Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Draga...dać Bog da se radujemo ubrzo...znam da hoćemo
ljubim te milion milion puta i jako grlim ...i svaku ti suzu sa lica uzmem...
Akobogda, život je satkan od velikih i malih iskušenja, a draga moja tebe tvoja sreća čeka, akobogda
05.11.2013, 15:30
koka i po
7309
draga moja henna ze(iako ces vidjeti) da te nema trebalo bi te izmisliti. svaki dan navratim u nase malo selo da procitam tvoje postove i da se postenski nasmijem....odlicno si sredstvo protiv depresije i svih vrsta neuroza da te ne znam rekla bih da ti je sve ravno do mora....ali pssssssst da niko ne cuje ....to se ovdje ne pise. elem....znas da te i love you,,,,naturlih
05.11.2013, 20:58
SdZ
2784
Otkucaji tvoga malog srca ce me uspavljvati i buditi.
Volim te, bebo moja.
06.11.2013, 15:49
milenium
6133
ja poručujem porodiljnoj naknadi da napokon dođe,čekamo je skoro godinu dana
06.11.2013, 15:56
ninuska
1939
IZVORNA PORUKA: milenium
ja poručujem porodiljnoj naknadi da napokon dođe,čekamo je skoro godinu dana
Nije valjda da se toliko ceka
06.11.2013, 16:17
milenium
6133
da.a sumnjam da ćemo je ikako i dočekat.mislim da naknade za ovu god ne postoje(tj netko ih je sebi u džep stavio)
06.11.2013, 16:21
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: milenium
da.a sumnjam da ćemo je ikako i dočekat.mislim da naknade za ovu god ne postoje(tj netko ih je sebi u džep stavio)
gdje živiš......
06.11.2013, 23:26
lady_bubamara
257
Sjaši mi sa mame ženo draga!!!!! Pa da li si ti normalna! Pa dokle višeeee , dokleeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
07.11.2013, 10:06
henna ze
475
IZVORNA PORUKA: koka i po
draga moja henna ze(iako ces vidjeti) da te nema trebalo bi te izmisliti. svaki dan navratim u nase malo selo da procitam tvoje postove i da se postenski nasmijem....odlicno si sredstvo protiv depresije i svih vrsta neuroza da te ne znam rekla bih da ti je sve ravno do mora....ali pssssssst da niko ne cuje ....to se ovdje ne pise. elem....znas da te i love you,,,,naturlih
aj lov ju tu..ti to znaš..jel da....
07.11.2013, 10:12
henna ze
475
sad da poručim..
onim kretenima što su istukli Mazu..da bog da i njih neko onako iscipelario...mamicu im...
al biće ona dobro..jaka je...samo da sam imala apaurin zdrmala bih ga...
poručujem zvonki..da mislim na nju..i onom njenom idiotu u glavi...nek crkne više...
poručujem komisji koja mi je napisala..da moja bolest ne postoji nek se gone.... nešto ne postoji a imaš cijeli registrator nalaza..i kolekciju cd.ova kompilacije magnetnih rezonanci...da bog da vi imali kompilaciju Sinana Sakića i Bobana Rajovića...
porucujem svom mm da ga volim i da ima prase u fridzu..u zadnjoj ladici ..nek i ostane tako...
eto..maksuz pozdrav za Hugu, Hugolinu..male Hugoliniće, tetke, dajdzu...mamu i babu..i svu raju sa treće godine pravnog faksa
07.11.2013, 11:56
MicoTico
340
Joj, Heno, i rasplaka me i nasmija me pošteno.
07.11.2013, 12:10
MicoTico
340
Zar i ti? Izgleda da je problem u meni..........
07.11.2013, 12:12
mum82
279
henno legendo...
07.11.2013, 12:52
ziki
1815
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
07.11.2013, 12:55
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: ziki
da poDapišem časkom i dodam
07.11.2013, 13:03
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
da i ja neredam gomile ovakvih smajlića, potpisujem i jedne i druge
07.11.2013, 13:22
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: vjestica
I ja bih se potpisala ovdje.
07.11.2013, 13:28
EEDITH
1217
ja poručujem ovim da se negdje ispušu
šala
07.11.2013, 13:33
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: eldinky
šala
Da mi je onu vrecu za udaranje,kako bih je namlatila.
07.11.2013, 13:42
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: eldinky
šala
Da mi je onu vrecu za udaranje,kako bih je namlatila.
Tačno me strah na kafu večeras
07.11.2013, 14:07
zvončica
1115
IZVORNA PORUKA: henna ze
poručujem zvonki..da mislim na nju..i onom njenom idiotu u glavi...nek crkne više...
poručujem komisji koja mi je napisala..da moja bolest ne postoji nek se gone.... nešto ne postoji a imaš cijeli registrator nalaza..i kolekciju cd.ova kompilacije magnetnih rezonanci...da bog da vi imali kompilaciju Sinana Sakića i Bobana Rajovića...
Aj lav ju
I ja tvojoj komisiji porucujem ovo
I sutra ti saljem poruku kad uzmem nalaz....
07.11.2013, 14:11
tajcika
629
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: vjestica
I ja bih se potpisala ovdje.
ja se tako rijetko javljam na teme al ovo mi je bas trebalo ( malo je brate ovih smajlića, malo da se iskaže sve)
07.11.2013, 16:49
sretna sam jako
362
milenium i ja se pridruzujem...porucujem porodiljnoj naknadi da dodje- daaaaaaaaaavnoooooooooo smo se porodile....i politicarima porucujem da im sve po spisku jer samo ona fotelja di sjedaju svojim debelim guzicama kosta ko moje porodiljno!!!!!!!!
07.11.2013, 20:39
vjestica
4335
jako volim svog psa dona draga žao mi je što te zanemarujem od kad je još jedna beba došla,a ti si tako divan pas, pružaš toliko sreće, ljubavi i zaštite,a ja toga nisam uvijek svjesna
08.11.2013, 09:41
Hannan
135
Preuzeto sa FB gruppe : "Imam jedno VAŽNO OBAVJEŠTENJE za sve djevojke, a posebno žene koje imaju malu djecu. Izvinjavam se što ovdje pišem, znam da nije grupa za to. Čuvajte svoju djecu i dobro im objasnite i zaprijetite da ni slučajno ne prilaze nepoznatim osobama, i da ne započinju nikakav vid komunikacije. Ako treba i otpratite ih do škole. Posebno se odnosi na one sa područja Tuzlanskog kantona. Neki dan se u Dubravama desio slučaj pokušaja otmice male djevojčice, na svu sreću neuspio. Prijavljeno je policiji. Radi se o par osoba ciganskog porijekla, koji sa kombijom dođu u neko mjesto i iz kombija neka žena zove djecu da dođu da im da bombone, čokolade itd. A onda dijete uguraju u kombi, i zaboravite na njega. Kao što rekoh, prijavljeni su policiji. Međutim, jutros su iste osobe viđene pored osnovne škole. I opet je pozvana policija, mada sumnjam da će naša policija tu uraditi nešto puno. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno, i čuvajte svoju djecu."
Nazalost ovo nije jedno od onih kruzecih upozorenja, nisam mirna danima.