Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam mislila da samo ja imam te cudne navike sto se setnji, putovanja i pjesama tice..:)
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
15.09.2013, 11:25
koka i po
7309
citanje odzada,vjesanje vesa po velicini,pranje sudja sa jednom podignutom nogom izgleda da smo mi svi ovdje za analize kao djetetu mi je bio hobi da izrecitujem pjesmicu odzada ,o imenima i prezimenima da ne pricam
15.09.2013, 11:51
Mamica24
1090
Moja cura od 19 mjeseci kad hoce da spava mora imati cuclu i mene drzati za kosu.. To je u pocetku bilo slatko al sad je to pravo cupanje i teglenje sreca pa mi je korjen jak inace bi hodala ko rascerupana kokos..
15.09.2013, 21:01
hapymum
-28
jedno vrijeme sam imala prenos da nabrojim sve ucenike iz osnovne skole svih 42( koliko nas je bilo) po imenu i prezimenu cijelu abecedu sve po redu,i dan danas to nisam zaboravila
30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
15.09.2013, 21:05
Pingvina
1477
IZVORNA PORUKA: Mamica24
Moja cura od 19 mjeseci kad hoce da spava mora imati cuclu i mene drzati za kosu.. To je u pocetku bilo slatko al sad je to pravo cupanje i teglenje sreca pa mi je korjen jak inace bi hodala ko rascerupana kokos..
Ovo je moj brat radio. Sjecam se da je mama muku mucila sa frizurom kad krene na posao.
A ovo za ves...to mi je prenesena. Mama je tako kacila ves, i onda uzrocno posljedicno i ja tako radim. Slazem stvari na sudoperi uvijek u koso i to obavezno prvo arf, pa det za sudje pa tecni sapun za ruke.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))