cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Neobične navike

clock-img

15.09.2013, 11:07

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam mislila da samo ja imam te cudne navike sto se setnji, putovanja i pjesama tice..:)

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

clock-img

15.09.2013, 11:25

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

citanje odzada,vjesanje vesa po velicini,pranje sudja sa jednom podignutom nogom user posted image
izgleda da smo mi svi ovdje za analizeuser posted image
kao djetetu mi je bio hobi da izrecitujem pjesmicu odzada ,o imenima i prezimenima da ne pricamuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

15.09.2013, 11:51

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Moja cura od 19 mjeseci kad hoce da spava mora imati cuclu i mene drzati za kosu.. To je u pocetku bilo slatko al sad je to pravo cupanje i teglenje sreca pa mi je korjen jak inace bi hodala ko rascerupana kokos.. user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

clock-img

15.09.2013, 21:01

clock-img

hapymum

pencil-img

-28

jedno vrijeme sam imala prenos da nabrojim sve ucenike iz osnovne skole svih 42( koliko nas je bilo) po imenu i prezimenu cijelu abecedu sve po redu,i dan danas to nisam zaboravilauser posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

clock-img

15.09.2013, 21:05

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Moja cura od 19 mjeseci kad hoce da spava mora imati cuclu i mene drzati za kosu.. To je u pocetku bilo slatko al sad je to pravo cupanje i teglenje sreca pa mi je korjen jak inace bi hodala ko rascerupana kokos.. user posted image

Ovo je moj brat radio. Sjecam se da je mama muku mucila sa frizurom kad krene na posao.user posted image user posted image

A ovo za ves...to mi je prenesena. Mama je tako kacila ves, i onda uzrocno posljedicno i ja tako radim.user posted image
Slazem stvari na sudoperi uvijek u koso i to obavezno prvo arf, pa det za sudje pa tecni sapun za ruke. user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

Zadnji članci

article-img