Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa ceif mi je topiti cokoladu na nepcu, ne volim zklasicno zvakati cokoladu
TO!
21.06.2013, 12:39
bebaa
-11235
mali spava već 2,5 sata...ja ispijam kafu uz čokoladu...noge podigla muzika laganini i tipkam...
21.06.2013, 13:32
elmaL
461
Ovih dana merak mi je, jer spavamo u vikendici već 15 dana, nakon sto E naveče zaspi, izvalit se na ležaljku na balkonu gledati zvijezde, i slušati kako Buna teče, a još kad se mm pojavi niotkud, pa se merak pretvori u potpunu uživanciju
21.06.2013, 13:55
sabinos
1236
odkako sam rodila drugo dijete jedini merak mi ja da vidim kako mu se oci sklapaju kad ga san NAPOKON savlada i kad vojska uvece zaspi,tusiranje od pola sata.eh to mi je luksuz pravi.. ranije mi je kafa u tisini bila merak a sad pijem jutarnju leteci samo da glava ne boli.
21.06.2013, 14:39
Neca xxx
1126
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa ceif mi je topiti cokoladu na nepcu, ne volim zklasicno zvakati cokoladu
TO!
Naravno!!! Žvakati dobru čokoladu je prosto grehota.
21.06.2013, 14:46
pocahontas
2546
čitati časopis, piti oranginu i grickati ona przena kukuruzna zrna sa chilli okusom
21.06.2013, 14:59
MAMA MA
645
-300 ml kafe sa par kapi mlijeka,računar i ja ujutro u pola 7..tišina..otvoren prozor ljeti a zimi na nogama vunene carape... -skuhati krompirusu i ispeci je u sporetu na drva pa je obilno zaliti kajmakom -ljubiti stopala mom djetetu dok spava jer kad je budan neda -pustati omiljene pjesme dok radim nesto.... -leci na stomak,izvaliti se koliko sam duga i siroka,i angazovati mm da me ceska po ledjima -s vremena na vrijeme onako samo za sebe smazati one 4 raffaello kuglice i obavezno ne ostaviti nikome ni jednu
21.06.2013, 15:03
lady_bubamara
257
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
-300 ml kafe sa par kapi mlijeka,računar i ja ujutro u pola 7..tišina..otvoren prozor ljeti a zimi na nogama vunene carape... -skuhati krompirusu i ispeci je u sporetu na drva pa je obilno zaliti kajmakom -ljubiti stopala mom djetetu dok spava jer kad je budan neda -pustati omiljene pjesme dok radim nesto.... -leci na stomak,izvaliti se koliko sam duga i siroka,i angazovati mm da me ceska po ledjima -s vremena na vrijeme onako samo za sebe smazati one 4 raffaello kuglice i obavezno ne ostaviti nikome ni jednu[sm=jezicek.gif]
TETKAAA jes' to ti
21.06.2013, 15:06
MAMA MA
645
jesam sine
21.06.2013, 15:12
lady_bubamara
257
jesam sine
aaaaaa oduvijek sam znala da ima neko moj na ovom forumu
21.06.2013, 15:13
MAMA MA
645
IZVORNA PORUKA: ninulina
jesam sine
ljubi tetka
21.06.2013, 15:19
lady_bubamara
257
IZVORNA PORUKA: ninulina
jesam sine
ljubi tetka
ljubim i ja tetku svoju jednu jedinu
21.06.2013, 20:09
koka i po
7309
piti kafu ujutro u pola sest dok svi spavaju....tisina...na tenane. lezati na lezaljci u prirodi ,po mogucnosti u debelom hladu i gledati kako vjetar njise lisce na granama...moze neka tiha fina muzika u pozadini. pecati ribu negdje u divljini gdje mi je jedini sagovornik rijeka....cigara u ustima obavezno. putovati na zadnjem sjedistu i gladati kako brda i plaine "prolaze" pokraj mene. bilo je toga jos ....sada kada uspijem i ovo da si priustim ko na konju sam
21.06.2013, 20:35
niki83
2113
Moj cejf je upravo sada..samo zato sto sam daleko od svega!
21.06.2013, 22:59
Neca xxx
1126
IZVORNA PORUKA: pocahontas
čitati časopis, piti oranginu i grickati ona przena kukuruzna zrna sa chilli okusom
Meni ta pržena kukuruzna zrna djeluju kao pravi zubolomci.
21.06.2013, 23:14
tinkivinki
876
meni je merak plivati u rijeci,moru,onako opustiti se na površini vode,pokvasiti kosu,zaroniti.obožavam vodu
21.06.2013, 23:22
bubamara_11
135
Moj merak,moj ćejf,moja uzivancija ja i moj dragi setamo gradom idemo na sladolede drzimo se za ruku i volimo se najvise na svijetu a dusmani se laktaju pa nama jos ljepse
21.06.2013, 23:26
amra_sa
65
Onaj osjećaj kad te dijete poljubi, kad si u mogućnosti da mu priuštitš ono što mu je potrebno ... Kad vidiš da cijeni ono što radiš za njega ... Duševno rasterećen i zadovoljan biti u dobrom društvu i uživati na tenane ... Ispijati kafice sa prijateljicama ... Plivati i biti rano ujutro na plaži kad nema puno raje i kad je more čisto ... Udisati onaj svježi morski vazduh ... Volim miris svježine u zraku, posebno onaj jutarnji, kad vjetar puše ili kad kiša pada ... Ići u šoping i kupovati kozmetiku, odjeću itd ... - san svake žene ... Lijepo je kad se svi familijarno okupimo na nedjeljnom ručku ... Dalje, dobar film, čitanje knjiga, slušanje muzike ... Sve to pričinjava posebno zadovoljstvo ... Lijep je svaki osjećaj kad je čovjek zdrav, duševno zadovoljan i kad ima dovoljno para da zadovolji svoje najosnovnije potrebe ...
21.06.2013, 23:27
Honey3
3035
pih imam i ja cejfova,prvo oni svakodnevni a to je - jutarnja kafa,najvise volim piti je sama i gledati TLC,moze i sa mm,samo da ne pricamo previse,bas ujutro nisam horna za cavrljanje -popodnevni odmor,poslije rucka,tamo oko 17 h,obavezno izlezavanje,nekad i zaspim koji minut i opet uz gledanje TLC -cejf su mi neke sarene cokoladice iz Binga,eno ih u frizideru,mrsko mi ici citati kako se zovu,neke Njemacke...u frizideru su da se "ne istope" ko fol,da su mi na stolu djeca bi ih pojela
21.06.2013, 23:33
Honey3
3035
Cejf mi je kad je E na solji,pa kad je operem da je pljesnem po guzi i onda ustinem sa obje ruke,ma to mi je merak pravo
21.06.2013, 23:44
amra_sa
65
Ista sam ujutro, prvih pola sata nek me niko ne dira dok se ne dohavizam Zaboravih spomenuti planinu i borovinu uhhhhhhhhh kako to volim, zamišljam kakvu brvnaru na planini i mene u toj brvnari sa knjogom u ruci i masažnoj fotelji Može i udobna stolica na ljuljanje ... Volim mir i tišinu, volim kad negdje pobjegnem iz ove gradkse buke ... Volim slušati cvrčke kako cvrče i slušati/gledati bistru vodu kako teče ...Ma znam da uživam, puno toga mi pričinjava zadovoljstvo ...
21.06.2013, 23:46
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Ista sam ujutro, prvih pola sata nek me niko ne dira dok se ne dohavizam Zaboravih spomenuti planinu i borovinu uhhhhhhhhh kako to volim, zamišljam kakvu brvnaru na planini i mene u toj brvnari sa knjogom u ruci i masažnoj fotelji Može i udobna stolica na ljuljanje ... Volim mir i tišinu, volim kad negdje pobjegnem iz ove gradkse buke ... Volim slušati cvrčke kako cvrče i slušati/gledati bistru vodu kako teče ...Ma znam da uživam, puno toga mi pričinjava zadovoljstvo ...
ma bjezi ba,ja taman pomislila na drugi cejf
21.06.2013, 23:48
Mya_81 RR
5531
Ah, puno je ćejfova...jedan od mnogih trenutno radim uzivam u miru, tipkam na rr, paralelno nesto radim na kompu i pijuckam pivo...
21.06.2013, 23:51
Honey3
3035
cejf mi je sada leci i gledati Raymonda,ako ga bude veceras.. Uh kako mi je samo draga ova serija
21.06.2013, 23:57
amra_sa
65
I to Honey, kako sam to mogla zaboraviti ? ...