cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Jadna ja / jadna ona

clock-img

11.06.2013, 11:30

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam jadna i čemerna svaki dan...em mi je mrsko raditi, em mi je mrsko oko djeteta, em mi je mrsko kuhati... user posted image user posted image user posted image

Jooook bre, ti si lijena user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

11.06.2013, 11:34

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Ove sta ja poznajem sve su jadne. I same za sebe to kazu. Mozda je do vode u srednjoj Bosni pa im takav grah pao. Te fine sto spominjete samo sam na tv-u vijela. Hajde kome je lijepo u guzvi?

LB jel tebi lijepo?user posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

11.06.2013, 11:43

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Jadna je svaka ona i on koji svjesno udju u brak izrode djecu, natovare same sebi milion obaveza i onda kazu "jadna ja".
Macolom odmah.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

11.06.2013, 11:47

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

svako ima svoje misljenje o tome a mnoge se i zele jadna ja za ovo pa za ono

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

11.06.2013, 11:48

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Ima 26 godina,dvoje djece i mm koji radi haman 12 sati,6 dana u sedmici--e sad neko bi reko "jadna ona" al nisamuser posted image user posted image user posted image
i nikad nisam rekla jadna ja jer se uopste ne osjecam tako.poslozim sebi prioritete i poslove
sve se moze kad se hoce bez "srkleta" i da bude ovo "jadna ja"

a kao sto neko napisa ja uvijek kazem "jadna on" ako znam da ide ili vec zivi u zajednici
nemoze to biti ok

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.06.2013, 11:51

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: Nedi

Ove sta ja poznajem sve su jadne. I same za sebe to kazu. Mozda je do vode u srednjoj Bosni pa im takav grah pao. Te fine sto spominjete samo sam na tv-u vijela. Hajde kome je lijepo u guzvi?

nemoj sad ic u krajnost, nije da je lijepo,aman prelijepo med i mlijeko ali nije ni jadno

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

11.06.2013, 11:54

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Nedi

nemoj sad ic u krajnost, nije da je lijepo,aman prelijepo med i mlijeko ali nije ni jadno

nemora biti jadno al nemoze biti i nesto lijepo
mada to sve zavisi od osobe do osobe
ja sam bila u zajednici mjesec dana i nedo bog vise nikad
a imam divne svekijevce

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.06.2013, 11:55

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: Galicia

Jadna je svaka ona i on koji svjesno udju u brak izrode djecu, natovare same sebi milion obaveza i onda kazu "jadna ja".
Macolom odmah.

user posted image user posted image user posted image

N&N

clock-img

11.06.2013, 11:56

clock-img

Ma_Ja

pencil-img

292

IZVORNA PORUKA: InLove

ja sam jadna i čemerna svaki dan...em mi je mrsko raditi, em mi je mrsko oko djeteta, em mi je mrsko kuhati... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Sve dolazi samo ako čovjek hoće čekati!

I Would Die For That..

clock-img

11.06.2013, 12:11

clock-img

snijeg

pencil-img

754

Meni su jadniji oni koji ne vide dalje od svog nosa i život posmatraju kao ropstvo, a ne dar....kukaju nad sobom i svojom sudbinom, svako malo traže odušak od života i obaveza, redovno ih prebacujući drugima na teret, a oni odmorni toliko da ne kontaju da je umor u glavi, a ne u mišićima :)

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

11.06.2013, 12:12

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

A da vas pitam, brak, porodica, obaveze, kuhanje rucka svaki dan, trcanje za djecom, je ODMOR ili?

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

11.06.2013, 12:15

clock-img

snijeg

pencil-img

754

IZVORNA PORUKA: Galicia

A da vas pitam, brak, porodica, obaveze, kuhanje rucka svaki dan, trcanje za djecom, je ODMOR ili?

Porodica je svetinja, brak je želja, djeca su ponos, radost i plod bračne ljubavi, kuhanje je zadovoljenje jedne od bioloških potreba, a vrlo često i strast, trčanje je rekreacija....a sve navedeno je potrebno za odmor :)

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

11.06.2013, 12:17

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

Niti ja niti bilo koja zena koja je zdrava i ima zdravu porodicu ne mogu se zvati jadnim...i pored mnostva obaveza, stignemo dosta uraditi, ako ne - ima i sutra dan...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

11.06.2013, 12:18

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Kuhanje je gubitak vremena al šta bi kad se morauser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

11.06.2013, 12:49

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Ja svaki dan imam obaveza i posla preko glave,naravno tu je i dijete koje je strasno nemirno i umazeno..Meni niko ne pomaze,mm skoro nikad nije kod kuce,a kad je tu,ono malo sto pricuva dijete i nije mi od neke koristi..Svaki dan cistim i odrzavam kucu,vesa koliko operem uzas jedan,jutros sam iz kreveta,pravac na peglanje,dok dijete spava da bar to zavrsim...Nisam nikad rekla jadna jauser posted image ..Dodje mi nekad pa rondam,dosadi mi,ali kad shvatim da nemam nista od toga,usutimuser posted image ..Da jos idem na posao,ne znam kako bih sve zavrsila..A ima zena za koje se bas moze reci,jadna ona,poznajem jednu takvu i bas kad je vidim,bude mi je zao..Ima dvoje djece male i uvijek sama sa njima,tu je naravno posao,a muz joj da Bog sacuva,hoda,ode u vragauser posted image ..eh takvih mi je zao

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

11.06.2013, 12:51

clock-img

henna ze

pencil-img

475

aa znam ja sta tebi nije mrskouser posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

11.06.2013, 13:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Da li set dosle u situaciju da kazete " JADNA JA , sta e sve ceka " ili to pak za nekog drugog reci ?

pa uglavnom za druge žene znam to reći
mada ponekad ima razloga da se i za mene to kaže
nego ja kad mi se nešto ne radi nije urgentno da moram, sve se da platiti, kupiti il jednostavno ostaviti za kasnije

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.06.2013, 13:16

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Niti ja niti bilo koja zena koja je zdrava i ima zdravu porodicu ne mogu se zvati jadnim...i pored mnostva obaveza, stignemo dosta uraditi, ako ne - ima i sutra dan...

Potpisujem user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

clock-img

11.06.2013, 14:17

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

hahahahahhahaha jojj ima tu istine svugdje :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

11.06.2013, 14:20

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Nijedan muškarac ne može podnijeti i uraditi što može žena user posted image user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

11.06.2013, 14:25

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: jasmin

Nijedan muškarac ne može podnijeti i uraditi što može žena user posted image user posted image user posted image .

ja smatram da su danas zene stvarno preopterecene , trazi se da su lijepe , dotjerane njegovane , da je kuca tip top , da ima 40 izgleda kao 30:))) , uvjek za sex , da je drustvena da radi, da odgaja djecu itddddd od zena se danas trazi i previse dok vecina muskaraca kazem vecina su vec s poslom koji imaju optereceni.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

11.06.2013, 14:28

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Da li set dosle u situaciju da kazete " JADNA JA , sta e sve ceka " ili to pak za nekog drugog reci ?

pa uglavnom za druge žene znam to reći
mada ponekad ima razloga da se i za mene to kaže
nego ja kad mi se nešto ne radi nije urgentno da moram, sve se da platiti, kupiti il jednostavno ostaviti za kasnije

ovo sam htjela da cujem koliko ko pazi na sebe , posebno zene koje rade i bave se kucom i djetetom , gdje su one us vemu tome , kada kazu stop sad je vrjeme za mene a ne da dopuste da stigne do ovog JADNA JA , nisma mislila ajdna sto je sva nikakava i bjedna nego preopterecena , natovarena itd.
Veselic aje to lijepo shvatila :)))

JA ne radim ali kad mi je dosta dosta mi je user posted image user posted image

Galicija nikako nije odmor biti u kuci i brinuti se o djeci i kuhat itd. nikako mm cak kad dodje s posla preuzme taj odmor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

clock-img

11.06.2013, 15:23

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

niti sam kad za sebe rekla, a pogotovo za drugog
sebe ne smtarm jadnom ni u kojoj varijnati, jer itekkao se znam organizovati i znam svojoj guzici udovoljiti
a druge ne smatram jadnim, jer šta ja znam kakkv je njihov život ustvari

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

11.06.2013, 15:34

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Kad se svega naslušam na poslu, znam reći - jadna ja, gdje ja živim user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

11.06.2013, 15:40

clock-img

Bihter

pencil-img

328

IZVORNA PORUKA: jasmin

user posted image

Zadnji članci

article-img