cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Poručite nekome nešto....

clock-img

03.10.2013, 23:46

clock-img

ljubicica5

pencil-img

130

Predobra tema, svaka cast osnivacu...

Ja porucujem, nekome ko je jaaako daleko od mog zivota da bih voljela vratiti vrijeme, sigurno bih drugacije postupila, samo jedan korak da mogu ispraviti sada bi vjerovatno bili jako sretni, mozda bi nasa ljubav bila epskih razmjera- ipak nikad necemo saznati...
Oprosti mi...

clock-img

08.10.2013, 20:18

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

hoce li se ova suza skotrljati zbog tebe ili zbog nekih mojih skrsenih ideala? Koji god razlog od ova dva....nije dobro.....

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

08.10.2013, 20:22

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

IZVORNA PORUKA: vila_7

hoce li se ova suza skotrljati zbog tebe ili zbog nekih mojih skrsenih ideala? Koji god razlog od ova dva....nije dobro.....

user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

clock-img

09.10.2013, 12:31

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

draga D_K ,
kako se zahvaliti nekome ko te na ovakav način iznenadi i obraduje,a uopće ga ne poznaješ?
hvala ti beskrajno na divnoj narukvici za moju princezu,a takođe ti hvala na činjenici da još uvijek ima divnih ljudi user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

09.10.2013, 19:49

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Pingvina

IZVORNA PORUKA: vila_7

ljubim te trudnjacice ! ;)

clock-img

14.10.2013, 20:51

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Da mi je neko pricao da covjek moze biti TOLIKO sebican ne bih vjerovala....mada i sad sve kontam mozda te fakat neko zacarao ili nesto jer nemoguce je biti TOLIKO sebican i egocentrican....al stvarno

clock-img

14.10.2013, 21:24

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Radosna sam i tuzna istovremeno....nekako me na momente spicilo....

Sve sam "obavila" sto trebala...al neznamuser posted image
a dobro...naci cu te na istom mjestu..i isto vrijeme...user posted image neides ti odatle nikad...

a dobar ti je pogled odozgo..nekako suncano lijepo...gledam Sarajevo ko na dlanu...trazim tebe a nema te...a i da si tu nebih te vidjela...velika ona marama brate..pokrije cjelo lice....
a koga briga za lice.jel de?
Vidimo se rego...rekoh li ti da MI falis?

clock-img

14.10.2013, 22:53

clock-img

henna ze

pencil-img

475

lijepo je biti sretan..sa ocima punim suza..od sreće i od nedostajanja...

voljela bih da si tu..da vidis..kako sam jaka kao ti..kako sam snalazljiva..i da vidis koliku srecu sam sebi rodila..

samo da je vidis...to divno malo strkljavo stovrenje..koje je sada dobro vece od tebe...

sva je ista ja...valjda zato i jesam luda toliko za njom...

sretna sam nensi moja...sretna sam ti...

svaki Bajram se isplacem...a onda obrrisem suze..namjestim male lokne..i osmijeh na lice...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

14.10.2013, 22:55

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Mili moj tajo...pazimo je...ne kao što si ti i nemožemo nikada zmjeniti tebe...al svu ljubav ovoga svijeta pužamo mami...
Falio si nam i ovu noć...više nego ostalih...
al znam da vidiš i smješakaš se jer je uspjela...user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.10.2013, 12:06

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

I vec te volim vise od ikog i iceg.

Moje si sve. user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

16.10.2013, 11:39

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Mili moj tajo...pazimo je...ne kao što si ti i nemožemo nikada zmjeniti tebe...al svu ljubav ovoga svijeta pužamo mami...
Falio si nam i ovu noć...više nego ostalih...
al znam da vidiš i smješakaš se jer je uspjela...user posted image user posted image

suze mi krenuše

veliki user posted image

Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!

clock-img

16.10.2013, 12:03

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.10.2013, 12:34

clock-img

ziki

pencil-img

1815

I ovaj Bajram stiže, i opet sam sretna i tužna, i opet sam krila suze. Nedostaješ puno, sve više i više. I opet u glavi vtim film, kako smo ti ja i Tarik krenuli od Bajrama, prvi put a ispalo da smo stigli na dženazu.
Gledam dječake sređene, krenuli da po zgradi dijele kurbane. Tarik kao veliki čestita Barjam, daje kurban, Teufik pošto on ne dijeli, a nešto bi da da, pruža svoju Bajram banku. Bio bi ponosan na njih. I da znaš kako samo liče na tebe, isti su. Još u košuljicama, ma ko da tebe gledam. I da znaš volim ih normalno ko što majka voli dijete, al volim i dodatno što su mi isti kao ti, što imaju tvoj smisao za humor, tvoje skolonosti. user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

16.10.2013, 13:14

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: ziki

I ovaj Bajram stiže, i opet sam sretna i tužna, i opet sam krila suze. Nedostaješ puno, sve više i više. I opet u glavi vtim film, kako smo ti ja i Tarik krenuli od Bajrama, prvi put a ispalo da smo stigli na dženazu.
Gledam dječake sređene, krenuli da po zgradi dijele kurbane. Tarik kao veliki čestita Barjam, daje kurban, Teufik pošto on ne dijeli, a nešto bi da da, pruža svoju Bajram banku. Bio bi ponosan na njih. I da znaš kako samo liče na tebe, isti su. Još u košuljicama, ma ko da tebe gledam. I da znaš volim ih normalno ko što majka voli dijete, al volim i dodatno što su mi isti kao ti, što imaju tvoj smisao za humor, tvoje skolonosti. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas me rasplaka
al vjeruj da je on ponosan na vas

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

16.10.2013, 13:22

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: ziki

Ista sam :((

< Poruku je uredio medic slatki -- 16.10.2013 13:23:12 >

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

16.10.2013, 22:19

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Neka mi Allah dz oprosti..ali ja moram

Boli vas ku*ac sto ja necu vise djece....boli vas ona stvar i tebe K i tebe S...Lako je tebi K pricat kad nemas djece sto mi eto necemo( Allah da) znam ja da da...ali moras i ti dat da bi ti On dao...a tebi S su cure vec velike i imaju konja koja rinta za vas i vase prohtjeve....Mislim otic u Zg u max maru i spicit novu kolekciju je wauuuuuu......

Trpim vas dva dana kako me handrite.....e pa idite u 123445 pm oboje...user posted image

clock-img

17.10.2013, 21:16

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

Bako izdrži molim te , izdrži mila batikice moja. Ne daj se, možeš ti to, ja znam da možeš. Moraš ti još praunučića dočekati, ljubiti i maziti, moram bar još hiljadu puta glavu u tvoje krilo staviti ....

Mila moja ...

Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!

clock-img

22.10.2013, 21:46

clock-img

InLove

pencil-img

538

Mila moja...htjela sam ti nesto poruciti al vise ne znam sta user posted image nemam snage nazvati te..iako me tjesis da to nije nista...ljubice moja user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

23.10.2013, 10:11

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: ninulina

Bako izdrži molim te , izdrži mila batikice moja. Ne daj se, možeš ti to, ja znam da možeš. Moraš ti još praunučića dočekati, ljubiti i maziti, moram bar još hiljadu puta glavu u tvoje krilo staviti ....

Mila moja ...

user posted image ih ninulinice moja,tacno znam kako ti je...moja nije docekala unucice od mene user posted image , al tvoja aBd hoce ! user posted image

clock-img

23.10.2013, 14:58

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Boli me tvoj pogled,boli me tvoje ponasanje,trudim se da budem ona stara ali ne ide...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

25.10.2013, 16:09

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

sretan je onaj ko je imao priliku upoznati te,a najsretniji ko te ima za sestru......
seki moj sretan ti rođendan user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

28.10.2013, 18:14

clock-img

anja anjica

pencil-img

143

nemate vipojma kako je kad boli, al nije mi zanjih nego za tebe zar te nije ni truncicu dotaklo, zaboljelo,makar suzu nazor natjeralo,kakav si ti covjek bio a sad........ gdje je nestao, u kom vrtlogu.Nebitno hvala Bogu jos usati mogu, hocu moram, glau gore, kome je jos sutra obecano samo dragi Bog zna. a ja odista jos pamtim

clock-img

29.10.2013, 07:57

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

eh samo da mi je posloziti u glavi na sta sam spremna a na sta nisam,pa bi mi i odluku bilo lakse donijeti

clock-img

29.10.2013, 08:07

clock-img

Maya_K

pencil-img

145

eh da mi je da te razbijem user posted image user posted image user posted image ljuta sam uh malo je reći jbmuser posted image ti uh poludiću a nemogu radi moje bebice u stomaku, da se nerviram koliko bih mogla user posted image user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

clock-img

29.10.2013, 08:08

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

dijete drago, postedi malo mamu i pusti je da odspava bar do 7, osevapices se!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Zadnji članci

article-img