cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Neobične navike

clock-img

15.07.2013, 10:16

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

i ja sam kao dijete očima/pogledom preskakala bandere ili onaj razmak između bijele linije user posted image

Pa da tooo o tome vam pricam hehehe, to sam i ja radila dooobro se sjecam. A sada kada vozim nema sanse, a kada ne vozim gledam za djecom hahaha...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

14.09.2013, 22:06

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

A da i ja "cistim" masinu za ves za vrijeme boravka na wc solji, ali samo ako su neke muzge ostale pa primjetim.

A kako ovo uspiješ user posted image ...

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

14.09.2013, 22:23

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

IZVORNA PORUKA: jasmin

A da i ja "cistim" masinu za ves za vrijeme boravka na wc solji, ali samo ako su neke muzge ostale pa primjetim.

Kad je na dohvat ruke sve se može user posted image
pa i razvrstati veš za pranje! Nema vremena za gubljenje user posted image

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

14.09.2013, 22:25

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Joj ja pamtim registarske oznake na vozilimauser posted image

Neznam zasto ali mi jednostavno ide... eto tacno me privlace...Bgm nemam veze za drotovima

clock-img

14.09.2013, 22:28

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: Marija13

IZVORNA PORUKA: jasmin

Kad je na dohvat ruke sve se može user posted image
pa i razvrstati veš za pranje! Nema vremena za gubljenje user posted image

a očupati obrve...čak je i to izvodivo.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

14.09.2013, 22:31

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

E Bebo uz čupanje obrva ne mogu obavljati fiziološke potrebe, boli brate sestro! user posted image

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

14.09.2013, 22:36

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

IZVORNA PORUKA: salmy

Joj ja pamtim registarske oznake na vozilimauser posted image

Neznam zasto ali mi jednostavno ide... eto tacno me privlace...Bgm nemam veze za drotovima

Tako mm,nije bas gledao auta vec tablice,i kad negdje odemo on kaze ovaj je iz Sarajeva,tu i tu ga vidjamuser posted image a da ne pricam o osobama,koje poznaje....meni to pravo ide na zivce,sve mu govorim "e cemu ti pravis prostor u svom mozgu" user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

14.09.2013, 22:56

clock-img

madam x

pencil-img

839

Ja svima gledam u zube i obično se mogu sjetiti kako nečiji zubi izgledaju.user posted image

clock-img

14.09.2013, 23:32

clock-img

hapymum

pencil-img

-28

joj ja sam imala jednu naviku pa drzala me od 5 razreda oš pa do kraja srednje,svaki put kad bi sjedila na wc recitovala bih pjesmicu iz 5 razreda O KLASJE MOJE.I to bas fino bas kako se recituje,joj to me je vise smaralo al sam morala.ako neko se sjeca te pjesmice zna da je bas duuuugauser posted image user posted image user posted image user posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

clock-img

14.09.2013, 23:34

clock-img

madam x

pencil-img

839

IZVORNA PORUKA: hapymum

joj ja sam imala jednu naviku pa drzala me od 5 razreda oš pa do kraja srednje,svaki put kad bi sjedila na wc recitovala bih pjesmicu iz 5 razreda O KLASJE MOJE.I to bas fino bas kako se recituje,joj to me je vise smaralo al sam morala.ako neko se sjeca te pjesmice zna da je bas duuuugauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

14.09.2013, 23:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hahahah svašta

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

14.09.2013, 23:49

clock-img

hapymum

pencil-img

-28

Bas svasta bila sam prava dubioza bas me smaralo.pusa za pupu

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hahahah svašta

clock-img

14.09.2013, 23:52

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ljubimo te

nego baš si legenda

Ko mi te štedi, ko li mi te brani
od gladnih tica, moja muko tvrda?user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

14.09.2013, 23:54

clock-img

hapymum

pencil-img

-28

Super znaci i ti je znas.evo sad sam je cijelu ponovila.user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ljubimo te

nego baš si legenda

Ko mi te štedi, ko li mi te brani
od gladnih tica, moja muko tvrda?user posted image

clock-img

14.09.2013, 23:58

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

sjetila sam se jos neceg, kad ne zurim a sapirem sudje, odvajam kasike, viljuske, nozeve,male kasike, ono sto ide u drugu laadicu-da mi je lakse raskloniti user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

15.09.2013, 00:00

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: zinanina

Ja svima gledam u zube i obično se mogu sjetiti kako nečiji zubi izgledaju.user posted image

user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

15.09.2013, 00:47

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

sjetila sam se jos neceg, kad ne zurim a sapirem sudje, odvajam kasike, viljuske, nozeve,male kasike, ono sto ide u drugu laadicu-da mi je lakse raskloniti user posted image

Monk, ko i ja user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

15.09.2013, 00:51

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Ja pjevam kad se kupam i tuširam. Po nekoliko puta se vratim da vidim jesam li peglu i šporet isključila, vrata više puta zaključala i tako to ...
gledam da boju čarapa često uparim sa gaćama i tako user posted image

clock-img

15.09.2013, 00:54

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

a na striku dvije iste carape jedna do druge,kad pokupim pa slazem,da ne trazim par ... joj na ovaj mob mi tesko stavit smajlija...

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

15.09.2013, 00:56

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

a na striku dvije iste carape jedna do druge,kad pokupim pa slazem,da ne trazim par ... joj na ovaj mob mi tesko stavit smajlija...

Štrik je zasebna priča, al kad imam vremena, kako ja to fino razvučem i prostrem user posted image
Isto ti , red čarapa, red gaća, od većeg ka manjem user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2013, 00:58

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Štrik je zasebna priča, al kad imam vremena, kako ja to fino razvučem i prostrem user posted image
Isto ti , red čarapa, red gaća, od većeg ka manjem user posted image user posted image user posted image

kad imam vremena... bolje mi je da se vise ne sjecam svojih neobicnih navika...

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

15.09.2013, 01:01

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Idu prvo one velike mider gaće, njih nosim jer mi smeta ova unutrašnja hernija, pa onda idu pne pliće, pa još pliće i tako ... A sve po bojama razvrstam i veličiini user posted image Mm mi često zna reći da nisam normalna vizavi toga.

clock-img

15.09.2013, 07:57

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

Ja je recitujem svaki put kad krenemo na more...Samo mi dodje, eto tako: "O klasje moje ispod golih brda, moj crni hjebu krvlju poskropani..." Mm kaze da ne moze da vjeruje da se jos uvijek sjecam cijele pjesmice...
Kad idemo u setnju, naidjemo pored jednog zida obraslog brsljanom i ja pocnem sa :"Kad se prve kosare zanjisu put pekare.."

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

clock-img

15.09.2013, 09:33

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

E baš se nasmijah user posted image

clock-img

15.09.2013, 11:04

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Ja je recitujem svaki put kad krenemo na more...Samo mi dodje, eto tako: "O klasje moje ispod golih brda, moj crni hjebu krvlju poskropani..." Mm kaze da ne moze da vjeruje da se jos uvijek sjecam cijele pjesmice...
Kad idemo u setnju, naidjemo pored jednog zida obraslog brsljanom i ja pocnem sa :"Kad se prve kosare zanjisu put pekare.."

user posted image da se nadovezem, mi kad putujemo ja pocnem pjevati "opet su jutros procvali makovi crveni..."

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Zadnji članci

article-img