Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Preuzeto sa FB gruppe : "Imam jedno VAŽNO OBAVJEŠTENJE za sve djevojke, a posebno žene koje imaju malu djecu. Izvinjavam se što ovdje pišem, znam da nije grupa za to. Čuvajte svoju djecu i dobro im objasnite i zaprijetite da ni slučajno ne prilaze nepoznatim osobama, i da ne započinju nikakav vid komunikacije. Ako treba i otpratite ih do škole. Posebno se odnosi na one sa područja Tuzlanskog kantona. Neki dan se u Dubravama desio slučaj pokušaja otmice male djevojčice, na svu sreću neuspio. Prijavljeno je policiji. Radi se o par osoba ciganskog porijekla, koji sa kombijom dođu u neko mjesto i iz kombija neka žena zove djecu da dođu da im da bombone, čokolade itd. A onda dijete uguraju u kombi, i zaboravite na njega. Kao što rekoh, prijavljeni su policiji. Međutim, jutros su iste osobe viđene pored osnovne škole. I opet je pozvana policija, mada sumnjam da će naša policija tu uraditi nešto puno. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno, i čuvajte svoju djecu."
Nazalost ovo nije jedno od onih kruzecih upozorenja, nisam mirna danima.
Strasno
Na zalost ovo je istina ; neki dan su kod nas na vijestima prikazivali: policija je upala u jedan ciganski kamp, i kod jednog starijeg para je pronadjena djevojcica od 4godine, jako svijetle puti, plave kose i ociju. Nema teorije da je njihova jer su oni izrazito crni i dosta stari. Curica nista ne prica, i socijalna sluzba pokusava naci bioloske roditelje.
08.11.2013, 10:00
veeseelaa
20552
a gdje su roditelji tih djevojčica, ja svoju ne puštam samu ni metar od mene
08.11.2013, 10:06
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Pa možda na velikom odmoru u školi? Nema tad roditelja, a dežurnih nastavnika je malo s obzirom na br djece.
08.11.2013, 10:12
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Pa možda na velikom odmoru u školi? Nema tad roditelja, a dežurnih nastavnika je malo s obzirom na br djece.
ja sma kontala da bi dijete od 7-8 godina znalo da ne nasjeda na glupe fore kao iz obaviejsti čuj dodji da ti dam bombone i sl mislim imam bratičinu tih godina i mislim da bi umrla od smijeha da joj to neko kaže
08.11.2013, 11:39
Hannan
135
Vesela, najlakse je reci "crkla bi od smijeha", ali kad imaju oni plan i cake kako privuci i obrlatiti dijete...pretpostavljam da su je pitali, tipa gdje je nesto, a potom kao nagradu "dodji da ti dam..." jer se mala izgleda borila sa njima i uspjela pobjeci...mala sa, slucajno ili ne i ova djevojcica je svijetla, svijetle puti, i jako simpaticna i mila.
08.11.2013, 11:48
Hannica
2920
Svi mi drzimo svoju djecu na ocima,ali uvijek se desavaju nepredvidjene situacije,djeca su to,dok trepnes nestanu.
08.11.2013, 11:57
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: mala_sa
IZVORNA PORUKA: Hannan
Preuzeto sa FB gruppe : "Imam jedno VAŽNO OBAVJEŠTENJE za sve djevojke, a posebno žene koje imaju malu djecu. Izvinjavam se što ovdje pišem, znam da nije grupa za to. Čuvajte svoju djecu i dobro im objasnite i zaprijetite da ni slučajno ne prilaze nepoznatim osobama, i da ne započinju nikakav vid komunikacije. Ako treba i otpratite ih do škole. Posebno se odnosi na one sa područja Tuzlanskog kantona. Neki dan se u Dubravama desio slučaj pokušaja otmice male djevojčice, na svu sreću neuspio. Prijavljeno je policiji. Radi se o par osoba ciganskog porijekla, koji sa kombijom dođu u neko mjesto i iz kombija neka žena zove djecu da dođu da im da bombone, čokolade itd. A onda dijete uguraju u kombi, i zaboravite na njega. Kao što rekoh, prijavljeni su policiji. Međutim, jutros su iste osobe viđene pored osnovne škole. I opet je pozvana policija, mada sumnjam da će naša policija tu uraditi nešto puno. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno, i čuvajte svoju djecu."
Nazalost ovo nije jedno od onih kruzecih upozorenja, nisam mirna danima.
Strasno
Na zalost ovo je istina ; neki dan su kod nas na vijestima prikazivali: policija je upala u jedan ciganski kamp, i kod jednog starijeg para je pronadjena djevojcica od 4godine, jako svijetle puti, plave kose i ociju. Nema teorije da je njihova jer su oni izrazito crni i dosta stari. Curica nista ne prica, i socijalna sluzba pokusava naci bioloske roditelje.
A ovo dolazi iz neke grupe samohranih majki? Jel to ocevi nisu roditelji? Otimanja djece je uvijek bilo i bice, i ne znam cemu sad izcudjivanje?
08.11.2013, 16:26
koka i po
7309
eeee moja Aida
08.11.2013, 16:38
EEDITH
1217
eeeeeeee moja koko,šaljem ja tebi jedan jaki
svanut će i granuti sunce
09.11.2013, 17:58
MicoTico
340
Igore, stvarno si maher s makazama! Podigneš mi samopouzdanje uvijek
11.11.2013, 12:13
henna ze
475
plačem 5 minuta.. smijem se 5 minuta...
hebo te pmislice svijet da sam luda
11.11.2013, 12:13
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: henna ze
a što to radiš?
11.11.2013, 12:20
henna ze
475
a što to radiš?
ubiše me hormoni...
11.11.2013, 12:23
veeseelaa
20552
a što to radiš?
ubiše me hormoni...
jel se mogu uz pomoć lijekova kontrolirati?
11.11.2013, 12:25
niki83
2113
a što to radiš?
ubiše me hormoni...
11.11.2013, 12:30
henna ze
475
a što to radiš?
ubiše me hormoni...
jel se mogu uz pomoć lijekova kontrolirati?
pijem tablete veselice
neki dan su kod nas na vijestima prikazivali: policija je upala u jedan ciganski kamp, i kod jednog starijeg para je pronadjena djevojcica od 4godine, jako svijetle puti, plave kose i ociju. Nema teorije da je njihova jer su oni izrazito crni i dosta stari. Curica nista ne prica, i socijalna sluzba pokusava naci bioloske roditelje.
našli su roditelje,nisu je cigani oteli,roditelji su je jednostavno''darovali''jer su kako kažu imali ppreviše djece za prehranit
11.11.2013, 22:07
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: mala_sa
neki dan su kod nas na vijestima prikazivali: policija je upala u jedan ciganski kamp, i kod jednog starijeg para je pronadjena djevojcica od 4godine, jako svijetle puti, plave kose i ociju. Nema teorije da je njihova jer su oni izrazito crni i dosta stari. Curica nista ne prica, i socijalna sluzba pokusava naci bioloske roditelje.
našli su roditelje,nisu je cigani oteli,roditelji su je jednostavno''darovali''jer su kako kažu imali ppreviše djece za prehranit
11.11.2013, 22:46
henna ze
475
thx zvonki
dosla da porucim S:
dragi moj...ja ne znam kako cu spavati uopšte do subote od uzbudjenja i srece..zamisljam taj trenutak..i srce mi zastane...
nadam se da se necu onesvijestiti...
ti i ja smo dokaz...da samo treba nesto..jako..jako..jako zeljeti i Bog ce nas obradovati...i Njemu se zahvaljujem..
u isto vrijeme sam i tuzna...jer nje..vise nema...
ali ja znam..duboko u srcu znam...da sretna je..zbog mene i tebe..i nase ljubavi...
voli te tvoja sestra
13.11.2013, 09:48
InLove
538
Draga moja cekam lijepe,ma sta lijepe Najljepse vijestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ........ da ti Allah olaksa!!
16.11.2013, 10:14
InLove
538
Draga moja od srca ti cestitam na najljepsem poklonu rasplakah se na ovo tmurno jutro,od srece naravno
Ljubim ja tebe milion puta
19.11.2013, 07:18
Misty_mama
211
Sve što mi je trebalo na ovom ionako 'divnom' jutru jeste da ti doneseš pitu u kancelariju na sabahu, da je mljackaš iritantno dok se meni manta od mirisa, i još poslije toga, onako, u svom stilu, čistiš zube jezikom....
25.11.2013, 09:04
ada_
-1226
dajte ljudi popustite nas vise,dosadni ste,smarate,nemam zivaca vise za vas i vase gluposti...sjasiteeeeeeee