 90 % vratilo samo mu povrem,eno pobjegne malo a kako je bilo dobro je,nadam se da je nesto bezazleno i da ce mi djedica ispuniti zelju...

clock-img

27.11.2013, 18:54

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

bit ce to dobro aBd user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

28.11.2013, 09:31

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: sabinos

jaranice falis mi u ovim novim momentima, mamine ociuser posted image

Znam i ti menu falis puno ljubi djecu

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

28.11.2013, 10:14

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Hvala vam i ja se nadam zadnja 2 dana jos mu se popravilo rekla bijh da se 90 % vratilo samo mu povrem,eno pobjegne malo a kako je bilo dobro je,nadam se da je nesto bezazleno i da ce mi djedica ispuniti zelju...

Ma aBd bit ce sve to u redu user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

28.11.2013, 10:15

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: Maya_K

Apotekarka s Bozijom pomoci da se ta zelja ispuni , mogu mislit kako ti je misa mu uvjek nesto insana tare user posted image user posted image user posted image user posted image

bas tako...... stari ljudi i kazu kad pomislis da ti je sve super, sve OK, a ti stavi kamencic da te zulja user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

28.11.2013, 10:19

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

ABd, bit ce to sve u redu, pusa velika user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

28.11.2013, 13:24

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Dozovi se više živ ti nama bio ...jer ako te mi familijarno stanemo ''dozivat'' pamtit će seuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.12.2013, 22:24

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

uz dadadinu kulturnu želju i totalni potpis toga što je napsiala, evo i od mene bonus, malo manje kulturno - nabijem ti dršku od metle u svaki otvor na tijelu user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

05.12.2013, 22:25

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

iste želje idu i manijaku trovaču sa alipašina user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

06.12.2013, 12:16

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Nek' si ti babetino predložila 14 dana. user posted image li te onaj ko te postavi i čitava partija... user posted image

clock-img

09.12.2013, 19:26

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Posto sjedim za kompjuterom uleti malo na RR pa reko da vas sve ovako pozdravim :)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

10.12.2013, 09:54

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Sutra je taj dan...user posted image
Boze cuvaj mi ga da pregled prodje dobroo i ono najbitnije da bude uredan....Nesto mi daje snagu i govori da ce sve biti ok ali opet negdje u dubiniu duse ima trunkica straha...Bit ce dobro,mora,on je djecacic od 4,5 godine ,zivahan,veseo i pun zivota....

clock-img

10.12.2013, 09:55

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Zadnji članci