IZVORNA PORUKA: Lalali
IZVORNA PORUKA: jasminah
IZVORNA PORUKA: Lalali
Pokusaj koliko god je moguce s obzirom da si u zajednici, da se distanciras od njih, dijete isto tako. A nema ti druge nego popricati sa njim, pokusaj to nekad kad je dobre volje, polahko i smireno. Zelim ti srecu
Da dinstancira sebe ok, svako zna svoje, ali da dinstancira dijete ,pa to su mu nana i dedo. Neke zene bi trebale da traze muzeve bez roditelja ili da idu sa muzem u drugu drzavu...planetu....
Pa sta ako su mu nana i dedo? zasto bi ona dopustala da to dvoje okrecu njeno dijete protiv nje i da pricaju na nju pred njim, mozes misliti kakvi su to nana i dedo kad unucetu umjesto da je uce da broji, crta i sl. uce kako pricati protiv svoje majke, drugih ljudi itd. Ti bi dozvolila da ti neko djetetu usadjuje negativne principe, blago tebi pa si tako dobre duse. Ja ne bih.
prvo i prvo djed i nana nisu tu za obrazovanje djeteta znaci ja to tako ne vidim , tj. da ga uce citat i pisat , nije im to obaveza to je obaveza roditelja, djed i nana su vise tu za odobravanje svega onog sto roditelji nedaju al ne u prisustvu roditelja naravno :)))) . Naravno da niko ne dozvoljava da mu se djetetu prica gluposti posebno ne lose o mami i maminima ili ocu i ocevima naravno a odakle ona to zna da to pricaju , a zena koliko znam niej to ni napisala .
JA vas kad citav pojedine ja vidim da je svjet otisao u lipu p.m , ok kad neko ima problem al fantazirat i padat u depresije radi malte ne niceg aaaaa
. Nego lijepo uzmite prije neg se udate kupite pusko dobrih metaka i prvu noc dajte muzu da vam dokaze ljubav da upuca babu i mamu , sto ce mu ipak vas je samo mama rodila a njih ma ne sto bi njih rodila , njih je roda donjela, i kakve ste , nedao BOg da vaam svekrve dodzu na komad
.
Nemojte se sramotiti nego ostavite prostor za nejkog ko doista ima problema i treba mu pomoc , a ne a lijeci vase nezadovoljstvo .