Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja porucujem, nekome ko je jaaako daleko od mog zivota da bih voljela vratiti vrijeme, sigurno bih drugacije postupila, samo jedan korak da mogu ispraviti sada bi vjerovatno bili jako sretni, mozda bi nasa ljubav bila epskih razmjera- ipak nikad necemo saznati... Oprosti mi...
08.10.2013, 20:18
vila_7
5398
hoce li se ova suza skotrljati zbog tebe ili zbog nekih mojih skrsenih ideala? Koji god razlog od ova dva....nije dobro.....
08.10.2013, 20:22
Pingvina
1477
IZVORNA PORUKA: vila_7
hoce li se ova suza skotrljati zbog tebe ili zbog nekih mojih skrsenih ideala? Koji god razlog od ova dva....nije dobro.....
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
09.10.2013, 12:31
EEDITH
1217
draga D_K , kako se zahvaliti nekome ko te na ovakav način iznenadi i obraduje,a uopće ga ne poznaješ? hvala ti beskrajno na divnoj narukvici za moju princezu,a takođe ti hvala na činjenici da još uvijek ima divnih ljudi
09.10.2013, 19:49
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: Pingvina
IZVORNA PORUKA: vila_7
ljubim te trudnjacice ! ;)
14.10.2013, 20:51
vila_7
5398
Da mi je neko pricao da covjek moze biti TOLIKO sebican ne bih vjerovala....mada i sad sve kontam mozda te fakat neko zacarao ili nesto jer nemoguce je biti TOLIKO sebican i egocentrican....al stvarno
14.10.2013, 21:24
salmy
5830
Radosna sam i tuzna istovremeno....nekako me na momente spicilo....
Sve sam "obavila" sto trebala...al neznam a dobro...naci cu te na istom mjestu..i isto vrijeme... neides ti odatle nikad...
a dobar ti je pogled odozgo..nekako suncano lijepo...gledam Sarajevo ko na dlanu...trazim tebe a nema te...a i da si tu nebih te vidjela...velika ona marama brate..pokrije cjelo lice.... a koga briga za lice.jel de? Vidimo se rego...rekoh li ti da MI falis?
14.10.2013, 22:53
henna ze
475
lijepo je biti sretan..sa ocima punim suza..od sreće i od nedostajanja...
voljela bih da si tu..da vidis..kako sam jaka kao ti..kako sam snalazljiva..i da vidis koliku srecu sam sebi rodila..
samo da je vidis...to divno malo strkljavo stovrenje..koje je sada dobro vece od tebe...
sva je ista ja...valjda zato i jesam luda toliko za njom...
sretna sam nensi moja...sretna sam ti...
svaki Bajram se isplacem...a onda obrrisem suze..namjestim male lokne..i osmijeh na lice...
14.10.2013, 22:55
Hanady RR
18727
Mili moj tajo...pazimo je...ne kao što si ti i nemožemo nikada zmjeniti tebe...al svu ljubav ovoga svijeta pužamo mami... Falio si nam i ovu noć...više nego ostalih... al znam da vidiš i smješakaš se jer je uspjela...
15.10.2013, 12:06
SdZ
2784
I vec te volim vise od ikog i iceg.
Moje si sve.
16.10.2013, 11:39
lady_bubamara
257
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Mili moj tajo...pazimo je...ne kao što si ti i nemožemo nikada zmjeniti tebe...al svu ljubav ovoga svijeta pužamo mami... Falio si nam i ovu noć...više nego ostalih... al znam da vidiš i smješakaš se jer je uspjela...
suze mi krenuše
veliki
16.10.2013, 12:03
Hanady RR
18727
16.10.2013, 12:34
ziki
1815
I ovaj Bajram stiže, i opet sam sretna i tužna, i opet sam krila suze. Nedostaješ puno, sve više i više. I opet u glavi vtim film, kako smo ti ja i Tarik krenuli od Bajrama, prvi put a ispalo da smo stigli na dženazu. Gledam dječake sređene, krenuli da po zgradi dijele kurbane. Tarik kao veliki čestita Barjam, daje kurban, Teufik pošto on ne dijeli, a nešto bi da da, pruža svoju Bajram banku. Bio bi ponosan na njih. I da znaš kako samo liče na tebe, isti su. Još u košuljicama, ma ko da tebe gledam. I da znaš volim ih normalno ko što majka voli dijete, al volim i dodatno što su mi isti kao ti, što imaju tvoj smisao za humor, tvoje skolonosti.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
16.10.2013, 13:14
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: ziki
I ovaj Bajram stiže, i opet sam sretna i tužna, i opet sam krila suze. Nedostaješ puno, sve više i više. I opet u glavi vtim film, kako smo ti ja i Tarik krenuli od Bajrama, prvi put a ispalo da smo stigli na dženazu. Gledam dječake sređene, krenuli da po zgradi dijele kurbane. Tarik kao veliki čestita Barjam, daje kurban, Teufik pošto on ne dijeli, a nešto bi da da, pruža svoju Bajram banku. Bio bi ponosan na njih. I da znaš kako samo liče na tebe, isti su. Još u košuljicama, ma ko da tebe gledam. I da znaš volim ih normalno ko što majka voli dijete, al volim i dodatno što su mi isti kao ti, što imaju tvoj smisao za humor, tvoje skolonosti.
bas me rasplaka al vjeruj da je on ponosan na vas
16.10.2013, 13:22
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: ziki
Ista sam :((
< Poruku je uredio medic slatki -- 16.10.2013 13:23:12 >
16.10.2013, 22:19
salmy
5830
Neka mi Allah dz oprosti..ali ja moram
Boli vas ku*ac sto ja necu vise djece....boli vas ona stvar i tebe K i tebe S...Lako je tebi K pricat kad nemas djece sto mi eto necemo( Allah da) znam ja da da...ali moras i ti dat da bi ti On dao...a tebi S su cure vec velike i imaju konja koja rinta za vas i vase prohtjeve....Mislim otic u Zg u max maru i spicit novu kolekciju je wauuuuuu......
Trpim vas dva dana kako me handrite.....e pa idite u 123445 pm oboje...
17.10.2013, 21:16
lady_bubamara
257
Bako izdrži molim te , izdrži mila batikice moja. Ne daj se, možeš ti to, ja znam da možeš. Moraš ti još praunučića dočekati, ljubiti i maziti, moram bar još hiljadu puta glavu u tvoje krilo staviti ....
Mila moja ...
22.10.2013, 21:46
InLove
538
Mila moja...htjela sam ti nesto poruciti al vise ne znam sta nemam snage nazvati te..iako me tjesis da to nije nista...ljubice moja
23.10.2013, 10:11
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: ninulina
Bako izdrži molim te , izdrži mila batikice moja. Ne daj se, možeš ti to, ja znam da možeš. Moraš ti još praunučića dočekati, ljubiti i maziti, moram bar još hiljadu puta glavu u tvoje krilo staviti ....
Mila moja ...
ih ninulinice moja,tacno znam kako ti je...moja nije docekala unucice od mene , al tvoja aBd hoce !
23.10.2013, 14:58
Apotekarka
3918
Boli me tvoj pogled,boli me tvoje ponasanje,trudim se da budem ona stara ali ne ide...
25.10.2013, 16:09
EEDITH
1217
sretan je onaj ko je imao priliku upoznati te,a najsretniji ko te ima za sestru...... seki moj sretan ti rođendan
28.10.2013, 18:14
anja anjica
143
nemate vipojma kako je kad boli, al nije mi zanjih nego za tebe zar te nije ni truncicu dotaklo, zaboljelo,makar suzu nazor natjeralo,kakav si ti covjek bio a sad........ gdje je nestao, u kom vrtlogu.Nebitno hvala Bogu jos usati mogu, hocu moram, glau gore, kome je jos sutra obecano samo dragi Bog zna. a ja odista jos pamtim
29.10.2013, 07:57
vila_7
5398
eh samo da mi je posloziti u glavi na sta sam spremna a na sta nisam,pa bi mi i odluku bilo lakse donijeti
29.10.2013, 08:07
Maya_K
145
eh da mi je da te razbijem ljuta sam uh malo je reći jbm ti uh poludiću a nemogu radi moje bebice u stomaku, da se nerviram koliko bih mogla
29.10.2013, 08:08
teacher75
5394
dijete drago, postedi malo mamu i pusti je da odspava bar do 7, osevapices se!