cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kad se sjetim trudnoce,sjetim se...

clock-img

10.06.2013, 20:09

clock-img

Jeca_Perec

pencil-img

181

spavanje do 8-9 h... a sad svako jutro budjenje 06h...

clock-img

10.06.2013, 22:50

clock-img

dzenyA

pencil-img

34

pure se sjetim ,ko luda sam je jela a do tad nikad user posted image

clock-img

10.06.2013, 22:52

clock-img

mishkica

pencil-img

-231

Najljepsa bila tada,

M&M

Sreću čine male stvari...

clock-img

10.06.2013, 22:55

clock-img

emči

pencil-img

89

sjetim se da sam uvijek bila gladna i sjetim se kako mi se beba vrtila u stomaku, ono golicanjeuser posted image

clock-img

10.06.2013, 23:07

clock-img

Ennissa

pencil-img

2

sjetim se spavanja...mogla sam da spavam kad god poželim a sad sa bebicom ne mogu...al bez obzira na to sad mi je mnogo ljepše....user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2013, 23:07

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Ennissa

sjetim se spavanja...mogla sam da spavam kad god poželim a sad sa bebicom ne mogu...al bez obzira na to sad mi je mnogo ljepše....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

10.06.2013, 23:13

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

divan period zivota..hvala Bogu lijepa trudnoca bila pa sam uzivala :-)

clock-img

11.06.2013, 01:19

clock-img

Mami81

pencil-img

-6

sjetim se njenog okretanja u stoaku tih malih prekrsanih leptirca ali i zgaravice grrrrr

I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea

clock-img

11.06.2013, 07:08

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Raspoloženje !!! Da mi je da se uvijek tako moćno osjećam!!!

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

13.06.2013, 09:58

clock-img

kula

pencil-img

298

Prva trudnoća - mučnine, zeljanica i težak porod.
Druga trudnoća - neki konstantni problemi i želja za sladoledom!

clock-img

13.06.2013, 10:01

clock-img

sretna sam jako

pencil-img

362

Ne volim ih se sjecati...
Prva trudnoca- mucnine, povracanja, infuzije, bolnica...
Druga trudnoca- kao u prvoj i jos dobijem uputnicu za kirurgiju s dijagnozom tumora....

clock-img

13.06.2013, 10:29

clock-img

veki_aki

pencil-img

201

ono drago lupkanje u pupi, onaj osjecaj da nisi nikad sam i da ti niko nista ne mozeuser posted image

clock-img

18.06.2013, 11:46

clock-img

elmaL

pencil-img

461

...hvala Bogu samo me lijepe stvari vezu za trudnocu, ipak prvo mi padne napamet uzivanje, lezanje, gledanje filmova s MM, dvometarski snijeguser posted image , spavanje na lijevom boku, mm bi me u snu prevrtao ako bi se slucajno okrenula na ledja, on je to bas ozbiljno shvatiouser posted image

divna trudnoca, i njen zavrsetak isto, a danas uzivam s malim ljepotanom koji me svakog dana podsjeti na taj lijepi period.

nadam se da ce i naredna/e trudnoce iste bitiuser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

18.06.2013, 11:57

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Prva trudnoća, neopisiva radost, svaki novi dan neka nova spoznaja, brojanje dana do ulaska u novu sedmicu,pa onda i mjesec, odlasci na sastanak sa bebom kod dr. pripreme, kupovina, pranje, preglane divnim komadića odjeće,odabir imena, prvi udarac bebin, prvi bol, strah kada je pord krenuo kako će sve to izgledati, moj mali zamotulja u rukama,

drug trudnoća, jako teška i rizična, danonoća strepnja i dove upućene draom Allahu da trunoću iznesem do kraja i da sa bebom bude sve ok,

clock-img

30.06.2013, 23:09

clock-img

bubamara_11

pencil-img

135

Period kad sam bila najljepsa i sada sam (bar sebi) ali i mnogima oko sebe.Kako se debljam sve ljepse izgledam sretnija sam veselija prva je na kraju bila bolna trudnoca i porod medjutim uz Boziju pomoc digla sam se kao Fenix iz pepela i sad sam presretna i pomalo uplasena da sve bude uredu ali snagu koju sad imam NIKAD DO SAD NISAM IMALA user posted image

clock-img

30.06.2013, 23:46

clock-img

Crnkica

pencil-img

130

U prvoj trudnoći sjećam se mučnina i danonoćnog povraćanja ali bez bolova,
a u drugoj konstantan bol u zdjelici i preponama tako da sam stalno ležala ili hodala,ali i bilo je neke neopisive čarolije u tom periodu trudnoća..

< Poruku je uredio dzejla2012 -- 30.6.2013 23:47:01 >

Zadnji članci

article-img