cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vjencanica - nova ili iznajmljena?

clock-img

02.04.2014, 12:19

clock-img

anandi

pencil-img

772

Slazem se s dana.i i ja nakit obozavam, cak sam za svadbu nosila nakit od nane zlatni s biserima, preljep.
A sto se tice vjencanice za mene je glupost kupovat jer je preskupo, a opet san svih nas od detinjstva je da obucemo vjencanicu. Ja kad sam se udavala zaduzila sam agenciju "Dan iz snova" iz Gracanice, rade muz i zena, zena sve organizuje konobare, muziku,vjencanje,kicenje ama bas sve a muz joj je profesionalni kuhar tako da je on hranu spremao. Mi nismo brinuli nizasta, sve su njih dvoje rjesavali a u jutro sjeli smo na dorucku zajedno i rijesili finansije. Svadba mi je bila sa oko 128 zvanica, sjedilo se u hotelu nosila sam dvije vjencanice (jednu do 10 drugu drugu do jutra) naravno iznajmili smo i sve nas zajedno kostalo 8 000KM

clock-img

02.04.2014, 12:28

clock-img

minja_

pencil-img

655

s ovom pameti, vjencala bih se u kancelariji maticara, kada smo dosli da zakazemo datum vjencanja, s kumovima koje bih izvukla iz reda dok cekaju rodni list, a koje nikad do tad nisam srela, i samo se vratila u stan koji smo tih dana spremali.

zapravo, s ovom pameti, ne bih se nikako udavalauser posted image

ljudi koji gledaju svoja posla i ostali jednorozi...

clock-img

02.04.2014, 12:29

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: Hannica

Vesela kako ne kontas,Lejla zeli da se rijesi svekrvinog nakita pa ce ga snahi utrpati. Jos ce i fina ispast,njeguje tradiciju,ovo-ono.user posted image

A ja mislila ispast samo fina. Žena me pročita ko Bukvar user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

02.04.2014, 12:39

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Hannica

Vesela kako ne kontas,Lejla zeli da se rijesi svekrvinog nakita pa ce ga snahi utrpati. Jos ce i fina ispast,njeguje tradiciju,ovo-ono.user posted image

A ja mislila ispast samo fina. Žena me pročita ko Bukvar user posted image

ne konta vesela to je tradicija i ljubav koja se prenosi sa svekrve na snahu generacijama user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

08.04.2014, 21:23

clock-img

Bella.88

pencil-img

-15

ja sam kupila i venčanicu(jednostavna je haman haljina) i haljinu i eno sedi u ormaru
bezveze bacila pare

jun 2013 stigao vitez naš :)

jun 2015 guzna mala upotpunila nas svijet:)

Zadnji članci

article-img